Babát tervezünk (2022) (beszélgetés)
Sajnálom, Hajnica, hogy lemaradtál erről a ciklusról, no meg az orvostól orvoshoz járás tortúráját! Reméljük, a gombaellenes szer meghozza a várt eredményt.
Együtt menstruálunk, igen. 😟♥️
Igen, ugyanúgy 10-es. Szerintem ugyanaz a csík is, csak tokban van a kupakos.
Tényleg van itthon egy kupakos facelle is, azt meg arra szántam, hogy elteszem emlékbe. :D
Szerintem Predictorokat tettem el a többiekkel. Én is 16-ban raktam el :D 2017 júliusi a lányom, ő a kisebb.
Köszönöm :)
A facelle kupakos 10es teszt, azt tudom, a csík is annyi vagy az 25?
Nekem expect van még otthon, azt szeretem legjobban, a 2016os is el van rakva, máig szépen látszik.
Köszönöm!
Már a szeptember 1-et is kinéztem dokinak, 6+2 lehet korai lenne viszont. Ma 17. dpo elvileg, akár jó is lehet.
Aznap szabin vagyok már így is.
Bár nálunk külön időpontot adnak ultrahangra, nőgyógyászaton csak megvizsgálnak szóval jó lesz így, UH gondolom azon a héten úgyse lesz.
Ohhh! 🤗😍 Nagyon szép csíkocska!
Hajrá kis csíkok!!! 😍😍🍀
Nagyon szépséges a csíkocskád 🤗😍
Most már le merem írni, hogy gratulálok 🤗🤗
De szép :)
Töltök én is egy képet.
Vagyis az egyetlent, ami van :D
32 napos ciklus 31.napján este kb fél 11kor. Nem bírtam ki másnap reggelig, ráadásul a férjem is felébresztettem utána, hogy nézze meg :D
A mai már a 34 nap.
Kedd este óta nem teszteltem, és hétfőig nem is vagyunk otthon, így kísértés sincs szerencsére.
Hétfőn akarom hívni a dokit, hogy 2 hét múlva mennék.
Igen.. igyekszünk 2 naponta szexelni hónap közepén 😊😊
Nekem szerencsére van már egy 10 éves kisfiam ❤❤ Párom 44 éves, elvileg egy közös gyerkőcöt szeretnénk ❤ Persze, ha több lenne annak is nagyon örülnénk 😊😊
Nekem ovus tünetek vagy 3-4 nappal az ovu előtt voltak a ciklusban és azt hittem, az ovuteszt rossz, mert tünetek alapján azt hittem aktuális lenne. Viszont csak lett pozitív ovutesztem.
Aztán olyan is volt, hogy ovus tünetek után 3 héttel jött meg. Itt döntöttem el hogy ovutesztelni fogok, mert gondoltam ez így lehetetlen.
Szóval azt nem mondhatom, hogy nem szól időben a testem 🤣
Közben kicsit megnyugodhatok, nem jött meg.
Mutatok egy facelle tesztet is :) (1 perc és feltöltöm) úgy tűnik sokkal jobb ez a teszt, mint a az előző, valami cyclotest vagy hasonló volt a neve.
Több tesztet nem is fogok csinálni.
Facelle tesztet vettem...
Csak kicsit most reménykedem.. hatha tényleg később lett volna az ovu.. ❤
Mostanra enyhült a görcsölés... de továbbra sincs vérzés.
Ma negatív lett a teszt... szerintetek erdemes lenne venni egy predictor erzékeny tesztet? Vagy hagyjam és meglátjuk hétfőig mi alakul?
Sajnos az idő múlása nekünk sem kedvez... 😕😕
Mindjárt 39 vagyok 🙈
Én inkább az extra pozi utáni napra idozitenem :)
Mert lh csúcs után nem azonnal van ovu, azt hiszem 36 órán belül
Lh csúcs után 1-2 nappal szabadul ki a pete, amikor a hő leesik, aznap még érdemes próbálkozni.
A srácok 5 napig is eléldegélnek, képesek várni :)
Én az ovis fajas mellett a nyákot figyelem, plusz pg53.
Múlt hónapban végre a férjem is látott páfrányt, felfogta mit magyarazok mindig :D
Mondjuk nálunk csak 10% az esély havonta a sikerre, tekintettel a koromra.
Azt gondolnám az 08.04-én töttént.. érzésre.
De most már teljesen elbizonytalanodtam 😄
Én ovutesztezek és hőgörbét vezetek, szerencsére még egyszer sem került ellentmondásba a teszt-görbe-tünetegyüttes 🤗
Amikor érzem a nagyon erős fájdalmat, aznap a legerősebb pozitív, hajnalban megreped és utána már negatív egy hőleeséssel, majd másnap már emelkedett hő.
Nem.. nem szoktam mással figyelgetni az ovut eddig működött.
2 naponta középidőben. De mjndentől függetlenül is 3 nap a max ami kimarad :))))
Igen. Én csütörtököt számoltam.
De volt már hogy 1 nappal korábban jött. Sajnos 2x is kémiai terhesség volt április óta, mindkétszer a nem várt napja előtt 3-4 nappal már halványan de pozitívak voltak a tesztek.
Most meg teljesen negatív.
Akkor ha 4en este éreztél ilyet, és aug.5tol számítjuk, akkor most a napokban kellene (nem) megjonnie.
Csak ezeket a jeleket figyeled, vagy esetleg a nyákot is?
Hőmérő, lh teszt, mikroszkóp?
Soha semmi?
És hogyan szoktatok együtt lenni kozepidoben?
Erre kb mindenki valaszolhat :)
Nekem mikor ovu van erős petefészek szurkálások kisérik.. majd pár óra múlva olyan érzés mintha tele lenne a méhem. Feszül.
Nekem 28-29 napos a ciklusom.
Én a kisfiam születése előtt sosem tudtam mikor van, teljesen szabálytalan ciklusaim voltak. Volt ami extra hosszúra sikerült.
Hogyan allapitjatok meg, mikor van ovu?
Komolyan kérdezem.
Csak görcs, szurkalas alapján, vagy homerovel, teszttel is?
Mert többen hivatkoztok rá, hogy biztos ekkor volt, biztos akkor volt.
Ciklusok szabalyosak?
Igen.. nekem is úgy szokott lenni... de jelenleg semmi vérzés nincs...
Pedig én azt gondolom nekem a PÉ 08.04-én volt. Ese éreztem...
Aztán lehet később lett volna?
Kiderül.. :))