Az vagy, amit megeszel (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
na igen, a Burger King detto...
Tényleg jó kis figurák, nem is bánnám, ha csak azt vennénk, és nem kérné a kaját a gyerek:)
azt elhiszem, hogy megbolondultok tőle:(
Sosem fogom engedni, hogy ilyeneket gyűjtsön, akkor inkább a chipsek vackait gyűjtse.
Nem gondoltam volna, hogy valaha ilyet fogok kérni, de gyere molntak, rugdosd meg az én kisfiamat is :D
A Meki a gyűjthető játékaival "megbolondítja" a gyerekeket (meg az anyukákat...)!
A konyv foszzereplojènek meghal a kislànya,mert a hamburgerjèben a hùs nem volt teljesen àtsutve....Szòval valamilyen baktèrium kerul a szervezetèbe.Ezen kivul egy csomò mindent leir a vàgòhidakròl ahonnan a hùst szàllitjàk ès nem èppen èlmènybeszàmolò.
Olvasd el!Szerintem nagyon jò kis konyv.
Mit írt róla ami ennyire elborzasztott?:)
Bár a film is durva...nagyon.
Ez a gyerekrugdosás jó:D
én nagyon szeretem a McDonald's-os kajàt ès sajnos a gyerek is.Szerencsère a kozelunkben nincs egy sem ugyhogy max. havonta eszunk amikor bejutunk valamelyik bevàsàrlòkozpontba.
Pàr ève olvastam Robin Cook "Mèreg" cimu konyvèt ès utànna tobb mint egy èvig nem ettem hamburgert.
Ja:)
Ha majd egyszer halljátok a hírekben, hogy valami barom megrugdosta az összes gyereket valamelyik gyors étkezdében, akkor az én leszek:)
(az a baj, hogy én is ilyen kaja függő lettem, mert amikor ott dolgoztam, sokat sokat ehettünk belőle és azt hiszem, hogy hozzá szoktam, bár már nem eszem csak nagy ritkán)
Hát igen...sajnos valahol ez nem a mi hibánk. Jó persze, mi akarjuk megenni, csak ez igazából már a gyerekkorban kialakult függőség miatt van.
A jó öreg cukor...
Hát én láttam...
Érdemes megnézni, rettentő!!!
3 hónapja láttam, azóta nem megyek mekibe. Előtte is csak ritkán, de soha többé!
Ami nincs a filmbe, hogy a sültkrumplit például marhafaggyúba forgatják meg és úgy sütik. Azért van az, hogy 10 perc múlva már szottyos.
Marhafaggyút amúgy hordók kikenéséhez használják...No comm.
A cikk, amihez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
További ajánlott fórumok:
- Életmódváltás, mert "Az vagy, amit megeszel!"
- Szerintetek igaz lehet a mondás: az vagy amit megeszel!?
- Gillian McKeith: Az vagy, amit megeszel című könyvét olvasta valaki? Nem tudom, érdemes-e megvenni?
- Látta valahol valaki Gillian Mckeith: Az vagy amit megeszel című könyvét? Munkához kéne...
- Jillian Mckeeth:Az vagy amit megeszel című könyvét nem láttátok valahol?Hol lehet kapni?
- Gillian Mckeith: Az vagy, amit megeszel