Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Kérleklacinak a szépségiparba fektetett 20 milliója még nem biztos, hogy elveszett, bár az előjelek nem a legjobbak..
Majd kiderül ha előkerül Helga és színt vall.
Pontos képet nem nyerhetünk a hézagos tájékoztatás miatt.
Pedig fontos volna tudnunk mindenek előtt azt, hogy Kérleklaci mennyiben felelős-most nem a jogi oldalára gondolok, mert az nyilvánvaló-az adóhiányért.
Kinek, milyen része van a dologban?
Itt alighanem a könyvelője a főbűnös, de ez nem biztos. Utólag még kiderülhet, Laci hívta fel a könyvelőjét, "ne siessen" minden fillért bevallani.
Akkor aztán ismét térdepelhet Orsi előtt.
sziasztok!
Hallottátok, hogy leégett a Bk helyszíne?? vagyis ahol forgatnak!
Én fóton lakom, hallottam is tegnapelött, hogy vagy 5 tűzoltó volt a közelben, kinézztem, de nem láttam semmit.
Másnap hallottama hírekben.....
Nah most akor mi lesz???
Senki nem sérült meg, 200-an voltak akkor ott.
Ennyit tudok!
Rita
Az SZJA-n kívül ÁFA-különbözetről is szó volt az indokolásban!
és valszeg érinti a nyereségadóját is, meg még sok mindent.
Azt hiszem Laci csak lapozgatta végig a dossziét és mondogatta hogy adókülönbözet, adókülönbözet. Egyet nevesített az szja-t. A többit nem tudjuk, hogy milyen adókra vagy járulékokra vonatkozik.
Viszont szöget ütött a fejemben az a közel 20 millió! Tegnap telefonált a Helga, hogy sínen van a kence-fice, ma kiderült az 20 millás büntetés. Van egy olyan érzésem, hogy Laci még is kap vmit a befektetése után, monjuk legalább annyit amennyit az Apeh-nek kell fizetnie. Így nem lesz belőle milliárdos de nem is megy csődbe, és élhet boldogan tovább a BK házban.
köszi szépen!
Joys Neked is:)
Ez az első jelenet tegnap Zsuzsával meglehetősen gyengécskére, tartalmatlanra sikeredett, csak a vak nem venné észre, hogy úgy tákolták össze.
Erre még a Bk-t ritkán nézők is azt mondhatják: volt jobb..
Nem sietted el, jót írtál, Célia.
Mikinek jelenleg jól jön Magdi anyus kérlelhetetlensége Kinga iránt, mert amúgyis meg akar fizetni Gézának..
-Hivatalos neve: adóhiány, bővebbet egyelőre nem tudni. Tisztázatlan, hogy könyvelője kevesebbet vallott be a valóságosnál, vagy kifejezetten csaltak, pl. fiktív bizonylatok mellékelésével, stb.
Az összegek egyezősége itt a véletlen műve. Az adókülönbözet és a bírságok összege véletlenül szintén 20 millió, mint a szépségipari vesztesége.
-Magdi anyus mindig is rokonszenvezett Mikivel, egyáltalán nem meglepetés, hogy nála talált szövetségre-Kinga ellenében, hiszen kezdet óta azt hírdeti, fiához nem való a lány..
-Zsuzsa váratlan visszatérte,felbukkanása mindenkit meglep-valószínűleg az egész BK-produkciót. Felteszem, hogy Kalamár nagyfőnöknek megesett a szíve rajta és nem akarja, hogy Cs.Csilla két szék közül a pad alá essen, ezért visszahozták őt a történetbe, de gondolom, ez csak átmeneti lépés.
A büntetés okáról emlékeim szerint nem esett még szó.
Épp hogy nem támogatják Magdi néni a Mikivel Kingát. Miki ellenszenve a gerlepár inránt úgy derült ki, hogy Magdi néni elkotyogta a Vili bá'-nak, hogy a házban még Miki az, aki vele ért egyet, és ezek után osztotta ki Vili bá' a Mikit. :)
Igen, Zsuzsa megjelent egy rövidke jelenet erejéig, de szerintem ennyi volt a nagy visszatérése.
Hát igazából a büntetés maga 11 millió, csak a kamatokkal együtt lesz megközelítőleg 20. Én így emlékszem.
nem láttam tegnap, de visszaolvastalak Titeket, de egy-két dolgot még kérdeznék:
- kiderült, mi az oka a büntetésnek?
- Magdi anyus támogatása Kinga ügyben Mikivel - ezt egyáltalán nem értettem..
- ezek szerint megjelent Zsuzsa újra?
itt minden 20M? (a bukás is az üzleten meg a büntetés is?)
Meg is kellett volna tennie!
És nem szabad lett volna már korábban sem hagynia, hogy Laci, aki korántsem a körültekintéséről híres, megfossza az elemi információktól.
Igenis bizonyos mértékben maga is felelős az előállt helyzetükért.
Ebben tökéletesen igazad van. Elúszóban van Lacinak a kozmetikai iparba invesztált 20 milliója, most meg újabb 20 millió veszteségük van, amit-egészben, vagy részletekben-ki kell pengetniök.
Teljesen kizárt, hogy mindezeket valaki jóformán szó nélkül hagyva úgy tolerálja, ahogy ezt most Orsi teszi!
Még akkor is, ha odavan a "nagyeszű" férjéért..