Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Szia!
Nem tudom van e időpontod az orvoshoz. H van akkor menj ha nincs akkor kérj. Ha beindul a vetélés akkor is. Mert meg kell hogy nézzen. Ha kitisztultál teljesen nem biztos hogy lesz rá szükség, de lehet hogy kelleni fog a kaparás.
Sziasztok!
Én is meg vagyok. Olvaslak benneteket. Sajnálattal olvasom hogy még csatlakoztak új tagok :(
Mindenkinem drukkolok, hogy sikerüljön a baba.
Mi elraktuk a babatémát. Úgy vagyunk vele hogy ha úgy alakul akkor jön ha nem akkor nem.
Most amúgyis a férjem távol van tőlünk és egyedül vagyok a gyerekekkel. Vár még rám egy vérvétel 12-én. Most erre koncentrálok. Remélem az már jó eredménnyel zárul.
A kérdéseimre is megkaptam a választ és végre már nem kesergek. Hosszú volt az biztos. De az angyalkámat sosem felejtem el és tényleg csak remélni tudom hogy egyszer majd eljön hozzánk újra.
Nem vagy az! Es nem kell bocsánatot kérned!
En is elszonorodtam ma..:( de ez természetes ettől nem vagyunk gyengék!
Micsigen, ilyet ne is mondj... Nem vagy gyenge, csak érzéseid vannak, ami teljesen normális. Ez marha nehéz, tudom.
Az élet rohadtul igazságtalan, és ezért van létjogosultsága a sírásnak. Bármikor. És ezt nem kell szégyellni.
Fel a fejjel!
Sziasztok!Angels nem tudok jo tanácsot adni.az biztos h nem szabad tul aggódni mindent de az előzmények miatt biztos én is megijednek.a hanyas jo jel.:) boldog babavarast!
Tapka nalunk egy golyapar szokott a házunk előtt sétálgatni mert kb 50m.re van fészkük.:)) bárcsak..szívből kivanom neked es itt mindenkinek!
Thessaily nekem sem állt meg minden helyre ugyanaz van mint neked.de azert próbálkozunk;) lassan jon az új izgi rész..meg egy hét!:)
Szaffi mgagi mi újság?
Tobbiek?
Sutyi83 az enyém 30 napra jött meg műtét után.
Timilight nagyon sajnálom hogy neked is át kell élned ezt a beavatkozást :( A műtéttől ne félj nem fogsz érezni semmit altatás alatt.
A műtét után a testi sebek hamar begyógyulnak, de a lelki fájdalmak......... nehezebben lassabban gyógyulnak meg.
Szia Timilight, húúú, nagyon sajnálom, hogy ezen keresztül kell menned. Ez baromi nehéz, és még egy darabig az lesz, erre készülj fel. De minden, amit érzel, az normális: a végtelen szomorúság, düh, csalódottság, üresség, tanácstalanság, félelem, stb.
A műtét egyáltalán nem lesz vészes, még csak 10 hetes vagy, nem lesz nagy beavatkozás. Nekem 13. hetesen szakították meg a terhességemet (nekem rendellenesség miatt volt erre szükség, a baba életben volt), és vákummal csinálták, ami állítólag a legkíméletesebb. Elaltatnak, és már csak arra ébredsz, hogy vége. Fájdalom tekintetében erősebb menstruációs görcsökhöz hasonló fájdalomra kell készülnöd, vagyis nem vészes. Lelkileg sokkal megterhelőbb. Nekem a rengeteg sírás sokat segített, a sok beszélgetés a férjemmel, na meg egyszer elbúcsúztam egy kis szertartással a babámtól, és ez segített. Nem mondom, h nincsenek néha hullámvölgyek (január végén volt idén a műtétem), de most már ezerszer jobb. Valójában, minden nap egy picit könnyebb. A műtétig kell kibírnod valahogy, utána már jobb lesz.
