Az első randit lemondta.Szerintetek van értelme várni rá? (beszélgetés)
Esküszöm már azon is gondolkoztam,hogy lehet nem is ő van a képeken.Küldözgeti itt nekem a képeit,amin igencsak jól néz ki,közbe meg lehet valami kis nyüzüge pasas..aki unatkozik és velem üti el az idejét.
De akkor meg én vok a dinka,h hagyom magam hülyének nézni...
Én se ismerkedni megyek fel a netre,csak beszélgetni,aztán mindig megtalál 1-2 jó fej srác..msn-en stb..és akkor itt tartok.:D :-S
Esküszöm élőbe senki nem akar felszedni.:D
Engem nem szólítanak le az utcán,nem kérik el a boltba a telefonszámomat,a buszon nem állnak mellém..:D
Ja..de egyszer a sofőr elkérte a számom.... :P:D
Ez is igaz. De a net olyan személytelen szerintem.
Ha most lennék 20 éves akkor se ismerkednék rajta.
Egy ismerkedésnél sose lehet tudni mi lesz belőle.
De ha élőben semmi vonzalom nincs köztük akkor
hiába levelezgetett vele elötte a neten... Nem az
öregségre gondoltam csak azért 20 évesen egyszerűbb
ismerkedni több a lehetőség stb...
Szia! Neked egyébként ez a 200 kilométeresdi történet bejönne egyáltalán...?
Egyébként a barátnőm éppen pont így járt nemrég mint te...net...200 kilóméter...nagy összhang sms-telefon cheten...majd egyszer csak pasi nem jött...és szép lassan úgy leépült.Végül ő bevallotta a barátnőmnek,hogy ő mégse akarja ezt a távolságot.
Aha, mert az sose fordul elő élőben, hogy teszi valaki a jót a csajnak, még meg nem dugja. :D
Én speciel nem tartom magam öregnek...:)
Ha már dönteni kellene,hogy melyikünk ragaszkodik jobban a másikhoz,akkor én azt mondanám,h ő jobban ragaszkodik.
De... ezzel együtt teljesen hülyének érzem magam ebben a szituban.Nem hülyének nézve,hanem annyira bonyolult ez az egész,h leírni sem lenne értelme,mert nem értené senki.
Azt írtam kötélből vannak az idegeim,de talán mégsem.
Az már biztos,hogy borzalmasan tudok ragaszkodni emberekhez és ez így nincs jól.
Fejlemény amúgy nincs..
Mi derül ki? Példa?
Ő még abban a korban? Miért, ki nincs abban a korban, hogy ne szólítsák le? :)
További ajánlott fórumok:
- Nektek okozott már olyan panaszt a fog.gátló tabi, hogy végleg lemondtatok a szedéséről?
- Akiről lemondtak...
- A fodrász lemondta az időpontom előtte 15 perccel, mit tennél?
- Meddig reménykedjek van értelme várni?
- Van értelme várni rá? Tényleg csak időt kért vagy ennyi és nem akar megbántani?
- Miért akkor jelentkezik valaki, amikor már lemondtam róla, úgy döntöttem, hogy továbblépek?