Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Adani
szó nem volt olyanról, hogy a producer 30ezerért lemondja az amerikai utat!!
valamit Te is nagyon félreértettél
na hiszen..arra befizetek!
/Még most kezdik a II. részt forgatni, a tenger alatt játszódik majd, J.Cameron-a Titanic óta- imádja a víz alatti felvételeket./
:))
Nehogy azt hidd, hogy sokat vesztettél..!
Melyik darabot láttátok a Szigligeti-ben?
A 21.-ével kezdődő héten lesz a Nagy Lebőgés. Simán belefér, hogy kibérelnek valamilyen stúdiót, ahol Szabika dalol, mint egy sereg pacsirta.
Orsi felhajtotta a jobb lábát, noha a törött combcsontját 2 szegecs (?) tartja. Így nem csoda, ha elmozdul és sokkal nagyobb baja lesz.
erre valo az rtl most barmikor megnezheted
Sajnos, tegnap nem láttam a BK-t... színházban voltunk.
Majd ma megnézem, bár ma meg kórusba megyünk és elég sokáig tart, aztán meg haza kell vergődni még...
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
A BK-ban még ez is előfordulhat! XD XD
szerintem meg de
szabika hamarosan - és rövid idő alatt - kiad 3 cd-t, cameron őt fogja felkérni az avatar 3. részének filmbetét dalainak előadására, és justin bíberrel kart karba öltve együtt fogják eltáncolni a nagy nemzeti láblengetőst, miközben kánont énekelnek...
Szerinted miért vihogtam a végén? :D :D :D
?????????????????????????????
Lehet, h pont a Langyi Lajcsit árulja el valahogy. Aztán már egy se lesz neki.
Jah, hát én is néztem. Bár sztem Attilára gondolnak.
klaudia elárulja az egyik barátját? miért? egynél több van neki? én eddig csak meleg lajcsiról tudtam...
Végre megtudtam kié a pénz.
Már annyira idegesített!!!
Pontosan erről van szó: a család mindenek előtt. Egyetértünk! :)
Írtam én, hogy a családom mindenek előtt.
Feleségem, gyermekeim, szüleim, anyósom. Ennyi és nem több!
Igen, nagyon féló, sőt biztos vagyok abban, hogy az adományokat lenyúlják!
De hiszen az előzetesben szabika valamilyen stúdióban van kingácskával. Még a végén valamennyien hamut szórhatunk itt a fejünkre, amiért szélhámosságot feltételeztünk. Szabika befut és hipermegasztár lesz! Hi-hi-hi!
Ha a saját családodon tudnál segíteni, az is jótékonyság lenne, nem? :) Az vesse rám az első követ, aki nem saját magukon akarna segíteni, hanem ismeretleneknek. Ráadásul milyen sokat lehet arról hallani, hogy a jótékonykodásra szánt pénzeket lenyúlják. :(
Sajnos már a jótékony célokat is meggondolnám...
Nem kell egy-két félremeccs miatt alválni.
Szerintem. Affene!
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez fáj!!!!!!
De sztem egy amatőr elvállalja ennyiért és valszeg KicsiSzabit hülyítik. 30 ezerért senki sem mond le egy ameriaki utat.
"A producer rossz hírrel érkezik Szabihoz: úgy látszik, várnia kell a dala felvételével, hacsak nem hajlandó még valamennyit ráfizetni." ilyen hülyét..
és mi a reális ár? (bár nekem továbbra sem világos, mit is csinálnak majd ott egy ülésben szabikával)
További ajánlott fórumok: