Az orális szexet minden férfi szereti csinálni a nőknek? (beszélgetés)
XDDDD
Ez volt a legjobb!!! Az ilyenekért plusz törzspont járna...
Öööööö...köszi a részletes tájékoztatást! Én is imádom,csak a másik oldalról! És,mivel a párom végzett a melóval,mindjárt letesztelem,ő mennyire imádja.
Viszont nem igérhetek ilyen szemléletes leírást,inkább megtartom magamnak az élményt-meg persze,a páromnak! ;-D
Imádom, ha egy nőnek van humora.
Meg persze imádok nyalni is. Én a nyalásnak három epizódját szeretem a legjobban.
Amikor elkezdem, csak körbecsókolgatom és nagyon izgató ahogy a kedvesem úgy mozog, hogy közelebb kerüljön a nyelvemhez.
A második, amikor már kezd élvezni, és a kisajkai szétnyílnak. Az valami csodálatos érzés.
A harmadik már az elélvezés utáni játék. Már piheg, de még izgatott és ilyenkor finoman belenyalok és nagyon élvezem ahogy összerándul. Többnyire az a vége, hogy kinyalom mégegyszer.
Szerintem, minden egészséges férfi szereti.
Kicsit elkanyarodva a fórumkérdéstől:
Nekem nem egy tapasztalatom volt, hogy a férfi imádja,ha neki csinálják, és ha éppen úgy adódik, el is tud menni tőle.
Még X idő után is fura nekem,hogy a párom ugyan szereti,ha csinálom,de soha nem tudna tőle elélvezni. Ennyire különbözőek a férfiak?
Bár mi is különbözünk az orgazmus átélésében. Valaki többször tud,valaki egyszer, valaki egyszer sem.
Akkor most megadtam saját magamnak a választ?
Neeeeeeeeem! Jól értelmezed. :D
Kicsit továbbgondoltam...
az nálunk a franciázás :D
de itt most nem az van, hogy a faxi szívesen kényezteti a csajt ott lent középen szájjal-nyelvvel? :D
lehet félreértelmezem a fórumkérdést, így estére mán......!
:D
Nem erre gondoltam, de.... :)
Arra gondoltam, hogy ez akkor igazi, ha adok-kapok.
valóban...
mármint a nőnek :D
További ajánlott fórumok:
- Miért nem tudom az orális szexet végig csinálni?
- Nem szeretem az orális szexet, de a párom állandóan ezzel zaklat. Mit tegyek?
- A pasik szeretik ha hosszan orálisan kényeztetve vannak?
- Orális szex, miért nem szereti?
- Szeretem a szexet, aki utálja, nem szereti az hazudik.
- Van köztetek fogászati asszisztens, aki ebben a szakmában dolgozik mi a véleménye, szereti-e csinálni?