Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Szerintem Zsófi előbb-utóbb Bartha karjaiban fog kikötni.
[link]
minden amit NEKÜNK tudni kell!!!
Hú csajok úgyesek voltunk túlléptük a 100-at!!!!!!!!!!!!!
Kfheni!
Szőke dauerolt "jellegű" hajjal (mindig úgy nézett ki a haja mint akit megtéptek)A szemét meg állandóan úgy meresztgette mintha ki akarna esni neki!Volt egy nagy anyajegy is az arcán!
lakott a Vili bácsiéknál is!
Anno még az újságban is írtak róla.
Nem mondod!? Nemhallottam a plasztikarol. Mondjuk nemis gondoltam volna rola. Kar
En csk reszleteket lattam a tegnapibol. Nem vagom miert gaz h Zsofi bennragadt a furdoben?Nem Zsofiek hazaban voltak?Bartae?
na,jól van,azt hiszem most hétfő estig rághatjuk a körmünket,hogy mi lesz a sorozat további sorsa.
Most elköszönök,mert mindjárt kellnem kell..meló..nem akaroooooooook!
Jó éjt!
Csibe:)
Egyébként tényleg nem néz ki túl jól. Én is meglepődtem.
egy füst alatt..na jó nem szemétkedem,de nagyon meglepett az"állapota".Még akkor is,ha ez a szerep ezt kívánja tőle.Lehet csak az a furcsa,hogy él bennem egy kép még a szép familyből..
Azt nem tudom, de ha már úgyis ott volt a dokinál :)
Mi lesz a Zsófiékkal?Meztelen van a fürdőben,tuti rányit a Barta..
meg a szemét,meg a száját?:)
Muszáj volt, egy feldühödött autós kolléga beverte az orrát :(
szerintem nem a smink miatt furcsa,hanem a sok plasztika az oka..
A Zsuzsát kiírják, bár csak azt nyilatkozta hogy terhes, és mégsem. Arra a részre én is emlékszem, amikor a Klaudia elkottyantotta a Nórának, hogy más volt az a terhessége, amikor a lányát várta. Biztos köze van ennek a nagy keresgéléséhez!?!?!
Nem volt egy kedves arc, ne sajnáld, hogy nem rémlik :)
Az rémlik, hogy volt a Miklósnak egy ilyen őrült rajongója, a takarítás is, csak az arca nincs előttem.
Köszi, hogy ennyire igyekeztek felidézni bennem :-)
Egy vékony kis szőke csajszi volt, Miklóssal kavart. És totál kettyós volt. Mindenkinek ő kellett, de aztán Miki nyerte meg...
Köszi, de még így sem rémlik! Na mindegy, majd kiderül úgyis.
De nem tettem :) Mármint nem olvastam vissza. A véremben van a sorozat :)
Látod, máris lebuktattad magad:)))
Most vagyok itt először :) Igaz, vissza is olvashattam :)
Főleg, hogy itt mindent elmondunk neked, még azt is, ami meg se történt! :)
Érdekes, hogy én viszonylag kevésszer tudom megnézni a sorozat egyes epizódjait, mégis egészen jól tudom követni :)
Lassan csak kiderül már, hogy pontosan miről van szó. Valami olyasmi rémlik, hogy a terhességek közti különbségekről trécseltek, mármint, hogy ha fiút vár az ember, meg ha lányt, az ilyen, meg olyan. Na, akkor raktam el az infót jó hátra, hogy a forgatókönyvben van egy lánya Claudiának. De ezt már emlegettem nektek a múlt héten.
Kérdés, hogy mikor és hogy jön elő...
Szerintem élethű a megjelenése, jól csinálja. Pedig ez csak egy sorozat...
És ki lehet az? Egyáltalán megszületett?
További ajánlott fórumok: