Baba boom! Csuby modra! (beszélgetés)
Gratulálok!!!!!!!!!
Nagyon sok boldogságot, meg egészségt, meg minden jót nektek!
Hogy történt, mesélj! Bent voltál, Na, Csuby. :)))))
Sziasztok!
Csak fél napot tévedett a drágám. 07.27. 15:20-kor megszületett életem gyönyörűséges értelme!
3250g és 50cm! Még el sem hiszem!
Köszi...:) Remélem:)
Szörnyű, még így neten át is képes vagyok zavarba jönni ha ilyesmiket írtok:D
Helloooo:)
Igen, lehet már csak pár nap:) Aztán ki tudja, lehet becsap megint a megérzésem és még pár hét. Igaz, gyorsan repül az idő, észre se fogom venni ha továbbra is ilyen jól bírom.
Hétfőn átrendezzük a hálót és bekerül a bölcső a helyére, szerintem meg is ágyazok benne, hátha babó ráérez és megérkezik jövő héten:)))
Csuby pörög:) Úgy látom ő is kezd igazán izgulni, de nagyon aranyos és rengeteget segít!:D
Volt egy kis győzködnivalóm vele, mert kezdte eléggé túlhajszolni magát munka terén és meg kellett értetnem, hogy pl a szüléskor kipihenten van rá szükségem, de legalábbis nem fizikailag-idegileg kimerülve:)
Persze fontos a meló, és hogy elégedettek legyenek vele, de szerintem annyit nem ér egyik sem, hogy ezeket a napokat és heteket agyongyötörten élje át.
Hétfőn este újra dokilátogatás, és ha minden jól megy uh is aznap, írok majd legkésőbb kedden, hogy mi volt:)
Köszönöm a jókívánságot, reméljük a legjobbakat:)
Sziasztok, a múltkor nem is köszöntem, de épp telefonáltam, meg jöttek hozzánk szokás szerint, így kimaradt.
Szóval, Jutkám, neked ennyi volt? Mégis lányod lesz. :DDD
Nyári program? Kirándulások, 1-1 napos Balcsi, ilyesmivel telik. :)
Már voltunk pár helyen, de az én drágáimmal még nem lehet hosszabb nyaralást tervezni. Talán 1-2 év múlva nyugisabbak lesznek. :))
Szóval Lillenet, már csak pár nap. :) Csuby? repes? Ügyesek legyetek, és könnyű szülést Neked.
Kérünk beszámolót, és képeket. :DDD
Ha van valami írjatok mindenképp. Megy a drukk. :)
Szia!
A pár napok is nagyon jók, én imádom pl a hosszú hétvégéket:) Merre szoktatok menni? Vagy mindig változó?
Mi már nem megyünk sehová, lenne lehetőség a Szelidi tónál vagy Szarvason, de már nem vagyok olyan bátor:D
Eddig meg az időnk-zsebünk nem engedte, még mindig maradt intézendő-rendezendő Gergő érkezéséhez.
A ctg-t megnézte az épp rendelésben lévő doki, engem se engedtek el az aláírása nélkül, és igen, látta már a saját dokim is, hétfőn este megint megyek hozzá, ha Gergő nem siet kicsit, aznap találkozunk utoljára a szülés előtt:(
Szió!
Velünk minden oké, csak pár napos "nyaralásokra" megyünk, bár ebben a bolond időben talán ennyi is elég. Ti mentek még vhova?
Örülök, h minden rendben, gondolom azóta a ctg-t is megnézte a dokid. Nálunk nem is lehetett úgy eljönni, h vmelyik doki nem "láttamozta" le.
Nagyon jó, h találtál szülésznőt, majd figyeld meg mennyire fontos, h ott legyen. Akik bent vannak nem tudnak (vki nem is akar) úgy odafigyelni Rád, mivel ugye általában többen is szülnek egyszerre. Én nagyon szeretem a szülésznőmet, azóta Ő is szült :)))
Kata! Nálatok mi a nyári program?
