"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Hát úgy látom ketten maradtunk!A többiek meg elhúztak!!:))
Én is most lettem szabad!Elmentek a gyerekek!
Az tuti, hogy én is szeretem a Jojjot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Úgyhogy tessék visszajönni és nem egyedül rágódni a problémáidon!!!!!!!
NA MOST VAN IDŐM, MERT ELMENT A JOGTANÁCSOS
és most nem ír senki????
jojjo igenis védelek.
mert jogod van leírni a véleményedet és az érzéseidet
és nem vagy sem szarkeverő sem semmi
nagyon szeretünk
ÉN LEGALÁBBIS TUTI
Szia Íriszke!
igen, joga van leírni, mint ahogyan mindenki másnak is ;)
ne bántsátok jojjot
én nem hiszem, hogy bárkit bántani is akart volna
ő így érzi és kész
joga van leírni
Nekem is sok volt elhiheted, amiket olvastam.
Tényleg sajnálom, hogy ez lett ebből a fórumból :(
Sziasztok!
sajnos visszaolvastam :(
el vagyok keseredve amiatt, ami itt megy...... ez a fórum egymás támogatásáról szólt eddig.
Teljesen érthető, hogy a nem babásoknak minden mások által csinált pozi teszt egy újabb késdöfés... pontosan tudom, örül ilyenkor az ember a barátainak, hogy jajjdejó, legalább nekik sikerült, de azért ott van a baromi nagy DE. Azért tudom, mert voltam én már végtelenül elkeseredve amiatt, hogy nem jön a baba, és éreztem már azt, hogy a végén már csak nekem nem lesz gyerekem az egész világon. Tehát teljesen érthető az egyenlőre nem zebrások érzése, ugyanakkor érthető, hogy a friss kismamiknak is rosszul esett a sok negatív hsz.
Jojjo te pedig ne haragudj, de egyáltalán nem voltál őszinte.. pedig az őszinteségről papolsz. Azt írod a naplódba, hogy egyesek csak azért jöttek ide, hogy tönkretegyék ezt a fórumot.... akkor lennél őszinte, ha leírtad volna, hogy kikre gondolsz..... aztán meg gyorsan visszaszívod, mert bocsi, de van más problémád is.... Megértem, de szerintem itt a babás témán kívül mindenki másnak van még ezer más problémája, mégsem taposunk egymás lelkébe.
Nagyon sajnálom, hogy ez a szuper csapat ennyire felbomlott, bár már nem tartoztam ide, mégis minden nap szívesen olvastalak titeket (írni keveset írtam, mert nem akartam senki szívét fájdítani a babahírekkel).
Sokakat nagyon megszerettem itt, várom nagyon vissza Bellyt is, mert borzasztóan hiányozna :(
Remélem visszaáll a régi stílus és a régi jó hangulat....
babus hol vagy?
veled mi újság?
gondolom a ROSSZ Hangulat miatt nem jössz
hiányzol
a jókedved, az opimizmusod, a derüd
te is bellyke, hisz tudod
szia dorci
jojjo ezt nem is mesélted!!!
ne idegeskedj, nem éri meg, nem szabad
A ciklusom olyan anovulációsnak tűnik,
Mi baj???
Én egészségileg jól,idegileg padlón!:))