"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Bellyke! Én nem tudom,hogy ma mi ment itt,de én nem vagyok hajlandó összeveszni senkivel!
Nagyon sajnálnám,ha nem jönnél!!!
ja jól esett!
Most kajálni kéne valamit!
Én nagyon izgatott vagyok. A 27.napom van. Nincs mindjárt megjön érzés, a cicim érzékeny.
A húsvétban a sonka és a torma a legjobb:))
Hello mizu?
Mindjárt jövök csak közbe teát készítek meg kajálni is kéne valamit!
Sziasztok lányok!
hát elképesztő mi van itt... és erre jöjjek vissza?
hihetetlen mi lett ebből a fórumból... azt sem tudom hol kezdjem... szóval lehet hogy miattam indult az egész? azért, mert volt egy őszinte vallomásom a naplómban, leírtam mennyire kibuktam 8 hónap sikertelen próbálkozás miatt... fél éve fórumozok, azóta hétről hétre szinte napi 24 órában segítettem mindenkinek akinek szüksége volt rá, szeretettel fogadtam az újakat, és kapartam össze mindenki lelkivilágát akinek épp megjött... erre egyszer meg merem tenni hogy mélypontra kerülök, kibukok és kérek pár napot hogy összeszedjem magam, és ezek után már új fórumot kell nyitni és azt állítani hogy nem örülök mások sikerének és írigykedek? miért? most lányok, őszintén, gondoljatok már bele hogy hasonló helyzetben ti mit éreznétek? én itt nem vagyok írigy senkire, hónapok óta küzdök a babáért, tudom hogy mindenki ugyanígy van ezzel, csak hálistennek sokatoknak viszonylag gyorsan már az elején sikerült, és Ti azért olyan szinten szerintem nem tudjátok átérezni pl azt amit most én érzek... ezért gondoljátok hogy nem örülök, pedig vissza lehet olvasni hogy mindenkinek örültem és tényleg őszintén. persze nem tagadom le, az öröm mellett ott volt a saját keserűségem, de a hozzászólásaimban ezt soha nem éreztettem... kérek engedélyt kibukni és a naplómban leírni őszintén az érzéseimet... ezzel nem szeretnék senki elülödzni a fórumról, mert igenis mindnkinek itt a helye, és csak két napot szerettem volna kérni hogy összeszedjem magam és újult erővel térhessek vissza hozzátok...
nem is jutottam még végig a visszaolvasással, az új fórumot még meg sem néztem, a naplókat sem olvastam még végig, de hirtelen ennyi is elég volt... nem is fogok beírni az új fórumba, mert minek, én itt éreztem mindig jól magam, és szerettem volna ezek után is, de nem tudom mi lesz így, honnan ez a nagy feszültség...
azt hiszem ezek után megintcsak meg kell gondolnom hogy visszatérjek e vagy sem, pedig szerettem volna... de azt hiszem nem is fogok megfutamodni, aki ismer és szeret annak tudnia kell azt is hogy nem vagyok írigy és senkit nem tartok itt nemkívánatos személynek...
Nem sok minden!Elvagyok!Nézem közben a jóban rosszbant!És élvezem, hogy egyre többen vagyunk itt!Remélem lassanként mindenki visszatér és ismét jó lesz ez a fórum!:)
De az újaknak is mindig örülünk!
Sziasztok!
Megint vagyok!
Szia Cicmic és Timi!
Mi nekünk már ez a 6. hónap!Azt hittem, hogy októberben abbahagyom a fogigátló szedését és kész terhes is leszek!De hát ez nem egyszerű dolog!Erre szerintem készülj fel!Lehet, hogy szerencsés leszel és hamar összejön de az is lehet, hogy kell rá várnod!
De én drukkolok!
Elhiszem,hogy imádod a munkád:))
Még nem találtam nőgyógyászt,majd akkor keresek,ha sikerül a bébi. Rákszűrésem egy éve volt,úgyhogy még ráérek vele. Ha akkor vagytok együtt,amikor mindketten akarjátok,akkor is jó esély van a babára.