Baba boom! Csuby modra! (beszélgetés)
Örülök, hogy tetszett:)
Igen, a doki nagyon kedves és rendes volt, csak azért nem estem pánikba, mert ő tartotta a szülésfelkészítőt, ahol még jún.ban jártunk, és emlékeztem, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott, szimpatikus pasi.
Jó hír, hogy sikerült megszerveznem, hogy autóval menjünk a kórházba, így könnyebb lesz, majd megírom mi volt mihelyt tudom.
Nagyon megható, amiket írtál. Nagyon kedves lehet ez a doki (akinél végül szültél). Kicsit rossz lehetett, sőt szörnyű, amikor rádöbbentetek, h akiben eddig megbíztatok, nem lesz ott. Én biztosan beparáztam volna rendesen.
Remélem, h rendben lesznek a varratok is, és nem kell kiszedni :(
Mi jól vagyunk köszönjük
puszka
Kata!
Haragszol?
Sziasztok!
Megvolt ma a drnői és védőnői "szemle", nagyrészt minden oké, 60 dekát hízott a babó 1 hónap alatt, a szeme még nem jó, de már javul, megemelték a csepp adagot. A csípőjét tornáztatnunk kell ezerrel, mert még kötött, de más nincs:)
A hasfájás is csillapodott már, a maradék bajt sikerül eltűntetni Gripe Water-rel:)))
Nálam támadt egy kis gond, a belső varrataim nem akarnak felszívódni és fáj-sajog elég nagyon szombat óta, pénteken megyek a kórházba, hogy megnézzen a doki. Remélem semmi különös nem lesz...
Megírtam végre a szülés történetét, nem hazudtoltam meg önmagam, baromi hosszú lett...:) Bemásoltam a naplómba, igyekszek majd képeket is feltenni és most már naprakészen vezetni.
Remélem jól vagytok mindannyian, puszi!
Az jó, biztosan hamar meggyógyul, szegényke, rossz lehet, h állandóan összeragad a szemcskéje
:((
Státusz csak 3 hósan lesz (a kiskönyvetekben benne vannak), ez amolyan sima vizsgálat, ami havonta esedéskes.
Pusza, ja Kata Veletek mizu?
Majdnem végigaludta:)
Igaz, most nem zaklatták, csak jövő héten lesz a státuszvizsgálat vagy mi.
A szemére cseppet kapott, a drnő szerint kötőhártya gyulladás... Ma már talán kevesebb a váladék. Nem igazán bízok még a nőben, aránylag új itt és nem konkrét gyerekorvos, hanem körzeti, csak akkor küld tovább Monorra a gyerekorvoshoz, ha szükségesnek látja.
Igen, rohan az idő, jobban, mint pocakos koromban:)
Az apukás kép tegnap lemaradt, most pótoltam:)
Azt mondják a pocakfájás az erős tejtől van/lehet, ezek szerint a pattikat is kihozhatja. Kíváncsi vagyok mikor enyhül.
Örülök, hogy jól vagytok:) A nyár végét én is sajnálom, nem bánnám, ha 12 hónapon át tartana:D
Szió!
Már három hetes, hogy megy az idő :))
Szerintem az arcán az nem meleg kiütés, hanem a tejcsitől szokott kijönni pattanásszerű dolog rajtuk, de semmi teendő vele. Biztos jó fincsi zsíros a tejcsid :)))
Mi jól vagyunk, semmmi extra, sajna lassan vége a nyárnak, úgyhogy kiélvezzük még, ami maradt belőle.
sok puszi Nektek és csak ügyesen :)))
Sziasztok!
Tettem fel egy mosolygós képet a kisemberről, meg egy apásat:)
Ma du már 3 hetes lesz, nagyon komoly:D
Holnap megyünk doktornénihez és a védőnőhöz, kíváncsi vagyok hogy bírja majd a macerát. Az egyik szeme napok óta nagyon váladékos, kell valami szemcsepp rá mert a kamilla most nem hat, meg melegkiütés-szerű minipattik vannak az arcán és nem akar múlni.
A pocakfájásban már volt pár nap teljes szünet, de csütörtök óta megint ránk talált, nem értem a dolgot, olyan jó volt újra nyugodtak látni!
Ez most nálunk a helyzet, ti hogy vagytok? Hogy bírtátok a melegrekordot? Gergő alig győzi pótolni az elmaradt alvásait:)
Örülök, hogy egyetértünk:)
A védőnőnek majd persze bólogatok, hogy 3 óránként eszük:)))
Semmi baj, csak nyugodtan:)
A köldökcsonk megmozdult végre, de alatta még nagyon csúnya, most kezdek megint oda jutni, hogy félek hozzányúlni, de hát muszáj ha azt akarom, hogy gyorsan túl legyünk rajta.
Babóca a bölcsőben alszik közvetlen mellettem az ágy mellett, csak fel kell ülnöm hogy kivegyem. Az átlag 3 óránkénti evést inkább csak napközben tartja, éjjel van egy 4-5 órás alvás (és volt már napközben is), csak utána indul a szokott rendszer:)
Próbáltam félálomból ébreszteni az evéshez, de képtelenség ébren tartani:D Így pedig ugye nem "harap" eléggé a cicire és nincs értelme a próbálkozásnak, 2-3 korty után bealszik újra.
Nagyon édes :))) Szépen haladtok, hidd el rendben lesz minden. A köldökcsonk pár hétig marad, vkinek hamarabb, vkinek később esik le. Ha szép, nincs vele gond.
Hol alszik a babócátok? Éjjelente esztek 3 óránként? Bocs a sok kérdésért, de kiváncsi vagyok, tudom fáradt Vagy, meg nem sok időd, de ha lesz egy kicsi írj
Puszi Nektek
Hello!
Tettem képeket az adatlapomra:)
A picúrral nem lehet betelni, és még így egy hét után is olyan hihetetlen minden! Ez normális?!:D
Hasfájás nagyrészt megszűnt, de sajnos vannak még néha hullámok, remélem ezeknek is vége lesz már.
A tejecske hála égnek rendesen beindult, egy evés egy oldal:)))
A köldökcsonk nálatok mikor pottyant le? Neki még mindig ott van, bár már egész szép.
Nah, ebédidő:D
Majd jövök,
puszi!:)
Szia!
Ne bomolj, az is jó, hogy volt pár perced. :)
Milyen a picúr? Biztos csodálatos. :))
Pihenj, amennyit tudsz, és hasfájásmentességet kívánok! :))
Sziasztok!
Köszönöm a jókívánságokat!:)
Bocsánat a késett jelentkezésért, tegnapra terveztem, de mire egyik helyen befejeztem az írást, már ébredés volt, aztán sajnos elég hasfájós este és délelőtt következett:((( Ma indul a köménytea mizéria, remélem használ majd.
Egyébként jól vagyunk, még mindig ámult boldogságban:) Nem tudunk betelni a kis cseppemmel.
Jövök majd bővebben és sűrűbben ha rendezettebbek lesznek a napok,köszönöm az aggódást és drukkot és mindent!:)
Sziasztok!
Nagy-nagy gratula Nektek. Nagyon édes babótok van. Az a pelus mekkora rá, nagyon cuki :)))))
Ha kipihented Magad Csuby, kérlek gyere és írj részletesen. Pusziljuk Lilit is.
Kata!
Még egyszer köszi :)))