Babát tervezünk (2022) (beszélgetés)
Az alvást ne is említsd, 3 napja alszok délután, éjszaka meg virrasztok :D :D
Pedig azt hittem, előttem jársz időben, de nekem a hosszabb ciklus miatt tényleg csalóka.
Köszi szépen, jól vagyok. Reggelente már elég durván szédülök meg már az álomkór is utolért.
5+5 ma menzesz szerint, viszont 2-án volt pozitív az LH teszt tehát inkább 5+4, egy napon mondjuk nem sok fog múlni.
A tesztjeim elég korán lettek erősek viszont ez is csalóka, mert ugye én mindig reggeli vizeletet használtam.
Csütörtökön megyek dokihoz :) szúlészet nőgyógyászata, egyelöre nem megyek magándokihoz. UH majd csütörtökön kiderül mikor lesz, gondolom csak az ezt követő héten de így lesz jó.
Te hogy vagy?
Kaptál időpontot a dokihoz?
Picit azt hiszem, előrébb jársz, mint én, ráadásul nekem ugye a 32 napos ciklus miatt csalóka a ma betöltött 6 hét.
A nap hajnalban hányingerrel indult, napközben görcsölgetéssel telt, de ezeket leszámítva jól vagyok.
Sajnálom, hogy így alakult. :(
Szerintem is felesleges orvoshoz rohanni így, valamiért el akart menni ez a pici. Pár nap múlva azért csinálj egy tesztet, hogy kiürült-e a hormon. Ha pozitív maradna, akkor természetesen doki lássa.
Nagyon sajnálom :(
Nincs sajnos sok értelme dokihoz menni, ha rendesen megjött.
Sajnálom!
Jobbulást neked! 😥
Rendesen megjött.. elég erős már.
A teszt még pozitív, mintha egy kicsit halványabb lenne a tegnapinál.
Most nem tudom, hogy van-e értelme elmenni nőgyógyászhoz. 😥
Kitartást hétfőig, ManóBubi! Szorítok, hogy veled maradjon a kis pötty! Méhen kívüli nem szokott gondot okozni még a 4. héten (6-8. héten igen), ezért azt gondolom, hogy ha nem tudsz azonnal orvoshoz menni, akkor sincs baj. Azért jó, hogy hétfőn már megnéz a doki és felírja a progeszteront, ha kell.
Írj holnap, hogy alakul a vérzés és a teszt!
Ha nemvárt napján bemész az ügyeletre, hogy helló, pozitív tesztem van, de görcsölök, kicsit vérzek, mindamellett, hogy marha durván fog hozzád nyúlni, még jól ki is gúnyol, mondván, ilyenkor nem rohangálunk orvoshoz, úgyse látszik még semmi, etc... max kiír egy vérvételt, amit meg kell várnod, és azt ismételni kell 2 nap múlva, de addig belebolondulsz a várakozásba.
Anno talán keddre volt időpontom a dokihoz terhességmegállapításra, tökre örültünk, nagyon vártuk, előző nap a munkahelyen kezdtem görcsölni, vérezgetni.
A férjem este 6ra ment dolgozni, én otthon voltam a gyerekkel. Már annyira fájt, hogy ismerős vitt be a kórházba, addig vigyáztak a gyerekre. qva genyó módon viselkedett az orvos, elmondani nem lehet, hogy beszélt velem, azzal a rémült, szenvedő nővel, aki ott feküdt előtte az asztalon, és várta az ítéletet. Mire hozzá jutottam, életjelek már nem voltak, másnap nem volt miért bemenni vizsgálatra. De az a bánásmód beléd ég...
Szóval én ezért nem járok szívesen kórházba, inkább kifizetem a pénzt a magánra... még most így is, hogy tudom, ő már nem lehet majd ott, ha szülésre kerül a sor.
Bár ha ugyanúgy nem fog sietni, mint az előző kettő, hogy indítani kell, akkor még akár bent is lehet :D
Szerintem még úgy sem látszódna, hol helyezkedik el, ha még velem van. Inkább a saját dokimhoz mennék hétfőn.
Holnap is fogok tesztelni, illetve hétfőn is. Ha világosodik, akkor egyértelmű, mi a helyzet.
Jaj, annyira sajnálom. Még bármi lehet belőle akár, de ez a bizonytalanság örjítő, és könnyű mondani, hogy menj orvoshoz, de idegen helyen nem szaladgál olyan könnyen az ember lánya. Meg azt se tudja, kihez fordulhat... Áhh, de hülye helyzet pont akkor, amikor lelkileg is sebezhető állapotba kerülsz.
Ha meg is jön rendesen, akkor is lehet, hogy érdemes közben/utána egyet még tesztelni, mert látott már furcsa dolgokat a világ. Pihenj sokat, és lesz, aminek lennie kell. ♥️ Sajnálom, hogy így alakul 😞 de titkon remélem, hogy lehet ebből még happy end.
Ne add fel még ezt a hónapot!
Annyi történetet hallani, hogy első időszakban rendesen megjott, mégis baba volt.
Ha méhen kívüli, annál is inkább el kell menni orvoshoz, különben odalesz a petevezetéked/petefészked! De ha sima mensis görcs és úgy érzed megjön szépen fokozatosan, előfordul a kémiai terhesség is! Ha nem tesztelünk, csak annyit veszünk észre, hogy megjön kicsit késve. Viszont kémiainak elég erős vonalad volt, vagy nem tudom. Én halványabbakat láttam kémiai terhességeknél. És még ez is előfordulhat terhesség elején, nem egy ilyen sztori van, hogy volt kis barnás-pirosas vérezgetés és minden rendben ment utána!
Holnap csinálsz mégegy tesztet? Csak mert ha erősebb, akkor annál is inkább doki :( ha halványodik, akkor nyilván kémiai.
Nagyon gondolok rád és bízzunk a legjobbakban ❤️ ne add fel kérlek 🙏
Sziasztok!
Nem mentem el, mert mire ide leírtam a dolgokat, már piros is lett a barnából, és eléggé görcsöltem. Kicsit tartok attól, hogy méhen kívüli 😢. Ezért sem mertem elmenni. Egyelőre nincs meg durván, pisilésnél jön ki több, kis maszat van tisztaságin, tampon még nem kell. Totál kivagyok, fizikailag, lelkileg, nagyjából egész nap aludtam. Tóparton, miközben férjem horgászott, valamint a szálláson. Jó kis hétvége…😢 ilyen rossz utazásunk még sosem volt. Azzal próbálom nyugtatni magam, hogy ez egy kémiai terhesség volt, és nem lett volna egészséges baba.🥺
Köszönöm kérdésed, minden rendben van :)
Semmi görcs vagy fájdalom.
Kitartást, remélem ez a kezelés hatásos lesz!