Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Barátnőmet megcsalja a férje... elmeséljem neki vagy ne? fórum

Barátnőmet megcsalja a férje... elmeséljem neki vagy ne? (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7
160. 971922922e (válaszként erre: 159. - Láthatatlanvagyok)
2012. ápr. 15. 03:39
Ha te mondod igazad van vagy talan megsem de ezt a forum inditoja eldonti szerintem :-)
159. láthatatlanvagyok (válaszként erre: 157. - 971922922e)
2012. ápr. 14. 17:50
Nem, nem érne meg egy felvilágosítást. Ennyire képtelenség felfogni az emberek kívánságát és tiszteletben tartani azt? Nem akarja tudni. Tényleg.
158. 971922922e (válaszként erre: 156. - Szüzann)
2012. ápr. 14. 15:50
Van ilyen is de ha igazan ertekeli azt hogy te jot akarsz neki talan megert !!!!
157. 971922922e (válaszként erre: 144. - 89a16b9c50)
2012. ápr. 14. 15:49

Naiv talan de azert megis csak megerne egy felvilagositast lehet megkoszoni vagy orokre megsertodik rad !!

erre egy sztory engem egy baratnom tudom nem ide vago de leirom olyan titkomat mondott el a volt baratomnak ami nem jol esett nekem.. ez 5 eve volt nem tudom neki megbocsajtani ugy erzem nem bartno elarult!!

azota nem beszelunk O sem keres es en sem ot pedig gyerkkori baratsag de ugy erzem atvert becsapott!! mert O hozzam kellett volna huzzon nem pedig az en volt paromhoz ..!!!

2012. ápr. 14. 15:45
Én egyszer kerültem ilyen helyzetbe, és szóltam. Nagyon megbántam, mert mindig a hirhozót ölik meg.Ők kibékültek, és meg persóna lettem.
155. 6b006fc769 (válaszként erre: 144. - 89a16b9c50)
2012. ápr. 14. 15:43
tudtam...:D
2012. ápr. 14. 13:41

Szerintem ha valaki BARÁT, az tudja, hogy mit és hogyan mondhat el a barátjának, és tudja, milyen reakcióra számíthat tőle. Egy barátság során annyi mindenről beszél az ember, olyan szituációk adódnak, hogy azokból egyértelműen kiderül mindenkinek, hogy ki hogyan kezel egy-egy élethelyzetet, és érdemes-e beleavatkozni, vagy sem.

Ha csak felületes barátságról/ haverságról van szó, akkor meg tényleg nem szabad beavatkozni, mert nehogy már a 3. félen múljon, hogy egy (ki tudja, egyáltalán megalapozott-e vagy sem?) ügy miatt szétrobbantson egy családot!

Mérlegelni kell először az alapján, hogy mennyire stabil a barátságotok, és mennyire ismered a másik értékrendjét.

Ha ő nem akar tudni róla, akkor látod, ő így kezeli az ilyen szituációkat, Te pedig ezért kínoztad magad napokig, hogy mit csinálj. Felesleges volt. Sok ember vallja azt, hogy "Boldogok a tudatlanok." - ezek szerint a barátnőd is így gondolkodik.

2012. ápr. 14. 08:57
én szólnék ha az én barátnőm volna!
152. 3cde375c32 (válaszként erre: 144. - 89a16b9c50)
2012. ápr. 14. 06:43

Ügyesen csináltad..a barátnőd meg struccol,ahogy 80-as írta.

Ez nagyon hülye kérdés tőle ,ez a :" miért,kéne? "....:S

hát őt csalta meg korábban a férje,nemde?

((szerintem talán ..a barátnőd nem merne/ akarna kilépni ebből a kapcsolatból,akkor sem,ha rendszeresen csalják,talán ezért dugja homokba a fejét.Azt meg szégyellné,ha ezt be kéne ismernie,hogy neki így is kell a férje))

151. image13 (válaszként erre: 118. - 39694c0c70)
2012. ápr. 14. 02:46

Szerintem ez már komoly indok,de természetesen nem elfogadható.

E tekintetben a szükségletek kielégítésére vannak már alternatívák,de vannak emberek akik kizárólag ezt az alternatívát csak nőben látják.

Ilyen esetekben jön képbe a másik nő.

