Baba elvesztése a 34. héten (beszélgetés)
Nem hiszem, ahogy az orvosod is mondta, ennek, hogy ilyen megismétlődjön nincs esélye.
Mondjuk én kb. 9 hetesen éltem át a műtétet, de lelkileg nagyon megviselt, (bele sem bírok gondolni egy 34. hetes babát elveszteni milyen borzasztó) azután kb. 3 hónap múlva lettem terhes (a most már tizenéves lányommal), rendesen izgultam a terhességemnél, először, hogy nehogy elvetéljek, azután nehogy koraszülés legyen, minden végigment az agyamban, mi történhet. De szerencsére semmi gond nem volt.
Neked a császármetszés miatt mondta gondolom az orvos a 6 hónap szünetet egy újabb terhesség előtt.
Nagyon sajnálom, ami a babáddal történt. Átérzem a fájdalmad, nekem régen volt egy elhalt terhességem, amit műszerrel kellett befejezni, nagyon szörnyű érzés volt a legelső terhességem, hogy így végződött, azt hittem, megint meg fog ismétlődni, de nekem a vígaszt az jelentette, hogy pár hónappal később újra terhes lettem, és annál a terhességemnél minden rendben volt.
Mondjuk számomra az szörnyű, hogy egy ilyen idős terhességnél meg kell szülni a babát, és ráadásul még sok-sok óráig hagytak is szenvedni, nem elég lelkileg amúgy is a baba elvesztése.
Hidd el, akármilyen nehéz is most, ezt a mostani fájdalmadat - tudom közhely - az idő begyógyítja, de főképp az, ha a következő terhességednél a babádat a kezedben tarthatod!
Na akkor jol sejtettem:-(
Szerintem valassz masik orvost heyette.
Én csaszar utan 4 honappal estem teherbe es 3 orvos erositette meg h nincs egeszsegugyi kockazat hoaba mondtam h olvastam h fel év teljen el. Azt mondtak max kicsit hamarabb lesz ujra a csaszar de mas kockazat nincs. Ugyhogy hajra:-) kivanok egeszseges szépséges pici babat!!
Drága Kitti!
Nagyon sajnállak Benneteket...és együttérzek.
Szerintem a császáros heg miatt várnod kell türelemmel. És gyászold meg a fiadat nyugodtan, ez teljesen érthető. A következő gyermek csak akkor jön majd szerintem, ha már készen álltok rá, mindketten.
Erőt adó ölelés.
Én tavaly juliusba szultem a kisfiam es novemberbe kiderult terhes vagyok. Csaszaros voltam. Azt mondtak semmi egeszsegugyi kockazata nincs ha megakarom tartani. Ugyh nem hiszem h a fel evet ki kell varnod.mondjuk teny h tapasztalatrol nemtudok beszamolni mert nem vallaltam be de a kerdesedre talan valaszoltam..
Nagyon sajnalom ami veled tortent es picit ugy tunik az irasodbol orvosi mulasztas is lehet az oka..
Műszeresen befejezett terhesség megszakítás.
Jövő héten lesz két hónapja. Nem szültem, mert még a terhesség első trimeszterében voltam amikor kiderült hogy nem fejlődik a baba.