Azt hiszem egyszer szívesen kipróbálnám, hogy milyen egy... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Fiamék 10 évig jártak, 6 éve házasok, és még mindig kinyitja az ajtót, ő csak utána megy a másik oldalra.
Bezzeg a férjem, sokszor elfelejti az én ajtómat kinyitni, sőt, ha párás a szélvédő, csak maga előtt törli le. Pedig ő is udvarias volt fiatal korában.:))
Ritkán értek veled egyet, de nincs az a pálinkamennyiség. Ha egy nő próbálkozna bármily kedvesen is, legyen az bárki tuti pofán verném.
Persze ízlések és pofonok, mindenki csináljon amit akar, csak ne legyen kötelező :DDDDDD
A különböző erotikus történeteket is ilyen férfiak fotójával adják el, a borítókon ez szerepel.
Bár én ezt a fajta irodalmat nem nézem semmibe, a létra alá jó, ha billeg.
Gondolom, ez a domináns hím dolog. Ettől persze, nekem legalábbis, egy beképzelt terror lovag nem lesz jó pasi.
Én még egyszer sem akartam nővel csókolózni, de gondolom, olyasmi lehet mint egy jól borotvált pasival.
Szerintem mindenkinek van ideálja, hogyha keresni akar társat, ami nagyon változó. Úgy is szokták mondani, h minden zsák megtalálja a foltját. Külsőleg az én ideálom nem titok, valahogy igy néz ki. [link]
Belsőleg pedig alkalmazkodó, amire nagy szükség van mindkét félnél egy jól működő párkapcsolatban.
Hát az biztos! Nőként is meg tudom mondani, hogy melyik nőt tartom vonzónak (külső és belső alapján is), vagy akár szexinek.
Nem tudom, ez férfiként is így van férfiakkal?
Talán egyszer lesz alkalmam kipróbálni, ha egy hasonló szituációba kerülök.
El tudom képzelni.
De azt nem hinném, hogy ez valami elfojtott leszbikus vágy, vagy ilyesmi.
Mint ahogy írtad, h neked sem az.
Azért hogy kipróbáltam még nem vagyok leszbikus. Ennek már lassan 10 éve. Azóta van férjem és gyerekem.
De nem bánom.
További ajánlott fórumok:
- 7 nap zöldség - 6 kiló fogyás! Nincs kedved kipróbálni?
- Azt hiszem rossz nagymama vagyok. Egyszerűen nem tudom...
- Ki hol nyaralt (főleg külföldön) gyermekeivel, ahová még egyszer szívesen visszamenne?
- Azt hiszem, sose növök fel. Egyszerűen sajnálom mindenre a...
- Tej és tojás mentes egyszerű ételeket keresek, amit gyerekek is szívesen esznek.
- Egyszer kipróbálnám, hogy milyen az, mikor munkából...