Barátok közt: Emma & Alex (beszélgetés)
A Vanda is, mint még egy jópáran Klaudiával az élen, tipikusan az, aki a más szemében a szálkát a sajátjában a gerendát sem veszi észre. Úgy látszik a Vandának az értékrendjébe az apja és az Emma kapcsolata nem fér bele, az hogy simán mindenkinek a szemébe hazudott az Imivel kapcsolatban az semmiség volt ehhez képest.
A Juli és az András között nem is igazán történt semmi, ha jól emlékszem, mert akkor nem annyira néztem.
Én sem vagyok túl régóta, de üdv köztünk :)
És tényleg, boldog születésnapot neki :))
Az udvaron már elég paprikás hangulatban volt a Vanda miatt, úgyhogy a Noémi beszólása csak olaj volt a tűzre.
Azért remélem nem lesz igazad :) De majd úgyis kiderül.
Akit esetleg érdekel:
2009. március 27., Csiky Gergely Színház, Kaposvár: LILIOM.
Főszerepben: Kocsis Pál
:-)
Szerintem szereti Emmát, de elég sok a probléma Alex körül. Meg lehet érteni, hogy a gyerekei fontosak, főleg, hogy most a kisfiától is tiltják. Nem csodálom, hogy nem akarja még nyilvánosan a kapcsolatot, utálják már így is eleget. Noémi gyerekes beszólására meg nem csodálom, hogy inkább lelépett. Elég volt előtte drága Vandácska hisztije. A "kislány" hamar elfelejtette saját szemét dolgait és sz*rkeveréseit. Dettó nagyanyja.
De azért nem kellene válaszút elé állítani Alexet, hogy család vagy Emma. A Julival elváltak, azért mert fiatalabb párja van nem kellene tiltani a gyerektől. Juli külön életet él, hagyja, hogy Alex is élje a magáét. Bár Juli se százas, mikor anno azt akarta, hogy Andrással folytassa a "kapcsolatát" annak ellenére, hogy Alextől vár gyereket.
Tegnap este Pali éppen A helytartóban játszott. (itt)
Itt a munkahelyemen meg jól kibeszélték a darabot és jól leszólták... Márhogy nem Palit, hanem úgy am blokk az egész előadást...
Én még nem láttam, és mostanában nem is fogom (hála a drága bérletszervezőknek, akkorra tették az időpontomat, amikor Londonban leszek, szóval mehetek majd valamikor később), de kíváncsi lennék rá nagyon...
Mohácsi rendezései senkit nem hagynak hidegen. Vagy nagyon szeretik vagy támadják. :-)))
Így van, bizonyos férfiak bizonyos emberek (+ a párja) társaságában elég furcsán tud viselkedni. Mintha a kedvese ott sem lenne, vagy ha valaki "ismeretlen ismerős" volna, míg teszem azt, a másikat körülugrálja. :-(
Illetve igen, ha meg kettesben vannak, vagy más emberek szeme előtt, akkor meg folyton szeretgeti, stb.
Ilyen tényleg létezik...
Egyébként ami a kenyeres beszólást illeti, tény, hogy Emma csak kedves akart lenni, de szerintem Alex tényleg besokallt. Mert azért ne felejtsük el, hogy Emma mennyire nyomul(t). Ha ez nem lett volna, én is elítéltem volna Alextől ezt a mondatot, de ez így szerintem korrekt volt. Sőt, különösen tetszett ez a mondat, mert megint volt egy újabb kis életszagú dolog az egészben. (Egyre jobb párbeszédeket adnak a szájba az írók. :-))
Sziasztok! Néhány hete már olvasgatom ezt a fórumot, de csak most vettem rá magam, hogy regisztráljak.
Ne felejtsük el, hogy milyen nevezetes nap van ma. "Alexünk" 39 éves lett.
Boldog szülinapot neki.
Nem hinném, hogy a "lángolás" kortól függ. Viszont az igaz, ha egy pasi nem nagyon akarja, hogy mások is tudjanak a viszonyáról, nagyon furcsán tud viselkedni. De amikor kettesben vannak, sokkal több kedvességet várnék el. És micsoda beszólás volt ez a kenyérre vonatkozóan? Nem hogy örülne, hogy Emma így körülugrálja.
Jó lenne, ha végre Alex eldöntené, mit szeretne. Mert nem vagyok benne biztos, hogy őszintén szereti Emmát, hiába is mondta. Valahogy úgy érzem, nem meri felvállalni ezt a kapcsolatot.
Az udvaron meg hogy faképnél hagyta szegény lányt! Legalább egy puszi, vagy egy megjegyzés, hogy fent majd találkozunk...
Komolyan mondom, kezdem sajnálni Emmát.
Úgy érzem, ha Juli megbocsájtana Alexnek, a pasi szíves örömest menne vissza hozzá.
Sztem úgyis az lesz a vége. De ne legyen igazam.
Nem akarlak elkeseríteni, de erre aligha kerül sor, ha pedig Juli visszatér, Alex válasz út elé kerül: vagy megpróbálja visszaszerezni a családját és véget vet ennek az értelmetlen, romantikusnak egyáltalán nem nevezhető kapcsolatnak, vagy Emma mellett köt ki.
Józan pasi lévén, hiszem, hogy az előbbit választja.
Máté.
Milyen név ez mááár??! :-D
Nekem nem tetszik, de tény, hogy ez még a népszerűbb nevek közé tartozik... :-)
IGAZA VOLT ALEXNEK!
Szerintem. Egyes pasik tényleg ilyenek, de ennyi... :-)