Az első pozitív tesztre várunk (beszélgetés)
Ó,jaj!Ezt már én sem értem.A múltkor halvány 2.csíkocskád volt már.Tuti megbízható ez a teszt?
10-es?
Nekem általában nincs előjele. Mindig reggel, ébredéskor után szokott megjönni.
Így ehhez én nem tudok viszonyítani. :\
Gondolod?!Nem lenne rossz!:-)))Csak azért is furi,mert nekem mindig rá szokott húzni több napot,mint amit a ciklus.hu kiír menzi kezdőnapra!Meg nem így szokott bejelentkezni!Minden furcsa!Ez nem baj,csak akkor tényleg legyen bébi!!!:-))
Szorítok nektek is csajok!
:) Nha akkor én is szorítok Neked. :)
Nekem semmi tünetem nincs. Legalábbis eddig nem vettem észre. Folyamatosan megjön érzésem van, és elég sűrűn járok pisilni, de ezen kívül semmi.
Talán még annyi, hogy múlthéten többször éreztem rosszul magam. Telített érzés, és olyan mindjárt hánynék, de nem is kell igazából... De végülis csak időszakos volt, szóval fel sem figyeltem rá akkor.
Szia!
Valami hasonlo van velem is!Nem is szabad hamar tesztelni.Sok sikert akkor neked is:)
Sziasztok.
Én mára nem vártam, eddig nem is jött meg. Remélem nem is fog.
Csak egy hét késés után fogok majd tesztelni. :)
Katerika:Kitartás,ne add fel,tudom,könnyen dumálok,de bízni kell mindig a jóban,pozitívban és minden rendben lesz!Szorítok!
Pettka:Szerintem mindenképpen vegyél egy másik tesztet,nekem van pár,ami bejött,igaz,nem 10-esek,hanem 20-25-ösök!One minute,ami most eszembe jutott!Az jó volt!Drukkolok!!!!!
Moncsicsi:Én is majd hétvégén fogok tesztelni vagy nem!Majd kiderül!
Szedrecske:Gratulálok a babóhoz!De jó már neked!!!!!:-)))A te eseted sem mindennapi!Akkor még ne legyünk elkeseredve,ha meg is jönne a menzesz?!Főleg,ha csak 1 enyhe napig tart!?Nekem most vannak menzesz előtti hasfájások,petefészek fájdalmak,de ilyenkor meg nem ilyen szokott lenni,ki érti ezt?!
Jahhh:(
De nem is kell elsietni, mert lehet kapnál egy hamis negativ eredményt, és csak elszomoritana.
Igen, az én babám, most 11 hetes, de nekem is elég későn mutatta ki, miután megjött rá 10 napra, mert megjött igaz csak egy napig volt meg.
Sok sikert, kitartás!
Nekem sem mutatta ki és már két napja késett, majd harmadik nap meg is jött, de elmult, majd erre rá 10 napra lett pozitiv, addig semmi mást nem éreztem, csak a melleim feszültek.
SOk sikert!