Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Én azt olvastam, hogy Nórát nem nagyon fogják kiírni. Jó, egy ideig biztos, de visszajön utána.
Én nem vettem észre túlzott cici növekedést...
Igen, Briginek hívták (göndör, barna haj)
A Zsuzsa és a patkányos gyerek(mindig elfelejtem a nevét) biztos, hogy hamarosan távozik. Állítólag jövőre többen is lapátra kerülnek. A Nórát is ki kell írni valahogy, ha szülni fog.
A Zsófinak igen megnőttek a cickói, nem?
Ki emlékszik arra, h ki is volt az a csaj, aki a liftaknába esett? Géza szerelme volt, ha jól emlékszem, és volt egy nővére. Valahonnan vidékről kerültek fel.
Ezen töröm a fejem vagy 2 napja, és nem ugrik be a csaj. Nem az a szőke volt, ugye? Vagy annak a nővére, az a göndör barna? Brigitta vagy ki??
Ki emlékszik??
mikre nem emlékszel!!!
én meg most azt olvastam az egyik újság elején , hogy Csomor Csilla nem is terhes!
Egyébként szerintem nagyon is igazad van ebben a Noémi témában , bár ezt lehet hogy csak azért mondom , mert engem úgy neveltek a szüleim , hogy előbb járjam ki a sulit és utána ráérek fiúzni!
Mégsem érzem úgy hogy lemaradtam volna valamiről!
A nagybbik keresztlányom februárban lesz 13 éves és totál szerelmes :Annyira , hogy az egyébbként kitűnő tanuló hármasokat visz haza!
Szerintetek az Orsi nem túl engedékeny a lányával? Én nem fogom engedni, hogy a lányom 16 évesen a barátjánál aludjon. Vagy én vagyok túl konzervatív?
A Xantusnak eltünk az arccsontja?? Vagy direkt ilyen "k..."-nak sminkelik?
Szerintem a Klaudiának született még egy gyereke anno. Nyáron az egyik részben elkottyantott egy fél mondatot arról, hogy amikor "az első gyerekemet vártam..." A Nórával beszélgetett a babavárásról.
Nagyon kiváncsi vagyok én is a titokra?
Rendszeres nézője vagyok a sorozatnak.
Nekem ugyan nagyon ritkán , de a 11 éves lányaim is nézik... Enek örülök, mert látnak példát és nem baj ha rossz. Itt most Emmára és Zsófira gondolok...
Mind a két lányom megállapította, hogy Emma nagy-nagy butaságot csinált és Zsófiról az a véleményük ennyi pasi válltás után, hogy ők bizony nem vállalták volna el ezt a szerepet!
Szerintem nagyon jó alapot ad bizonyos dolgok megbeszéléséhez, hisz nem direktbe ülünk le beszélni, hanem az ő reakciójukat lehet kivesézni...