Babát tervezünk (2022) (beszélgetés)
Sajnálom a két múló csíkot. 💔
Én is szívesen tesztelgetnék akár már most, hiába tudom, hogy teljesen negatív lenne. Túlságosan unatkozik ilyenkor az agyam, és olyan nehéz elterelni róla a gondolataimat. De minden reggel azzal kezdem, hogy újraszámolom, hányadik napon is vagyok épp 😆 lehet-e már tesztelnem?
Remélem a következő csík már végig veled marad 🤞♥️ legalább tudod, hogy képes vagy pozitív csíkra! A két sikertelen terhesség okát vizsgálta nálad bárki is? Vagy csak simán kémiai terhesség, nincs mit tovább gondolni rajta?
Mihez képest vártad akkor a két hetet? Követted az ovulációt valahogy?
És én még azt hittem a 15 hónapomra, hogy "durva" volt 😅
Nem tudom, ha lenne ingyenes teszt szponzorom, nem őrülnék-e bele 😂
A végén kiderül, hogy senki sem várja meg, mire késik? 😆
Na én pont megértem, természetesen, sose vártam meg. Bajban lennék, ha össze kellene számolni hány tesztet ellőttem már életem során.
Én 10.és 12.dpon csináltam predictort, és mivel negatív volt, elengedtem és úgy voltam vele, hogyha 16 dpon se jön meg, akkor tesztelek.
Elképzeltem hogy majd én is látok valamit extra halványan és boldog tudatlanságban élem a napjaimat a nemvárt napjáig amikor is aztán tesztelek egy bazi erőset, ami kiveri mindenki szemét 😂 csak hát ez még sose jött össze, de sebaj 😁 én is türelmetlen vagyok, és Ágio egyszer írta, hogy ez nem baj, ha nem keseredek el rögtön a negatív eredménytől ... Hát ezt még gyakorolni kell azért, de talán most a vizsgálatok miatt nem vagyok úgy elkenődve, mert tudom, hogy minden rendben lesz hamarosan 😊
🙄🙄 Öööö... én sem bírom ki... bár most legutóbb egeszen sokáig húztam az első tesztet 🤣🤣 Mikor a ciklus vége felé közelítek.. szívem szerint reggel este tesztelnék 🤣🤣 Mintha lenne bármi értelme... csak mindig ott a remény, hogy hatha lesz ott csíkocska ❤
Csíkocska már volt... kétszer is.. bármit megtennék érte, hogy maradjon is. ❤
Nézd már meg az adatlapom 🤣
És természetesen a negatív tesztet 10. dpon nem töltöttem fel. Nem keseredtem el a negatív eredménytől, ismételtem másnap. Ott mintha lett volna valami de bizonytalan voltam, negatívnak vettem de másnap ismételtem. 12. dpon halvány pozitív lett és ugyebár ez már a 3. tesztem volt.
Érzékenyt, 10-eset érdemes csinálni.
Mondjuk nem tudom az önfegyelemhez van-e köze, én MINDENT tudni akarok. Múlt hónapban halvány pozitív teszt után megjött de őszintén, elképzelem magam ahogy a durva görcsökkel megáldott extrém erös menzeszem folyamatosan azzal töltöm, hogy vajon miért ilyen, elindulhatott valami? Nekem legalábbis sokkal jobb volt tudni, hogy igen..
Te is nyíregyházi (vagy környéki) vagy?
Sajnálom, hogy rossz élményed volt vele.
Remélem, eljutsz orvoshoz, mert ha folyamatosan fáj, azt tényleg érdemes komolyan venni.
Nekem erős görcseim voltak első terhességem alatt, de jöttek-mentek a görcsök. Inkább nézzenek rád potyára és nézzenek hülyének, mint hogy baj legyen. 🤞 Szorítok, hogy megnyugtató híreket kapj.
Tory, megy az ölelés! <3 Ne aggódj, közelednek a kivizsgálások, és akkor tisztábban fogtok látni. Aztán simán lehet, hogy közben össze is jön. :)
Amúgy neked szokott lenni a 2. ösztrogéncsúcs miatti 1 napos hőleesés? :) Nekem eddig kb. mindig volt olyan 5-7 dpo.
Lányok, ti mikor szoktatok elkezdeni tesztelni? Nem arra gondolok, hogy mikor érdemes 😅 hanem önbevallásos alapon mennyire vagytok tesztelés függők? És ha negatív, akkor annyiban is hagyjátok, vagy kétnaponta újra próbáljátok, hátha?