Hűha:)
Akkor nem lehet tudni előre, lényeg, hogy onnantól figyelek nagyon:)
én ellenpélda vagyok...
sziasztok:))
nálam egy óra15perc volt kb a nyákdugó távozása és a baba világrajötte között előzetes fájások nálkül....
Napok telnek el a nyákdugó kiesése után. Vagyis akár napok ios eltelhetnek. :)
Nálam 1 hét volt közte.
Sziasztok!
A ctg-n minden oké volt, kismanó majdnem lerúgta a tappancsokat:) Az eredményt ugyan a saját dokim még nem látta (hétfőn megyek), de gondolom az ottani is szólt volna ha bármi nem stimmel:) Kedden reggel lesz a következő.
Tegnap találkoztunk a szülésznővel!:) Az első számú jelöltem nem vállalt a szabadsága miatt, de a második igent mondott és kb egy órát átbeszélgettünk hármasban, nagyon nagyon elégedett vagyok:) 20 éve van már a kórházban, van két saját gyerkőce, kedves, határozott, vagány, és egy nagyon húzós (30 óra alatt 26 baba!) műszak után is lelkendezve mesélt a picikről:) Szóval már tudom, hogy jó döntés volt szülésznőt fogadni, és örülök, hogy szinte látatlanban ilyen hölgyeményt találtunk:) Ő is most megy szabadságra, de már itthon lesz mire a dokimé elkezdődik, úgyhogy most már nyugodt vagyok. Kérdezgettük a gyengéd szüléses dolgokról is, több dolgot alapból úgy csinál, mint ahogy szeretnénk, úgyhogy ez is egy nagy nagy pozitívum volt:)
Találtunk babakocsit is, tegnap hoztuk haza, egy használt négyfunkciós Chicco-járgány, csak a huzatán látszik, hogy már használták, minden más nagyon jó állapotban van, én elsőre beleszerettem:)
Dióhéjban ennyi a fejlemény nálunk.
Ti hogy vagytok? Lesz/volt nyaralás?
Hello:)
Már hiányoltalak:)
És írjál csak sokat, ne kérj bocsánatot, nekem most minden infó nagyon jól jön:)))
Holnap jelentkezek, hogy mi volt a ctg-n,
puszi addig is!
Sziasztok!
Pár napig nem volt gépünk :(((
Örülök, h jól Vagytok, gondolom Kata Ti is. Hogy bírjátok ezt a hőséget? Igaz nálunk most hűvösebb van egy kicsit, de a múlt hét...
Nekem volt olyan ismerősöm, h a nyákdugó távozása után még sokáig nem szűlt (viszonylag sokáig, pár nap), tehát biztos nem órákban kell számolni. Én viszont nem voltam biztos abban, hogy a nyákdugó volt-e vagy sem, úgyhogy ezt sem lehet biztosra megmondani. Hidd el észre fogod venni, ha itt az idő. Tudom mindenki ezt mondja, és amíg nem szűltem el sem tudtam képzelni, azóta már megértem ezt a mondatot is.
Nekem már elég korán elkezdett keményedni a hasam és végigkísért, ráadásul később is szültem, mint a kiírt időpont.
Na most bepótoltam, bocsánat, h ennyit írtam :))
puszi Nektek
Szia!
Most szedtem össze kicsit az agyam:) Tényleg péntek volt az utolsó melós napom végre, de most még nagyon fura, hogy nem kell menni, pedig még csak az első napnál tartok. Persze feltalálom magam, sok a tennivaló, csak szokni kell, hogy azt csinálok amit akarok és akkor amikor akarom:)
A babaszobával sikerült kisebb csodát tenni, alakulunk lassacskán, és minden kicsi lépéssel nyugodtabb vagyok.
