Barátok közt: Emma & Alex (beszélgetés)
Sziasztok!
Ennek a vidinek most Emmáékról kellene szólnia? Csak mert Rékasi van benne...
Remélem, ma este már lesznek végre a kedvenceink.
A tegnap estéhez: nem volt semmi... nem gondoltam volna azért, hogy Orsi aszondja, soha többé nem szeretné látni Lacit. A másik meg Zsófi... hát, ilyen hülyét... hisz a nagynénjének, annak a hárpiának... és akkor megdobálja a Zsoltot, aki imádja őt, és csak segíteni akart neki....:SS
Egy észrevétel: amikor vége van van a BK-nak és gyorsan lefut a stáblista akkor én már nem láttam ott azt, hogy: Illés Alex-Kocsis Pál..pedig ott szokott lenni a további szereplőknél.
Az új főcímbe beletették? Mert Emma és Noémi még benne vannak.
Fiatal lányokra gerjednek a Barátok
Lolita effektus a Barátok köztben!
..ennek még szánalmasabb a címe..azt hiszem ezt hívják úgy, hogy szenzáció hajhászás..
Lolita-effektus a Barátok köztben
A címe egy kicsit hülyeség, hiszen Lolita 12 éves volt a regényben, a filmben (ami mellesleg gyönyörű!) pedig 14... "Emmácska" viszont 18 éves!
Sziasztok!
Most találtam ezt a cikket, korábban volt a storyban:
A Barátok közt Alexe egyetlen gyereket sem akart, mégis hármat nevel
2009. március 4., szerda 13:30
Ki gondolná, hogy a Barátok közt Alexét megformáló Kocsis Pál sokáig egyáltalán nem tervezett gyereket? Ehhez képest most három kislányt nevel.
A színész kamaszkorában meg volt győződve arról, hogy aki színésznek megy, annak nem való gyerek.
"Úgy véltem, hogy a család és a színjátszás is teljes embert igényel, a kettő együtt nem megy - mondja. - Világéletemben imádtam a gyerekeket, a házban is, ahol laktunk, gyakran megkértek a szomszédok, hogy vigyázzak egyikre-másikra. Így aztán láttam, mennyi türelmet, figyelmet igényel egy gyerek, s ezért nem akartam sajátot. Csak a kaposvári színházban döbbentem rá, hogy milyen sok családos kollégám van" - mesélte a Barátok közt sztárja.
A sors különös játéka, hogy Pali a színházban már akkor megkedvelte az egyik kolléganője kislányát, amikor még nem is sejtette, hogy egyszer majd egy fedél alatt fognak élni.
"Sára bájos, pici lányka volt, amikor Kaposvárra szerződtem - meséli. - Sűrűn találkoztunk a színházban, gyakran játszottam vele. Akkor még nem is álmodtam, hogy együtt fogok élni az édesanyjával. Így amikor a szerelem fellobbant, tulajdonképpen egyik napról a másikra gyerekem is lett. Mindez kilenc éve történt, s azóta még két kislánnyal bővült a család. Míra öt esztendős múlt, Panna pedig márciusban lesz négyéves."
Sziasztok!
Loren03, énis le mertem volna fogadni, hogy terhes lett a csaj. :D Meglepődtem rendesen a tripperen. Az Orsi nem volt semmi. :D Én nem mennék haza a Laci helyében. :DDD
Sziasztok!
Nagyon jó lenne végre Alexet és Emmát látni... Más: én azt hittem, azt akarja elmesélni a Miki, hogy mit művelt a Zsófival... szerintem az is elég durva volt. Más: na, mire gondoltam, amikor az a nő azt mondta a Lacinak, hogy történt egy kis baleset? Arra, hogy becsúszott egy gyerek... úgy hiszem, pár perc erejéig a sorozat készítői azt akarták elérni, hogy a nézők megdöbbenjenek, és babára gondoljanak. Vagy csak én voltam vele így egyedül?
Hát nem igazán történt számunkra semmi érdekes :( Remélem nem jön vissza Kristóf. A Klaudia tisztára kezd olyan szemét lenni, mint a Miklós.
Legalább tényleg Alex lehetne, ha már más nem is történik.
Talán majd holnap.
Remélem
Megbocsájtok, mert én sem.
Csak 1 kérdés volt.