Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Tetszett a mai adás!
(Vagy csak nekem?!)
Minden úgy volt jó, ahogy volt.
Tulajdonképpen igen. Nagyon tetszett Juliska hozzáállása akár Vandához, akár az "imádott" anyjához. No meg természetesen Novákhoz.
Nem az első számú kedvencem Balázs, de a kiba.....ltázásnak is van határa!!!!
Egyet értettem Gergővel, hogy ígérete ellenére csak kipakolt okostojás Nórikának Bandi drogozását illetően.
Még azon röhögnék, ha kiderülne, hogy Oszi pénze Lara egy titkos számlájára lett átutalva. Persze, hogy ki sasolt a végén ott a fa mögött, majd talán a jövő héten megtudjuk.
Hosszú idő óta a tegnapi rész jó volt, pörgös volt, tetszett!
Ez a Gergő már tetszett! Ez az! Ilyen volt amikor eltűnt a sorozatból, de most a régi határozott Gergőt láttam viszont. Nem azt aki visszajött, a langyos, tétova Adéllal hezitálót. Adélnak adják vissza az emlékezőképességét már, ne csak csöpögtessék! Mire visszakapja, addigra az ember teljesn kiábrándul belőle, ugye forgik, csak szólok?! Sok karaktert rontottak már el, Nóra is lejjebb csúszott már önmagához képest. Tegnap Gergő kiállt Bandi mellett! Nem tetszett ugyan neki a drogozás, és az sem, hogy Luca helyett felvállalta a dolgokat, de tetszett neki Bandi álhatatossága. Nóra csupán mereszgette szemeit és besértődött, mert az volt az egyszerűbb.
Claudia és Vanda összenőttek, no de ez az alma meg a fája szindróma. Juli nem kedvencem, de dícséret illeti, ahogy beolvasott a lányának és jó irányba terelgette.Jó, hogy otthagyta Attila a Berényi Kft-t, látom visszatalált háztartásbelinek.
Ami nem tetszik, az a Timi-Lara-Oszi hármas hónapok óta tartó szenvedése. Találhatnának más konfliktus forrást is ennél, no meg Alízék féléve tartó pénzügyi nyomoránál.Lehet, hogy a Gizi-Laci-Ray hármasban nyomják majd az izgalmakat, mert Ray állandó szereplő lesz.
No, de majd meglátjuk!
Megérkezett Dollár Papa, pont jó lesz Vandának, és leshet az egész család, amikor szépen elszállnak a kisfiúval együtt háromasban. És vége szakadna ennek egész gyermek-elhelyezési hercehurcának.
Lucácska szálljon le a földre, keressen magának a normál egyetemet és még ahhoz is egy kis melót magának, hogy költőpénze legyen.
Azon kívül, ahogy se a Berényi kft-nek, se Clau-éknak se pénzük, se megrendelések, mi a fenét dolgozik éjfélekig Nóra + Juli. Jó lenne már végre itt is valami konkrét előrelépés, nemcsak egymás átverésének tervén a dolgoznának.
Gizinek titka van,lehet ezt tagadni,leplezni,
lehet hisztizni,de ahogy a nyakláncra nézett,na ott tuti történt valami,
Vajon meddig tart még Krisztiánék hónapok óta tartó pénzügyi nyűglődése?! Zsoltnak most abban volt igaza, hogy a pénze kellene Krisztiánnak, de csak úgy, hogy tiszta maradjon. Végül is beadja a derekát, de hogy mi lesz ebből?! Luca meg jól szórakozik Rómában!
Nem tetszett, ahogy Alíz bele akarta lovallni Gizit egy romantikus kalandba. Az meg pláne nem, hogy Gizi vele beszéli meg magánügyeit.
Egyébként meg nem értem Gizi viselkedését?! Ha semmi köze nincs, ha semmi nem történt a hajón a kalapossal, akkor miért nem szól Mackójának, nyomulrá a pasi és dobják ki, mint macskát kakkantani. Így most már nyűglődhetünk még ezzel a Ray-jel is hónapokig, mert állandó szereplő lesz.
Gergő szerkeszthetne egy "redőnyszerelő appot"! :DD
Mert rendőnyszerelésben nem akkora ász, sőt a szakács is jobb ha főz és nem szerelnek együtt, mert amit összebarmoltak leszakadt! :D
Hol van Máté, régen láttam, hál az égnek! :D