Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Nem értem,mivel is zsarolja Miki Gézát???
Gyerekek miatt nem igen tudom rendesen végignézni....
Reggel dolgozott, délutánra meg visszament...
de akkor is dolgozott, 2 műszak?
Kinga azt mondta reggel, hogy délutánIG ráér.
Az nekem is tetszett!! :DDD
A valóságban szerintem ne szokás ennyit beszélni előtte, mit kell fölöslegesen szövegelni? :P :D
Kinga reggel, amikor Géza meghívta dolgozott, és azt mondta ráér délután, ehhez képest vissza kellett menie dolgozni, kicsit összakeverték. :)
Géza mondja Mikinek (kb.): Hát ebből a farkasvigyorból nem ezt nézem ki! :DDD
a másik kérdés, hogy hol tartja?
Honnan lett a Gézának motorja?
Vili bá:
- Miről beszélgettetek?
Botond:
- Fogászati problémákról...
DDDD
jaj,de házibulis volt a Gézáék jelenete:)))
Tudod jól, hogy a BK kb. 3-4 hónappal van lemaradva a valósághoz képest, és ezt nem is titkolják, vagyis nem próbálnak úgy csinálni, mintha náluk is július lenne. Most valahol tavasz tájékán járhatnak, úgyhogy az érettségi még náluk messze van.
Ezt én akkor sem értem. Attól, hogy kiszállt, és nem fektetett be többet, az addig befektetett pénze maradt, tehát a nyereségből is megilleti valamennyi.
Ma már több olyan konstrukció létezik, ahol a beinvesztált pénzedet nem, vagy nem feltétlenül kapod vissza. Gondolj pl. a befektetéssel kombinált bankhitelhez kapcsolódó biztosításokra.
Nagyon oda kell figyelni, ha nem akarsz óriásit bukni, mert könnyen sor kerülhet rá.
Az ilyen helyzetet hívják buktának. Befektetett, de nem várta meg a nyereséget, hanem idő előtt kiszállt. Azaz bukta a 20 millát.
Ez távolról sem magától értetődő-a szerződéstől függ.
Én azt látom, a Bk f.írói saját, következetlen-helyenként ad hoc-"ötleteinek" foglyai.
Ez szüli a képtelen jeleneteket, amelyek nincsenek szinkronban a való élet hasonló (pl. érettségi vizsgák/eseményeivel.
Ennek nyomán a néző csak egyet tehet: rossz meseként éli meg a látottakat, mosolyog és a fejét csóválja..
Szerencsére a nézők többsége ezekre nem, vagy kevéssé figyel oda, ezért aztán a magas nézettség-napi 1.8-1.9 millió fő-töretlen.
Adja az ég, hogy ez a kedvező tendencia ne változzon..
azért mert kiszállok egy üzletből, a beletett pénzemet miért ne kaphatnám vissza? nem értem....
lehet, hogy pótvizsgázik...?:)
Ez igaz, még arról sem tudunk, megvoltak-e egyáltalán az írásbeli vizsgái?
Na, ezt jól leírtam. Remélem értitek! :DD
Biztos kicsit el vannak maradva a valósághoz képest, mivel még szó nem volt arról, hogy az írásbelin egyátalán volt már a Tóni.
Engem igencsak érdekelne, hogyan sikerült az elkényeztetett, magát gyorsító tablettákkal serkentő Tóni gyerek érettségije, de eddig nagy homály fedi még az írásbeli vizsgáinak eredményét is, holott az egész már lecsengett az egész országban..
Nem furcsa ez egy kicsit? Mire ez a nagy titkolózás a f.írók részéről?!
Bízzunk benne, hogy legkésőbb őszig publikus lesz.
Elképzelhető, hogy így lesz, ez ma még nem látható.
Szegény Kérleklacira ráférne már egy kis szerencse, mert nagyon el van anyátlanodva..
Így van! Azt mondta, ha nem szállt volna ki, még nyerhetett is volna rajta. Teljesen egyértelműen kiderült, hogy abból a pénzből semmit sem láthat viszont.
Hát lehet, de még a táblája kint van, ezért gondoltam!
További ajánlott fórumok: