Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Ha a Berényi Kft-ben való részesedésére gondolsz, attól szerintem soha nem fog megválni.
Miklós a leghűségesebb barátja /és bizalmasa/-legalább is ő ezt hiszi.
A kis naív..
Ez nagyon igaz, én is gondoltam erre!! Ha csak a csalás 20 milla (jó, ezen még büntetés is van, de akkor is), akkor mennyi volt a haszon? Az hova tűnt?
Egyébként ott van Laci tulajdonrésze a kft-ben, ha eladná, simán kicsengethetné a 20 millát, mert annak jóval töbet kell érnie.
Aha, sejtettem, hogy ő is futárkodik.
Mint mindenki, aki otthagyja a korábbi munkáját. A Novák-futár egy igazi gyűjtőhely..
/Apropó, szerintetek Kérleklaci bejelenti az alkalmazottait, mármint a futárokat??
A fejemet teszem egy fej káposzta ellenében, hogy nem..
Gondolom, ez is szerepel az adóbírságban, csak erről nem szól a fáma../
Zsolt csendes, bölcs szemlélője a leendő buli szervezése körül kipattant balhénak, Kinga sértett hőbörgésének..
Ő jól tudja, Kinga is, Zsófi is túlreagálja a dolgot, inkább nem szól bele.
Neki van igaza.
Ha nem tévedek, Palika jó ideje munkanélküli, bár cégalapítási tervei is voltak, de ezekről már jó ideje nem hallani, talán ő maga is elfelejtette-csak mi nem.
Tildának viszont nem kell búra adnia fejét, de még Noéminek sem, a futárcég megy tovább, Lacinak nem kell majd kéregetnie.
És Orsi is keres.
Maradok a háttérben.
Jók vagytok ebben ti is.
Lacinak 20 millát kell fizetni az Apeh-nak, amin Noémi eléggé kiakadt, Orsi és Imi tudomásul vette, sőt Orsi támogatja férjét, Laci pedig megoldásként újabb kölcsönt akar felvenni.
Kinga letolta Zsófit, amiért beköpte a meglepibulit Vilibácsinak, Vilibácsi gyorsításra szólitotta fel kisfiát, amit Gejza megfogadva, motorozni hívta Kingát.
Kiderült hogy Magdinénit támogatja Miklós Kinga ügyben, ezért Vili bá megfenyegette Mikit, ne merje bántani a gyerekeket, mert ő nem hagyja a családját.
Ibolya elmondta Emmának és Zsuzsának, hogy vége mindennek Andrással, ők enzt sajnálták, majd Zsuzsa ezt el is mondta Andrásnak, aki ezért jól letolta, mit foglalkozik vele.
Andi fel akarta Mikit az esti vacsira, aki ennek nem örült, majd megérkezett András, így megmenekült, egyelőre, majd neki panaszkodott, amiért szorult helyzetbe került Géza miatt, bár neveket nem mondott, csak hogy 2 irányból szorongatják.
Botond megkapta a vizsgaeredményét, de ennek csak nagyanyus örült, Vilibá őt is lelombozta, mennyit kell még dolgozni, hogy elfelejtsék a drogot neki, és Emma is azt mondta: Ilyet már dealereknek is adnak.
kb ennyi
na, ne is mondd! nekem Laci korábban a kedvenceim között volt, sőőőt, kifejezetten őt bírtam a legjobban.
Most meg...örökké nyafog, rinyál, megbán, meghal, jóvátesz....borzasztó.
Nemcsak neked..
Mikit valósággal taszítja szegény Andi, mióta a lány gyereket szeretne tőle.
Mondhatom, velejéig gonosz egy pali, értelmes férfi így nem viselkedik, inkább elhagyja a nőt.
Igenigen, én is valami ilyesmit vártam.
Egyébént engem az idegesít a legjobban, amikor ilyen semmiértelme jelenetek vannak. Mint múltkor Tóni " hol van a sampon?"" kiordibálása a fürdőszobából.
Mondjuk intelligensebb-volt!
Ma már a jellemét teljesen félrevitték a f.írók, szinte rá sem ismerni.
Szánnivaló nő lett belőle.
Igaz, más is sokat változott. Kérleklaciból pl. komplett bohócot csináltak.
:DDD
Hát én is! :)
DDDD észbontó volt!!!! :)))))
És még azt is be merte kockáztatni, hogy Zsolt észreveszi a lelépését.
..az öreg végre egyszer úgy igazán a sarkára állt!
Kezd öntudatra ébredni.
A meglepett, nagy Berényi szóhoz sem jutott..