Barátok közt: Emma & Alex (beszélgetés)
Petit én is nagyon szeretem. Nem tudom miért, de az első pillanattól kezdve nagyon szimpatikus volt. Meg jóképű is a srác, nem csak aranyos. :-)
Csak szegény koppanni fog Kingával kapcsolatban. Igazán udvarolhatna inkább Lindának. Sokkal jobban illik hozzá, jól is mutatnának együtt, és legalább hagyná a csaj azt a b@rom Botondot... (Elhúzhatna a francba Kanadába az Ernőhöz - végleg. :-D)
Sziasztok!
Hú de jó, hogy még van itt élet!
Éppen a napokban gondoltam rá, hogy az alma nem esik messze a fájától :)
Alex egy fiatal kislánnyal kezdett ki, a fia pedig egy nála jóval idősebb csajjal szeretne összejönni. Hát nem furcsa?
Egyébként mit szóltok Péterhez? Nekem nagyon szimpi kis kölyök - bár az apja is visszajöhetne már.
A múltkor volt egy kis időm, visszanéztem a videókat Emmáról és Alexről. Hát, elég furcsa volt újra látni őket...
Egyébként a Máté név nekem is nagyon tetszik. Két fiam van, a nagyobbik Péter, a kisebb Máté :)
köszi:)
Azt hiszem most már neki kell állnom nekem is nézni..
Jujj, ez jóóóó!:XD
Nekem szimpi volt az a "pierr berzsé" (Berger Peti)
:-)
Nem tudom, nekem annyira nem tetszik a Máté név. Az én fiam Ádám lesz. :-D
:-(
Lehet, hogy a Nóra expasiját hozza haza, Pierre-t... X-D
Én is örülök Neked:)
Hát igen a "kisali", akarom mondani Máté..már a neve is szép. Még előtte eldöntöttem, hogy az én majdani fiam is Máté lesz:D
Szia, de jó hogy vagy. :-) Márhogy most éppen itt. :-)
Hát, szerintem Alex lassan visszajöhetne már... Lehetne köré sztorikat fonogatni. Meg különben is, ott az édes kis Máté (jajj, annyira helyes kisbaba, nekem is kell egy ilyen :-))), no meg persze már Emma is ezer éve elhúzott...
Sziasztok!!!!!
Örülök, hogy visszajöttetek! Néha vissza szoktam nézni, de gondoltam ennek most már annyi.. mármint a fórumnak:(
Megvallom az őszintét, mióta Alex elment én nem is nézem a Barátokat..(mondjuk időm sincs rá)de ha Alex visszajönne akkor megint nekiállnék:)
Mintha régebben tettem is volna egy ilyen kijelentést, hogyha Alex elmegy, akkor nem nézem többet...:((
Igen.
Az a baj, hogy Alexet megint beállították egy bunkónak. :-S
Lassan feltűnhetne a színen, mert tényleg durva, hogy ennyire nem érdekli a saját gyereke... :-S
Hülye forgatókönyvírók, csesszék meg... :-)))
Sziasztok!
Örülök, hogy még mást is érdekel ez a fórum :)
Én is nagyon remélem, hogy legalább az Alex visszajön. Valószínű, hogy amíg a családja itt van, ő is fel-felbukkan néha.
Hmmm
Te tudsz valamit...
?
Szerintem is.
Talán nem is olyan sokára.