Babát tervezünk (2022) (beszélgetés)
Jaj, csajok, úgy szorítok nektek (is)! :)
HDiana90, én is erősebbnek látom! De jóóóóó!!!
Nálam semmi változás, hetek óta premens tüneteim vannak, amik megőrjítenek, mensi sehol, utoljára kb. 2 hete teszteltem, semmi, de valszeg nem jutottam el egyáltalán a peteérésig... Tornázni sincs kedvem ebben a melegben :D
Esély mindig van Tory.
Vannak akiknek nagyon rossz hormon értékek mellett is sikerül.
Hogy abbamaradt a barna az biztató!
HDiana! Nagyon örülök Neked! Várom, hogy jelentkezz a csütörtöki teszttel. :)
Igen, én is erősebbnek látom 😍😍
Nagyon örülök Nektek 🤗🤗
Egész jól, köszönöm. Halvány volt ma is, de szerintem erősebb, feltöltöttem 😊
Rájöttem a gólyahíreket már elhasználtam, így végül tegnap eredetileg ha nem akartam tesztelni, teszt nélkül amúgy se tudtam volna. 🤣 2 volt egy dobozban, a másikat majd csütörtökön.
Teszteltem ma is egyet... az is negatív lett. 😔
Úgyhogy várom, hogy megjöjjön. 😕
Akkor most esélytelen, hogy babás lennék? :(
Nmol/l a mértékegység
Nekem is 30,8 nmol/l volt 21.napon. Ez kevés. 38,4 felett kéne lennie tudtommal. Mértékegységet azért nézd meg, mert írhatják más mértékegységetben is.
Úgyhogy progeszteront Te is fogsz kapni szerintem.
Ovu utáni hányadik nap?
Amúgy nekem is ennyi az ovu+7. nap körül, és ez nagyon kevés állítólag 😭 bár én nem barnázok.
HDiana :))) Hogy van a csíkocskád? 😍
Csinaltál ma tesztet? 🍀☺
100%-ban egyet értek az idegtépéssel. 😅 Na, látod, korai volt még a rosszra készülni. 😊 Jó kis akár beágyazódásos jelek!
Ma vagyok a 14. napon, de inkább 15-16 szokott megjönni. Lényegében bármikor itt lehet, de csütörtökkel számolok. Amúgy gyakran van nyilalás, görcs. Tegnapi volt valami kis épphogy barnás szín, de szerencsére nem barnázom rendesen. Valahogy az a gyanúm eddigi tapasztalataim alapján, hogy nem sikerült most se. 😏 De persze még nem ástam el a ciklust - csak ha megjön. 😁
Nekem is segített amit MissKam mondott. Lefoglaltam az időpontot a dokihoz, és tudom hogy akármi van, nemsokára kiderül, hogy mi a probléma. Pl ma is megyek vérvételre és alig várom 😂😂😂 végre legalább a progeszteron meglesz.
Egyébként visszament a hőm 36,4ről 36,6ra, ahonnan visszaesett tegnap. Barna tegnap reggel volt a legdurvább, csak este volt utána halványan.
Reménykeltés lvl 100% 😂 azért majd ha majd pocakban lesz egyszer, sokszor elmondom neki, hogy anya összes idegszála meggörbült mire beköltözött 😂 csak hogy felkészüljön egy mentálisan stabil, kiegyensúlyozott családba érkezésre 🤭
Több mint két éve. Volt néhány esélytelen hónap közben.
Igazad van, lelkemnek megnyugvás lenne. Rá kell szánnom magam a telefonhívásra.
Pillangó, ezt én is olvastam a mensik összehangolódásáról. :)
Mióta is próbálkoztok? Érdemes bejelentkezni, aztán max. lemondod. 😉 Lelkileg szerintem segíthet megnyugodni.
Amúgy az átjárhatósági után közvetlenül 2 ismerősömnek is összejött, szóval hátha beválik. 😊 Nekem sajnos semmin nem változtatott - de legalább átjárható vagyok.