Szülésznőt ma kell felhívnom, és találkozót egyeztetni vele pl jövő hétre, remélem sikerül:)
Szerdára kaptam időpontot ctg-re ide Monorra, egy hét múlva viszem az eredményt a dokihoz, kíváncsi vagyok:)
A családból többen mondják, hogy mivel már most elkezdte a keményedéseket a pocak, nem vár a Gergő augusztusig. Tulajdonképpen nem bánnám, de majd meglátjuk:) Nálad volt összefüggés?
És még egy kérdésem lenne, mert meglepőt olvastam. Valaki írta itt a hoxán, hogy a nyákdugó távozása után akár még napok telhetnek el a fájásokig, szülésig, ez tényleg így van? Én úgy tudtam, hogy onnantól már csak órák vannak, és kismamánként változó, hogy mennyi.
Szia4
Épp a napokban gondoltam rátok. :))
Örülök, hogy jól vagy. Vagytok. :))
Lassan eljön az idő, hát, nem semmi.
Találtál azóta szülésznőt?
Az utolsó hetek nálam türlmetlnséggel teltek, illetve állandóan dokihoz jártam, biztos, ami biztos. :))
Azt hiszem Bence 4 hónapos volt, mikor babakocsit vettünk, addig nem kellett. Kenguruban, hordozóban vittem.
Szóval, mire kicsi meglesz, biztos elkészültök mindennel. :))
Várjuk a fejlményeket. :)
Hello megint!
Tegnap voltam dokinál, minden oké, a méhszájam (idézem): tök beton:))) Jót mosolyogtam a szakmai kifejezésen:D
A következő másfél hétben kell intéznem egy ctg-t és az utolsó labort. Uh időpontot még nem tudok.
Melóból sajnos még nem szabadultam teljesen, de nagyon remélem, hogy péntek lesz az utolsó napom. Csütörtökön pihenek, meg elindítom a táppénzt, és teszünk valami csodát a gyerekszobában végre. Remélem. Mostanában kevés dolog történik úgy, ahogyan eltervezzük... Veletek is így volt ez az utolsó hetekben?
Nagy fejleménynek számít, hogy végre hazahoztuk a kiságyat, a babakocsi is ugyanettől a hölgytől lett volna, de sokallom az árát, szerintem teszveszes buli lesz belőle. Jövő héten szeretném a gyerekszobát min.80%-os készültségre hozni, drukkoljatok:)
Friss képem most nincs, de rajta vagyok az ügyön:)
Na, most hogy így belelendültem, írjatok ti is, hogy vagytok, mert ez így nem fair:)
Hello!
Hát igen, repül az idő:D
Hogy vagytok így a nyári szünetben?:)
Szia!
Igen, nagyon jó érzés volt a vízben lenni!:) Teljesen elmúlt a hétvégére minden hát és derékfájásom, pedig az ágy nem volt az igazi, finoman szólva:)
Ha nem víz mellett vagyok, nem tudom hogyan bírtam volna a meleget, de majd ma kiderül itt az irodában:D
Én is vártam a nyarat, és egyelőre nem érzek különbséget a pocak miatt, de azért a délutáni vonatozástól kicsit tartok.
Pont egy hét múlva jövök utoljára melózni, ez már nagyon gyorsan eltelik.
Szia!
Mindjárt babáztok. :))
Szió!
Ugye milyen jó érzés lebegni a vízen? Egy kicsit enyhűl a poci nehézsége :))
A forróság nálunk talán most tetőzik, én legalábbis így érzem, de a jelentésekből ítélve még nincs itt a vége.... Az ember azt várja, h nyár legyen, amikor meg itt van... na de azért ez már tényleg sok.
Sziasztok!
Megjöttem a céges balatoni hétvégéről, minden oké, nagyon jó volt úszni, napozni is (persze mértékkel), azt hiszem babónak is tetszett, hogy a vízben nem húzta semmi lefelé:)
Ti hogy vagytok? Hogy vészeltétek át ezt a forró hétvégét?