150. Brigitta2121 (válaszként erre: 1. - 89a16b9c50)
2012. ápr. 14. 02:12
Szerintem beszélj a férjjel! Aztan lasd meg, mit lép... és elöbb vagy utobb mond el a baratnödnek, persze csak ha együtt maradnak! Hiszen belöle csinalnak "hülyet"... bocsi, de szerintem ezt te sem akarnad!
149. e4fc44ff8a (válaszként erre: 147. - 80ASIQ)
2012. ápr. 14. 02:07
Ha biztosra tudnám a hűtlensget, akkor bizony szólnék, mert előbb-utóbb minden kiderül. Én a nyakam tettem volna arra, hogy a férjem nem csal meg, de annál nagyobbat zuhantam, mikor megtudtam. Kár, hogy nem előbb derült ki.
148. 80ASIQ (válaszként erre: 146. - 89a16b9c50)
2012. ápr. 13. 23:41
Bocs! Példának mondtad, hogy üldögélt. Szerintem ez abszolút részletkérdés. Persze lehet rajta csűrni-csavarni. Ugye nem az a lényeg, hogy ült vagy állt vagy feküdt, hanem, hogy csalja az asszonyát.
147. 80ASIQ (válaszként erre: 146. - 89a16b9c50)
2012. ápr. 13. 23:38

Megint a női logika: kérdőre vonja a férjét... És erre azt reméli, hogy az lesz a válasz mélyen horgasztott fejjel, hogy i-i-i-igen.....o-o-o-ott ü-ü-ü-ü-ültem...... Hát ezer % hogy letagadja!!

- Kitől hallottad drágám?

- Hát a Bajnitól!

- Attól a büdös g.rvától? (Elnézést, csak példa!!)

És akkor meggyőzi a barátnőd, hogy egy irigy, rosszindulatú valaki vagy, akinek f@sshiánya van és kínjában mások életét teszi tönkre.

És erre a férjének fog hinni...

Ahelyett, hogy szépen higgadtan, egy szót sem szólva a férjének, de mindenesetre ésszel kinyomoztatná valahogy. Nade ott vannak a facebook-os képek is! Ha még ott vannak...

Azért ne lássuk ennyire sötétnek a helyzetet legalábbis a Te szempontodból.

Azt vontad le, hogy mindenki foglalkozzon a saját életével. Mindenki cselekedjen saját ízlése, lelkiismerete szerint, valóban nem a mi feladatunk mások életében kotorászni. Mindenesetre aki csalja a párját, úgy csinálja, hogy SENKI, de SENKI ne lássa meg, ne szerezzen tudomást róla!

146. 89a16b9c50 (válaszként erre: 145. - 80ASIQ)
2012. ápr. 13. 23:06

azt mondtam hogy kellene.

Lehet hogy azt vette magára hogy az ő férje üldögélt a szeretőjével... hazamegy kérdőre vonja a férjet aki persze azt mondja hogy nem üldögélt - nyilván mert tényleg nem- és én leszek a szemét aki tönkre akarta tenni az életét... tanuság : mindenki foglalkozzon a saját életével... :(

145. 80ASIQ (válaszként erre: 144. - 89a16b9c50)
2012. ápr. 13. 22:59

Mintha javasoltam volna ilyesmit. Érdekes reakció, bár a válaszok fele kb az, hogy ne szóljon az ember. Nem szeretne ilyet hallani... Nincs igénye egy jóindulatú figyelmeztetésre? Struccpolitika?

Figyeld meg, hogyha rájön, hogy pont róla van szó, mégis haragudni fog. Nőknek (egy részüknek - mondjuk így!) nem lehet logikusan érvelni. Ő is ilyen. Mindenesetre tudsz mivel védekezni. Még amellett is kitarthatsz, hogy valóban egy másik nőről és férjéről van szó.

Arra mit válaszoltál, hogy Miért kéne?

Férfi létemre azért szeretek ilyesmiről beszélni, mert bizonyos, érdekesnek tartott dolgokon szeretek filózgatni.

2012. ápr. 13. 22:44

Na hát ... azt mondtam a barátnőmnek, hogy van egy ismerősőm akinek a férjét láttam egy kinos helyzetben ( egy nővel csokolózott egy padon pedig otthon várja a felesége és a két gyerek) most nem tudom mit csináljak elmondjam neki vagy sem...???? erre a barátnőm válasza az volt hogy ne avatkozzak bele másnak az életébe ő se szeretne ilyen dolgot mástól hallani... és nem tudja hogy reagálna a hirvivőre lehet hogy haragudna is rá....

én biztos nem fogok ezek után semmit se mondani neki.....kérdeztem tőle hogy szokta figyelni azért néha a férjét (telefon sms stb.) erre: MIért kéne?

143. 80ASIQ (válaszként erre: 142. - 3cde375c32)
2012. ápr. 13. 21:35
Igazad van, elkanyarodtunk. (Azt még nem mondtam, hogyha beteget kell ápolni.) De a fő kérdésben már úgysem tudok újat mondani.
142. 3cde375c32 (válaszként erre: 141. - 80ASIQ)
2012. ápr. 13. 21:05

na:((

ez most nem verseny volt,hogy mi a legrosszabb..

