"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Az arcom színe még sárga,de köszi kérdésedet azért már jobban vagyok!Január óta vagyunk rajta a baba ügyön,eddig még sikertelenül!Én is kezdek függő lenni!:)Mert jó itt lenni!Sok segítséget is kapok innen!Ja, és még annyit,hogy igyekszem mindig válaszolni,ha kérdeznek,de még lassan megy az írás!:))))
Találtál már valami jó nőgyógyászt???Vagy tudsz?
Nem is teszem!Lesz ami lesz!Imádom a munkám!A babának a lehetőség meg van adva de csak azért nem akarok apucival együtt lenni mert peteérésem van!Akkor akarok szeretkezni amikor kedvem van és nem vagyok fáradt!Különben semmi értelme!
Nem adom fel:)) Bízom benne,hogy sikerült!
Köszi,nagyon jól érezzük magunkat Gyulán:) 7 hónap után Pesten is voltunk a hétvégén:)
Igazad van,nem jó agyalni!
Akkor valószínűleg nem taliztunk még mert az utóbbi két hétben nem sokat voltam!Én már kb október óta vagyok itt és már függővé váltam!
Ti mióta próbálkoztok?
Lehetséges!:)))Kb 2 hete csatlakoztam!Csak most pár napig alig-alig írtam ide,mert elkapott az influenza,inkább feküdtem amikor lehetett!
Hogy tetszik a Gyulai élet??
Szia!Azt hiszem mi még nem találkoztunk itt!Vagy legalábbis nem rémlik!
Bármi lehet éppen ezért még ne add fel!:))
Velem semmi érdekes!Én már eldöntöttem, hogy nem érdekel, hogy mi lesz!Lesz ami lesz!:))Ha megjön itt lesz, ha nem jön és pozitívat tesztelek madarat lehet velem fogatni!
Sziasztok!Voltam itt,csak csend volt,írtam picit a naplómba!Mindenki jól van?
Adrika! a 27.napon még bármi lehet..
Te hogy vagy??
Már miért jönne meg?????Nem fog!!!!!
Nem szokásom, csak apával :)))))
Reménykedni szabad, de azért mindig fel kell készülni a legrosszabbra is!!
Jó pihenést!!
Holnap is megyünk a tanyára,készül az Anyósom fürdőszobája:)
Ha nem jön meg (ami egy csoda lenne:) ) akkor is csak kedden tesztelek.
Hát hátha nem is jön!Na menj fürdeni én megvárlak!De ne fél óráig fürödj!
Nem tudom hogy jót jelent e de nem bízok benne mert akkor csak csalódok :((
Ma kellett volna jönnie de idáig nem jött :)) vagy :((
Elmegyek fürödni maradsz még ugye?
Na végre valaki írt!! :))
Igen persze megyek.
Csak ha megjött az után.
Szióka!Azt hittem magammal beszélgetek!Mi újság?Mire jutottál elmész másik nőgyógyászhoz vagy sem?
Szia én vagyok, de nem ír senki :(((
Most mindenki elment??Ilyen az én formám!
Kivel fogom így megosztani majd a jó hírt ha egyszer pozitívat tesztelek????????????????????????
Nem szeretem én ez, hogy inaktív ez a fórum!!!!!!!!Nem jó ez így!!!!!!!!!!!
Jó pihizést és nyugodj meg drága!Minden rendben lesz az új lakóval!!!Jó pihizést!Pusszantás!
További ajánlott fórumok: