Barátnőmet megcsalja a férje... elmeséljem neki vagy ne? (beszélgetés)
A férjnek mondd el hogy tudsz a megcsalásról, és azt is mondd el neki, hogy nem azért figyeled mert te is szeretnél vele összejönni,és nem azért mentetted le a képet hogy ezzel zsarolni akarod!
na, így gondoltam én is, csak fáradt vagyok :)
:)
igazság szerint mindkettőtöknek igaza van
:)
de ez jól van így :)
ja, én ezt az utolsó mondatot még vilkinek szántam. érzékeltem, hogy te kb. egyetértettél azzal, amit írtam. :)
ugyanez:d de legalább nem éreztem volna magam átverve
nem is mondtam hogy az :) csupán csak kíváncsiság :)
mi is megéltünk már nagyon sok mindent, és tanultunk belőle...hátha tudunk valami újat mondani másnak :)
hát igen, az ember kíváncsi. én például olvasok olyan naplókat, amikben csupa boldogság van, de olyat is, amiben az ellenkezője. ez nem emberi gonoszság. :)
Lehet... Magam filózós természet vagyok és ez az egyik (mondjuk) kedvenc témám.
Ha szólt volna, mi lett volna?
Remélem, vállveregetés.
valahol ez is igaz :D mondjuk ugye két lehetőség van. az egyik, ha te éppen jó passzban vagy, akkor azért érdekes, hátha segíteni tudsz, a másik pedig ha te is éppen sz@rban vagy, akkor azért mert tapasztalatot osztasz meg.. szóval minden esetben kíváncsiak az emberre...
Na igen.. a párom üzeni, hogy ez az emberekben kódolva van... csámcsogni más nyomorúságán.. amúgy maximálisan igazad van..sajnos..
izgalmas. ennyi. amúgy meg te is rányomtál :)
bocsi:D, én egy évig szivtam a vérét mert megszerelte az exszerelme laptopját, és nekem elfelejtett szólni róla:DDDDDDDDD
Fél órája lett kiírva a fórum, és már ennyi hozzászólás van. Más sz.rja miért ilyen izgalmas??
Ha "Nagyon boldog vagyok, képzeljétek, mire jöttem rá" címmel írnának fórumot, a kutya meg ne mnyitná.
Gyönyörű!
nem tudom barat e az ilyen aki ezen elgondolkodik h elmondja e!!johogy!!joga van tudni h megalazzak
Én is azt tartanám korrektnek, ha barátnő a barátnőnek elmondhatná. Haveromnak tutti, hogy elmondanám, hogy csalja a felesége. Ha engem hibáztatna ezért, akkor azt mondanám, hogy akkor gebedj meg!
Pont azért írtam, hogy volt már ilyen topik mert abban panaszkodott valaki, hogy elmondta és azóta a barátnője már nem barátnője.
Érdekes emberi reakciók vannak.
meg is érdemelted:DDDDDDDDDDDDDDDDD én is megbüntettelek volna:DD
Rossz dolog így belefolyni mások magánéletében, sajnos én is bele voltam kényszerülve párszor, de ilyenkor sem elhatárolódni nem jó, sem belefolyni... Sajnos ez az ő magánéletük, de Te tartozol a barátnődnek annyival, hogy segítsd át a megalázó szituáción... Nem lennék most a helyedben... Jó ötlet, hogy a férjet kéred számon, és talán adhatnál neki ultimátumot, vagy elmondja Ő, vagy elmondod Te a dolgot. Egy biztos, szeretni nem fog érte...
Nem, csak fél évig csinált belőlem hülyét...
A barátnőd helyében hálás lennék, hogy elmondtad. És mérges, ha megtudnám, hogy tudtál róla, de nem szóltál.
Hazugsagban elni a legrosszabb az biztos lehet akkor faj az
igazasag, de legalabb nem csinal belolled belollunk evekig hulyet mikozben azt gondolod minden rendben van es kozben meg nem ..
itt nem is kifejezetten a testiség a megcsalás hanem az hogy a szerető kitette a férj képét a saját oldalára úgy mint az ő szerelmét a pasiját ... ha nem is történt szex akkor is nehezen emészthető a dolog hogy miért mentek együtt kirándulni együtt és miért mondta a férj hogy vadászni volt a barátjával.... szóval gáz.... én szeretném ha elmondanák nekem de nem tudom hogy kéne elmondani és van hogy jobb nem tudni dolgokról...:( ha ezt elmondom el fognak válni... de ha kibékülnek akkor meg én leszek a fő szarkavaró az életükben...:(
Egyedül szoktam menni érettségi találkozókra. Ott készült egy olyan kép, hogy két osztálytársnőm közt állok és mindkettőnek átöleltem a derekát. Semmi rosszat nem éreztem ebben a gesztusban, a lányok sem tiltakoztak. Így készült csoportkép amit elküldtek a címemre. A feleségem bontotta fel és meglátta. Két napos mosolyszünet volt ezért. Tény, hogy én voltam az egyetlen aki kézzel érintettem lányt a képen. Azóta senkit nem illetek kézzel (sem mással) amikor csoportkép készül rólunk.
Én ezt nem értem... ha ilyen történne velem, és a barátnőm nem mondaná el, tuti,h megharagudnék rá. És az én barátnőim ugyanígy gondolkodnak szerintem. Nehogy már még a barátnő legyen a hibás. Ez egy isteni szerencse, hogy ő tudta meg, és felnyithatja a szemét a feleségnek. (Már ha tényleg frissek a képek, de eddig a fórumindító részéről ez nem volt kérdéses.)
Ja ez is jo otlet de ne beszelnek negyszemkozt a frjjel es kesz tenyek ele allitanam vagy elmondod az igazat a baratnomnek felesegednek vagy elmondom en ??
ezt en korektebbnek tartom szerintem .....
Engem most csaltak meg. Vége lett egy 8 éves kapcsolatnak. Bárcsak valaki elmondhatta volna, hogy tudjam és dönthessek! Ne tétovázz! mond el! Én szerettem volna tudni. Joga van tudni.
a bizonytalanságnál semmi sem rosszabb, a névtelenlevél nekem nem gyere be:D
mondd el neki, aztán majd megbeszélik ők nehogymár te csinálj magadnak problémát belőle
de ne azt mondd hogy megcsalja, hanem lépj be fészre mutasd meg a nőnek a képeket és ennyi, had vonja le ő a következtetéseit
További ajánlott fórumok: