Az ékszerektől szebb lesz az ember? (beszélgetés)
Egy egy szép darab dob az emberen,az tuti.
Mindegy,hogy arany,vagy ezüst,vagy a ruha színéhez passzoló bizsu.......akkoris feldob egy kicsit.
A tömény ékszerezés viszont nagyon hivalkodó,és nem is trendi!!!
Ha jól van összeválogatva, és a mennyiség eltalálva, akkor igenis szebbé tudja tenni az embert.
Én pl. ha szarul érzem magam a bőrömben, fehér ogazgyöngy fülit teszek be. És igen, szebb vagyok tőle!
Nagyon sokat tud javítani egy külsön az ékszer.
A ruhának lehet a kiegészítője az ékszer.
Ha valakin a vékony aranynyakláncok tömkelege lóg,az azt jelzi számomra hogy az idők alatt mit kapott épp :)
Szerintem se lesz szebb az ékszertől ,esetleg feltűnőbb ha olyan jelegű ékszert aggaszt magára ,ami figyelem felkeltő.Viszont agy szép finom nyaklánc kiemelheti a nyak ,és a dekoltázst .Egy gyűrő a kezet,bokalánc a bokát.A sok halmozott nyaklánc nekem már túlzás ,de van aki így szereti.
De van ismerősöm aki nem visel semmi ékszert a karika gyűrűjén kívül.
szebb tényleg nem lesz, szép minden nő egyébként is, a maga nemében és természetes is, csak el kell hinnie :)
az ékszer a ruhákat dobja fel, az illetőt legfeljebb megerősíti abban, hogy jó lesz a napja :) hihihi
nekem azok a bikaláncon aranyból, kézen, nyakon, fúúúú, ki nem állhatom :D
Mindkettő igaz. De nem mindegy, hogy hogyan viseli valaki az ékszereket. Ha csak sok mindent magára zsúfol - legyen az akár a legértékesebb drágakő - csak az összképet rombolja.
Például a klasszikus "kis fekete" ruhához elég lehet mindösszesen egy megfelelően kiválasztott nyaklánc. De harmónikusan lehet összeválogatni gyűrűt, nyakláncot, karkötőt és fülbevalót.
Szerintem.
(Mellesleg én ritkán viselek ékszert. A munkámhoz baleset veszélyes. Csak különleges alkalommal viselek elvétve.) :)
Remélem egy kicsit segítettem a dilemmádban. :)
Szerintem szebb nem lesz.
De én szeretek használni.
Csak úgy....
A sok ékszer szerintem már nem jó.
Egy-egy szép darab, szépít.
Szerintem a túl sok ékszer inkább ronda...
Egy szép nyaklánc viszont kiemelhet egy szép nyakat stb...
Szebb nem lesz valaki csak mert ékszerek vannak rajta...
lehet hulye kerdes csak erdekel hogy a ki sok ekszert visel,mindegy mit bizsu stb az mindenkepp dob rajta valamit vagy termesztesen ekszerek nelkul is szep lehet valaki?
bocsi de nincs ekezetem angol billentyus a laptop
További ajánlott fórumok:
- 2013. szeptember - ez lesz a mi hónapunk :)
- Lehet, hogy a most élő 50 + korosztály lesz az utolsó ráncos idős ember?
- Miért bolondul meg a magyar ember többsége, ha egy napot nem lesz nyitva bolt?
- Létezik az, hogy a beteg emberben erősödik a betegség tudat, és betegebb lesz, ha gyakran kérdezgetik tőle, hogy hogy van?
- Mitől lesz boldog az ember?
- Melyik alapvető emberi tulajdonságtól lenne szebb a világ?