Az angolok beszédstílusa alapból leereszkedő vagy csak nekem tűnik úgy? (beszélgetés)
Imádom amikor a “sok” jelzővel akarnak bizonyítani valamit. Mert semmit nem jelent. 100-ból mennyi a sok? Az 5? A 10? A 25? A 60?
Mennyi az annyi ?
Ateisták? Tyű! tudatlan vagy...vagy..katolikus,ők azok akik szemellenzőek.
Nézz magadba ,mert vagy felsőbbrendű.
Ha jól sejtem, csak a katolikus vallást ismered el, ráadásul téves az az információd, hogy mindenhol istenhívők lettek volna az emberek régen.
Igazából nincs miről beszélnünk, csak akkor ne használd a többes számot.
Sok ateista is van, aki jó ember, de ezt úgysem érted.
Dehogynem, pl. Németországban az etika tantárgy abban az esetben, ha a tanuló nem a hittant választotta.
A himnuszt illetően az angolok is hajlandóak változtatni, ezért Erzsébet életében a "King" szót "Queen"-re cserélték, de ha nem lennének vallásosak, más himnuszt is választhattak volna.
Te hol tanultál morált?
Oke, trolli!
Holnap bemegyek a katedradeisba, es ot is rakerdezek.
Te tök hülye vagy ! :)
Mi köze a kettőnek egymáshoz?
Inkább menj ugorj le egy hídról, hátha megtisztulsz és mindenki más! Te beszélsz magas lóról, akik elítél egy egész népet a beszédstílusa miatt? Nevetséges vagy!
Fiam 5 éve dolgozik angolokkal, egész nap angolul ill spnyolul beszél ( most is hallom, h.o-n van ) soha nem panaszkodott rájuk, másik népre viszont igen.
KÜlönben mi is ateisták vagyunk, azt mondta, hogy ez 5 év alatt nem került szóba.
Pedig Ő az amerikai angolt beszéli, ezt néha szóváteszik, de nem hinném hogy leereszkedők lennének.
Nem lehet, hogy neked van kisebbségi érzésed? Ha magabiztosabb fellépésed lenne velük kapcsolatban, akkor nem gondolnád rájuk úgy, ahogy.
Egyébként ők is keresztények.
Tőled bezzeg lehet lelki tisztaságot várni?
Arról a népről beszélsz, amely nép a himnuszában is Isten áldását kéri az uralkodóra, és mellesleg amely nép nélkül most valahol Ázsia mélyén lehetnél ilyen bigott katolikus.
Meg foleg ha te vagy mas orszagban, tanulni a tortenelmukrol, es szokasaikrol.
Amikor mar jobban tudod a varos helytortenelmet, mint a helyi lakosok, es a bevasarlokosaradbol latjak, hogy cock-a-leekiet fozol, akkor foleg nem kulondoztetnek meg, barmennyire bevandolro vagy.
Hja, meg nem csinaltal par gyereket tamogatasra. Ezt otthon sem szeretjuk.
Csakhogy én magasról lecarom.
Engem marhára nem érdekelnek. Simán kiröhögöm őket minden nap..
Igen, akikkel én dolgozom ők is. De egy ateista, istentelen néptől mit vársz? Ez a minimum. Nincs erkölcs.
Viszont a beszédstílusban is feltűnt valami. Mintha indulásból jobbnak képzelnék magukat mint te. Amolyan kicsi nácik :)
További ajánlott fórumok:
- Angliai élet - milyenek az angolok?
- Milyenek az angolok?
- Az angolok miért vannak azon meglepődve, hogy mi csapvizet is iszunk?!
- Létezik az, hogy Canesten krémtől még több kellemetlen tünetem lett, mint alapból volt?
- Koplalással le lehet tartósan fogyni, ha sosem vagyok úgy alapból éhes, és szenvedés nélkül tudok 400-500 kalóriát tartani?
- Április 16-ra vagyok kiírva, de 3 napja elkezdett leereszkedni a hasam, szerintetek korábban fog jönni a fiam?