Az orális szexet minden férfi szereti csinálni a nőknek? (beszélgetés)
Én esküszöm, nem értem azokat, akik nem szeretik adni.... vagy esetleg kapni...
Ezt hogy nem lehet szeretni? :O
Én se ismerek minden férfit. ( nem is akararom )
Az ilyen és hasonló támákat olvasva, inkább szeretik.
"- Az orálisszex Isten ajándéka a nőnek. Nem kell aggódnunk, hogy teherbe esünk. - Miranda
- Olyan szexis, hogy a kezünkben a hatalom. Igaz, hogy térdelünk, de közben a tökét szorongatjuk." - Samantha
Á nem, dehogy! Valójában negyvenes koromra még sose találkoztam az orális szexszel, csak olvastam róla:o
Azt is csak a Mórickában..
Hogy gondolod?
Rá kell kérdezni? Vagy? ;)
Szinte minden szavaddal egyetértek.
Tényleg csak egy p.cs tud ilyen arrogánsan reagálni. :-)
Eridek és szopatok valaki mást. :-)
Na...befagyott a fórum?
Lendüljünk túl ezen!
Írjatok! :D
Szerintem te még rajzolt p.nát se láttál soha! Egy p.cs tud ilyen arrogánsan reagálni ha valaki rászól, hogy ez most poén volt bamba jószág!
A szexuális életem és annak mennyisége és minősége nem rád tartozik! Lehetsz nagyon szuper agyon fizetett picomókus, egy fórum hozzászólásai alapján még te sem tudsz analizálni. Már csak azért sem, mert nem tudod megkülönböztetni az iróniát és a nyafogást!
Eridj sz.opassá mást! Engem meg kerülj messzire!
Valamit nagyon félreértettél! Én azt írtam, hogy a nők is akkor élvezik a legjobban, ha mi örömmel csináljuk. Nyílvánvalóan ha valaki nagyon ügyetlen, akkor hiába szereti, nem jó.
Én azt mondom, hogy ha valaki szereti - akár férfi, akár nő - azt egyrészt a párja tudja irányítani, másrészt maga is kísérletezik. Ebből pedig csak jól lehet kijönni.
Nem engedem.
Régen kerestem másikat. Ma már nincs ilyen gondom. :-)
További ajánlott fórumok:
- Miért nem tudom az orális szexet végig csinálni?
- Nem szeretem az orális szexet, de a párom állandóan ezzel zaklat. Mit tegyek?
- A pasik szeretik ha hosszan orálisan kényeztetve vannak?
- Orális szex, miért nem szereti?
- Szeretem a szexet, aki utálja, nem szereti az hazudik.
- Van köztetek fogászati asszisztens, aki ebben a szakmában dolgozik mi a véleménye, szereti-e csinálni?