Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Lányok, olvassatok vissza...ezt kitárgyaltuk már ma reggel....
Én is erre gondoltam, de akkor miért azzal fenyegetőzött Miklós, hogy Vili bácsi kerület dutyiba? Csak nem akarja felhozni azt a régi csokilopásos ügyet?
Jól emlékszem, hogy Clau azt mondta Mikinek, hogy Magdi anyus egyszer lopásos dologba keveredett, erre mondta Miki, hogy milyen jó ötletet adott..lehet, hogy el fog tüntetni valamit valmelyik lakásból, ahol Magdi anyus takarít....
szerintem is így van...nem értem én sem..
Igen az már korábban is szembeötlő volt, hogy túlságosan könnyen megzsarolhatók a szereplők. Legközelebb mivel zsarolnak? Láttam hogy nem a zebrán mentél át az úton?
Szerintem sem. Egyszerűen csak ki akart belőle maradni. De szerintem ezt Miki is tudja. Egyszerűen nem tetszett neki, hogy Géza nem azt csinálta, amivel megbízta.
Szerintem Géza amúgy sem árulta volna be, csak a fk írók fantáziája lódult meg kicsit. Neki nem lett volna belőle haszna.
Egyáltalán mi volt ez a börtönös fenyegetőzés?
Nem értem pontosan, hogy Miki most mit is akar elérni ezzel a kis akciójával (Gézával kapcsolatban). Minden esetre eléggé kicsinyesnek tartom...
Nos, igen, ebben az esetben az előremenekülés kifejezetten hasznos lehetne.
Ez már akkora szemétség Mikitől, hogy Géza helyében először is szólnék Magdinak, és elmondanám, mit tervez Miki, akkor megkapná Magdustól a magáét, és nem merné megvalósítani a tervét, utána meg szépen elmennék a rendőrségre, és leadnám nekik az egész sztorit. Akkor aztán Mikinek kisebb gondja is nagyobb volna annál, hogy Gézán bosszút álljon...
Majd ha Tóni elmegy újra szabad lesz Noémi is.
...és lesznek fogászati problémái:DDD
Nagyon kapós lett ez az Emma, vagy csak nincs más a színen...?
Úgy tűnik Ibi végleg eltűnt a színről. :(((
Most gondolom az lesz, hogy András egyre közelebb kerül Julihoz és szép lassan összejönnek. Olyan kiszámíthatóak ezek a forgatókönyvírók. :P
Jól gondolom, hogy Botondnak bejön az Emma? Most őt akarja becserkészni? Nah, megint jól elverik....:D
Szerintem is így lesz, mert másképp nem tud ennyi lóvét előkeríteni. Minden happy lesz nemsokára! :)
Hogy te milyen optimista vagy!! :)))
Nekem továbbra is az az érzésem, hogy Laci a kence-ficékből pénzhez fog jutni, annak ellenére, hogy ő most azt hiszi hogy neki nem jár semmi onnan. Nem egy nagy pénzügyi zseni, tőle még az is kitelik, hogy azt sem tudja, hogy jár-e neki a befektetése után vmi, vagy nem.
Gondolom most kilőnek minden pénzszerzési lehetőséget (bank, Miki, kitudjamégki) majd az öngyilkosság határán állva jön a megmentő Helga és közli, hogy ezennel átutaltak neki 20 millát.
Ez bizony nagyon beleillik a Miklósról kialakított képbe...szerencsétlen nagyanyus....
A BK honlapján azt írják, hogy azzal zsarolja meg Gézát, hogy Magdit fogja meggyanúsítani lopással és juttatja börtönbe.
A Claudiás beszélgetéséből pedig azt, hogy valaminek az ellopásával fogja meggyanúsítani Gézát( gondolom pénz eltünésével), hogy börtönbe juttathssa.
Miki valósággal büszke arra, hogy gonosz, számító, önző és bosszúálló.
Ezt lehetett leszűrni a bátyjával folytatott beszélgetésből.
Igen, így van, csak megszokni nem tudom!
Ettől egyes jelenetek megmosolyogtatóan anakronisztikusak.
Továbbra is az a véleményem, hogy a f.írók egyelőre nem tudnak mit kezdeni a váratlanul felbukkant Zsuzsával.
Legközelebb majd a szomorúszemű Kollár is lejt egyet a pletykaház udvarán..
Számomra mindig a leggenyább volt...
Akár azokat is, merthogy Kertész néven van a cella, tehát ki akarja csinálni az egész famíliát, amennyiben Géza köp.
DDD és nagyon jól mondta:)))
András és Emma.
Emma:- Szereted a marhát?
András:- Igen, állítóag rokonságban vagyunk.
DDDD
Én úgy értettem, hogy a szüleit jutattja dutyiba.
Egy börtöncellával, de konkrétumot nem árult el. Talán holnap...
ezt én sem értettem pontosan,mindenesetre nagy görény!kezd számomra elég negatív figura lenni!régebben még volt benne valami kedvelni való!na ma már nincs!
További ajánlott fórumok: