Azért is megmutatom, hogy lefogyok (beszélgetés)
Jó reggelt!
Nagyon szép napra ébredtem :)
AZ első atkins hét után 3,5 kg-val vagyok könnyebb!!!
A felkar engem is izgat, mert eléggé dagi lett az utóbbi hízásaimkor, ilyen dagi még nem is volt. Van súlyzóm, azzal kéne nyomulni :(
Grácia a futáshoz, én soha nem tudtam, mert a cicifogásos stílus nem igazán jó. A sportmelltartó sem használt, na de nem is szomorkodom miatta.
Inkább táncolok és tornázom...
A calanitic-vagy hogy kell írni, nem használt a hasadra? Mert elég keményen van rá célirányos rész?
épp most láttam, hogy írtál
gratulálok a sikeredhez, 10 kg nem semmi!!!
tarts ki és mérjed magad, mert lehet, hogy cm-ben mentél lefelé, csak súlyban nem
és kitartás, majd segítünk egymásnak :)
megyek tentizni, majd holnap benézek
szisztok
pár hónapja 100 kg mutatott a mérleg és leszédültem róla. Aztán herbalifétől kezdve mindent próbáltam, de 4-5 kg után megálltam és semmi nem ment le. Aztán egyéb bajok miatt korházban voltam, s most lettem annyira jobban, hogy elkezdjem a diétát. Ezt az atkinst 96kg-val keztem. Persze 120-hoz képest nem is olyan sok, de elég pici vagyok, így viszont halálos a zsír%-om. Az első vágyam a 75 kg. Aztán a 60-val teljesen beérném, még így is lenne mit fogni rajtam, de csak fogja is :)
Tehát még csak most hagytam el a startot.
És te?
ja améréseimet majd egy hónap múlva gondoltam kitenni, hisz egy héttel mit "büszkélkedjen " az ember
de majd megírom
és mi lenne, ha fehérje alapút ennél csak este? pl: joghurt, sajt, csirkehusi?
Olvastam vhol, hogy az esti gyümi nem igazán jó a gyomornak, mert nem tud gyorsan kiürülni és alkoholt termel a szervezetben, vagyis rohad.
sajnálom a hányásos dolgot, az elég rossz :(
Én is féltem tőle, már vagy két éve porosodott a könyve a polcon. Sajnos nem tudtam fogyni semmivel sem, és eszembe jutott egy bedobott ebédszállítási újság kapcsán az atkins. Rendeljek, vagy ne? Aztán nekivesekedtem a könyvnek. Szóval megtetszett és azt írja, hogy az inzulinsokkos anyagcserét is rendbe tudja tenni. Szóval én pedig az utobbi időben nagyon ki voltam, hogy csak ettem, ettem és mégis állandóan éhes voltam. Most a 7. nap végén nagyon jól vagyok. Nincs étvágyam és nem vagyok rosszul. Mondjuk az elején tudatosan kezdtem csökkenteni a ch(szénhidrát) mennyiségét. Így elértem azt, hogy a diéta megkezdése után nem jött rám remegés, fejfájás. Remélem a mérleg is kedvezni fog holnap reggel. :)
És arra is figyeltem, hogy ne fogyinak tüntessem fel az egészet a lelkem előtt. Nagyon finomakat készítek ebédre és gusztin tálalom :)
Sziasztok!
Én ma vagyok túl a 7. napi atkinsen, már nagyon várom a reggeli mérlegelést. Ha nem bánjátok néha bekukkantok, hogy egymást buzdítsuk a kitartásra.
Ja, Rózsa és az anyósod vékony?
AZÉRT IS NYITOM EZT FORUMOT HOGY HA MEGTORPANNÁK NYUGODTAN BESZOLHASSON AKÁRKI!
tEGNAP UGYANIS AZ TÖRTÉNT HOGY CSALÁDI ÖSSZEJÖVETELEN VOLTUNK.HÁT KARÁCSONY ÓTA 12KG OT HIZTAM,DE EZT NEM IS TAGADTAM.ANYÓSOM KÖSZÖNÉSKOR ÉPP HOGY ELFORDULTAM HANGOSAN MEGJEGYEZTE:RÓZSA JÓL MEGHIZOTT.NA MOST MEGMUTATOM HOGY LE IS FOGOK FOGYNI!
HÁT HA MEGNÉZITEK A MÉRLEGELŐMET ,NEM AZ ELSŐ NEKIRUGASZKODÁSOM.DE 1HÓNAP MULVA INDULUNK NYARALNI IS HÁT ADDIG CSAK LEMEGY VALAMI!
HA VALAKI VELEM TART VÁROM!