Nekem az előző kettő terhességnél is csak nem várt utáni napon lett pozitív, ennek ellenére alig bírom visszafogni magam, hogy ne kezdjek neki hamar tesztelgetni. Úgy tűnik, imádok csíkokat nézegetni, olyan jó volt ez a ciklus, mert végre szereztem ovu teszteket, és lelkiismeretfurdalás nélkül tesztelgethettem 😂
Vagy itt mindenkinek erős önfegyelme van, és csak én vagyok ilyen gyenge?
(Igen, 8 dpo-n vagyok, és nem tudom, mivel lekötni az agyamat 😅)
Köszönöm ♥
Mostanra kicsit összeszedtem magamat, reggel nagyon magamalatt voltam. Még mindig nem jött meg, de miután leesik 1-2 napon belül megszokott.
Mikor abbahagytam a fogamzásgátlót egy általános vérkép + nőgyógyászati vizsgálatom volt. Ezek rendben voltak. A doktornő elmondta a "szokott" dolgokat, hogy legyek türelmes, egy évet adjak magunknak, ha akkor se jön össze elkezdjük a kivizsgálásokat. Szívem szerint én már most mennék hozzá újra, hogy nézzük meg mi a helyzet.
Jaaaaj Cuci, az messzinek tűnik, de nem az és ez nagggyon nagyon szuper hír 😍 és hát azért az ember lelkét megnyugtatja már a tudat is, én is alig várom, hogy szeptemberben menjek a dokihoz és nekilássunk a vizsgálatoknak 😊
Hova fogtok menni? :)
Szia Kiskacske :)
Nálam hőleesés 2-3 nappal azelőtt van, hogy megjön, de tartós és mindennap egyre alacsonyabb. Plusz amíg vonal felett van, addig még mindig van remény, láttunk már karón varjút, biztosat az érkező mensi fog mondani (vagy a késlekedő :P ). Egyébként van akinek 8-12 dpo-n szokott lenni egy nagyobb hőleesés, ha visszamegy, akkor az még jó is lehet, beágyazódási hőleesésnek is mondják a 2.ösztrogéncsúcs miatt, de jellemzően terhes és nem terhes nőknél is megfigyelték már. Szerintem a hőmérőzés szuper dolog, én imádom látni, hogy minden úgy működik (látszólag) ahogy kell, de egyéb dolgokat nem mutat meg, amik akadályozhatják a baba érkezését. Úgyhogy kérlek ne temesd még a hónapot emiatt az egy napos leesés miatt, még akár vissza is mehet 😊
Volt esetleg már valamilyen kivizsgálás, vagy vártok még vele kicsit? :) Drukkolunk nagyon nektek is 🤞
Sziasztok!
Eddig csak csendes olvasó voltam. :)
Március óta próbálkozunk a párommal, most kicsit megtörtem. 10 évig használtam fogamzásgátlót, ezt hagytam abba év elején. Az első 1-2 hónapban megtapasztaltam a ciklus változását, szerencsére minden rendben volt, tudtam mit mikor miért érzek a testemben, mikor fog megjönni stb.
Ebben a hónapban valahogy annyira más volt minden, mint a megszokott. Sikerült együtt lennünk termékeny időszakban, valahogy úgy éreztem ez lehet az a hónap. 2 napja elkezdett fájni a mellem (picit érzékeny max mensi előtt), 2 napig délelőtt enyhe hányinger is végig kísért. 5 hónap után vettem egy tesztet, sajnos negatív. Gondoltam nem baj, van egy kis remény még, hiszen vasárnapig kell megjönnie.
Ma reggelre viszont leesett a hőm, szóval csak várok és várok, hogy végre megjöjjön. Nagyon elszomorodtam, nem tudom, hogyan szedjem össze magam a mai napra. :( Közben csak szeretnék túllenni az egész mensin, ha már ez a hónap is sikertelen lett.
Igazából csak tényleg tanácstalan vagyok, hogyan állítsam vissza a gondolataimat. Ez volt az első hónap, amikor igazán reménykedtem...
Egyetértek a lányokkal.
Menj orvoshoz, ne húzd az időt, hogy jobb lesz.
Lehet, hogy semmi baj nincs, de ezt mondja az orvos.
Az állandósult fájdalom szerintem sem hangzik jól. A kisfiammal nekem is fájdogált a hasam, de az a mindjárt megjön érzés volt.
Kérlek ne várj szeptember 19-ig. ❤ Ha bemesz bármelyik kórházba, hogy nézzenek meg nem fognak elzavarni ezzel.
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen Veletek 🙏❤