Itt nekünk meg nyugodtan sírd el a bánatodat, talán tanácsot is tudunk adni, de meghallgatni mindenképpen. És főleg, mi itt mindannyian tudjuk, mint mész keresztül. Én 35 éves múltam, és ő lett volna az első babánk 1,5 év próbálkozás után.... :(
Köszönöm kérdésed! :D
Elvagyogatok. Kicsit most betegen. (Gyerekektől elkaptam) Kaptam beutalót most vérvételre, mert nagyon fáradékony vagyok. Hétfőn kérek időpontot valószínűleg vérszegény vagyok. Aztán 11.-én lesz meg a trombofília eredményem már nagyon várom. Szerintem a hormonrendszerem még mindig nem állt vissza rendesen, mert még mindig előfordul néha egy kis barnázás. Úgyhogy utána megyek a nőgyógyászomhoz, hogy mondjon véleményt, mert most hétvégén jön meg elvileg harmadjára a mensim és utána elvileg már mi is próbálkozhatnánk. :)
Nagyon sajnálom!Sírd ki magad,kicsit könnyebb lesz!
Én is most ápr.27.én estem át ezen a műtéten,a műtét nem fáj nem érzel semmit k.b:20perc az egész.A lelki része,na az lesz nehéz,bár tényleg könnyebb műtét után,de még is valahogy nagyobb lesz benned az üresség.
Ami nekem segített:Búcsúzz el a babádtól míg veled van,mond el neki amit érzel,és ami nagyon fontos még szerintem:Úgy menj a műtétre hogy már elengedted,és tudod ő már jó helyen van és vigyáz rád!Kitartás,és nagy ölelés!!!!!!!!!
Köszönöm Adrika! Egyelőre nem is tudok mást csinálni, csak sírni. Nem gondoltam, hogy ennyi könnyem van. Alapvetően pozitív ember vagyok, de most nagyon nehéz így állni a dolgokhoz. Persze, majd az idő...
Nekem szerencsére van egy 15 éves lányom, az előző házasságomból. Szeretnénk közös babát a mostani párommal, mert neki nincs gyermeke. Vizsgálatok voltak, nekem az egyik petevezetőm lezárt, de emellett elvileg minden rendben. Viszont én úgy gondoltam, progeszteron hiányom van, ezért elkezdtem progi krémet használni. Ezután lett pozitív a tesztem.
Most majd újra kezdem a teákat, stb.
És várom a kis csodánkat, ahogy oly sokan mások is.
Ti mióta próbálkoztok?
Timilight :(((( tudom milyen érzés es ezt senkinek nem kivánom! En is 38 leszek nyáron es sajnos ezt nem lehet elfelejteni.pont Ennyi hetes voltam én is.sajnalom nagyon!most csak azt tedd ami jólesik sajnál magad es sirj.a műtéttől én is féltem de semmi.nem faj nem érzed. Megkönnyebbültem utana.az üresség rossz de hidd el ahogy telnek a napok minden nap egy hajszállal Közelebb visz az uj reményhez!
Miert jott ilyen nehezen?voltak vizsgálatok ?
Sziasztok! Szeretnék csatlakozni hozzátok. Nekem hétfőn lesz a műtétem. Szerdán derült ki a missed ab az uh-n, 9+5 hetes voltam elvileg, és két héttel korábban már láttuk a babónkat, jó volt a szívműködése is. Nagyon el vagyok keseredve, mert 3,5 éve várunk már a babára, ráadásul 39 éves vagyok.
Visszaolvasgatlak titeket, és tudom, hogy soknak sikerül a baba missed ab után, de egyelőre csak negatív gondolataim vannak a jövőmmel kapcsolatban. A műtéttől is tartok, neg az utána következő napoktól is. Nehéz...
Sziasztok!
Megjött ma az immunológia második fele is, genetikai és immunológiai kivizsgálás nem talált semmi eltérést. Valószínűleg csak nem volt szerencsénk...
márpedig mást nem tehetsz :) kénytelen vagy türelmes lenni... sztem a nyugodság jó tesz, a nődokim szerint pedig az izzasztó sextől jön össze a legkönnyebben :)
Én viszont annyira kiváncsi lettem a baba nemére. Nagyon de nagyon kislányt szeretnénk!!
Vajon mikor tudjuk meg?
Sokmindent olvastama enten hogy mi mire utal...eddig nálam minden fiúra utal, de ezek csak főleg babonák. Mi nagyon lányos szülők vagyunk... főleg apa.