De ebben az esetben legalább tiszta a helyzet,senki nincs becsapva..egyértelmű,hogy le kell lépni az ilyen kapcsolatból,amit írsz

141. 80ASIQ (válaszként erre: 140. - 3cde375c32)
2012. ápr. 13. 20:48
És még csak nem is az a legrosszabb, ha megcsal valaki valakit. Ahol ütnek-vernek, alkoholizálnak, ölnek.
140. 3cde375c32 (válaszként erre: 138. - 80ASIQ)
2012. ápr. 13. 20:27
Én is imádom a "szaftos részleteket",szívesen örülök más örömének:) :ha nincs benne balek..vagyis nincs senki csalva benne.
139. 80ASIQ (válaszként erre: 137. - Prebotka)
2012. ápr. 13. 20:15

Egyébként nem értem, miért olyan ciki ilyesmit megmondani. Hát nem az a jó, ha tudok róla, hogy félrejár a párom? És ha téved a tudósító, akkor örülök a tévedésének és szépnek látom a világot! Ha nem téved, akkor sem rá haragszom! Szóval, nem értem, mit kell ezen dilemmázni.

Ha meg olyan hülye, hogy a rossz hír hozójára haragszik, akkor gebedjen meg!

138. 80ASIQ (válaszként erre: 136. - 3cde375c32)
2012. ápr. 13. 20:11

Ti nők mások vagytok! Mi imádjuk a szaftos részleteket. És ez nem korfüggő mert huszonéves korában is nagy nőcsábász volt az én jó kollégám. Ez még a '70-es években volt. Az egyik nőjéről aktfotókat készített és behozta a munkahelyre megmutatni. Aztán megnősült. Arra sajnos nem emlékszem, hogy megfogadta-e hogy hűséges marad-e a feleségéhez vagy sem. Tény, hogy nem sokáig bírta. Nem tudom, hány éve találkoztam vele. 5? 10? Nagyon telik az idő! Most már tényleg közel járhat a 60-hoz. (Én 55.)

Én szivesen hallgattam. Legalább halljam a sztorit, ha már egyszer én nem tudok (helyesebben tudtam) oly sikeres lenni a nőkkel mint ő. Hogy mivel érte ezt el, fogalmam sincs. Szerintem a szövege sem bombasztikus, alkatilag sem nagy szám és bevallása szerint a cerkája sem nagy. Kicsi, de játékos. - szokta volt mondogatni.

137. prebotka (válaszként erre: 30. - Vikica76)
2012. ápr. 13. 16:25

En is igy gondlokodok!

Amugy a ferfi nem hazudott... csak maskent vadaszott! :(

Szerintem ha kiderul, h hulyet csinaltak belole, es te tudtad, az neki meg rosszabb lesz, mert talan azt fogja erezni, h senkire nem szamithat!

Ki tudja?! Nehez!

136. 3cde375c32 (válaszként erre: 131. - Csgybzs)
2012. ápr. 13. 16:15

hhjah...

engem oltárira zavarna,ha a barátnőm azzal traktálna,hogy hogyankivel csalja a férjét..

de én még nem vagyok 60 éves..lehet,hogy akkor másképp fogom gondolni..vagy nem.

Szerintem az ember,ha már csal,akkor legalább fogja be a száját,és ne alázza a házastársát azzal,hogy mindenkinek elmeséli..

135. 80ASIQ (válaszként erre: 134. - 80ASIQ)
2012. ápr. 13. 12:40
De ki az a bátor nő, aki félre mer lépni?? Nem semmi!
134. 80ASIQ (válaszként erre: 126. - Csgybzs)
2012. ápr. 13. 12:39
Bizonyos iszlám országokban (talán Iránban, de nem vennék rá mérget) a félrelépő nőket szokták halálra kövezni. Hallottam már olyat is, hogy férfiaknak is tilos házasságon kívül kefélni (igaz, több felesége, sőt ágyasa is lehet), de hogy ezért megbüntették volna őket, arról nem. Nem tudom, hogy a youtube-on nincs-e véletlenül halálra kövezéses vidó. Megnézem.
133. 80ASIQ (válaszként erre: 131. - Csgybzs)
2012. ápr. 13. 12:25

Hát hogyne irigykednék! Persze az a helyzet, hogy már ez inkább múlt idő, mert megöregedtem.

Nekem már jobb a nyugi.

132. 80ASIQ (válaszként erre: 126. - Csgybzs)
2012. ápr. 13. 12:22
Én akkor állítanám falhoz, ha HIV-vel fertőzi meg valaki a házastársát. De csak akkor, ha a megfertőzött házastárs is egyetért ezzel. Mert nem egy esetben még az is megbocsát a félrelépőnek illetve továbbra is szereti őt, aki elkap valami betegséget. Erről volt vitám a Barátok közt című filmsorozat tárgyalásakor amikor Laci megcsalta Orsit, illetve sokan annak ellenére álompárnak találják Nórát és Mikit, hogy Miki is megcsalta Nórát. Elnézést kérek azoktól akik nem néznek BK-t.
131. csgybzs (válaszként erre: 130. - 80ASIQ)
2012. ápr. 13. 12:19
Nekem inkább az gusztustalan, hogy undorító módon még kérkedik is az "idegen puncival"... te meg irigykedsz.... nagy büszkeség.
1 2 3 4 5 6 7

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook