Az agyam lebénult, mikor megtudtam, hogy a nagyszüleim háza... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
9. semleges (válaszként erre: 6. - Lady Lavender)
tegnap 05:49
Ez jó kérdés.
8. globus (válaszként erre: 6. - Lady Lavender)
tegnapelőtt 21:37
Hát ezt mondom. Senkit nem fog érdekelni, de le sem mond róla. Akit zavar a látvány, annak kell kifizetni a trehány kapzsiékat, majd saját költségen rendbe rakatni. Errefelé így működik...nekünk van egy így "szerzett" építési telkünk, idáig mínuszos.
Egyébként én valamiért úgy értelmezem a leírást, hogy említett házban nem lakik senki.
7. kiskacske (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 20:41
Én első körben, ha kell segítenék szállásban a nagyszülőknek. Illetve az egész folyamat utánajárásában. Mik az opciók, menyibe kerül, mik az anyagi lehetőségek. Egyáltalán a nagyszülők szeretnék megmenteni? Vagy inkább egy otthonba vagy máshova költöznének? Az, hogy egyszer talán örökölsz semmit nem jelent, főleg, hogy az 1/8-ad részéről beszélünk csak.
6. Lady Lavender (válaszként erre: 2. - Globus)
tegnapelőtt 16:57
Biztos nagy osszefogas lesz, ha osszeroskadadig romlott.
Amúgy hogy lehet egy majdani 12,5 %-ért aggódni, ha él az anyám?
Meg felújításra költeni az élő mutter helyett?
5. asztanaviszta (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 10:29
Örökölni azt fogsz, ami majd meglesz.
Lehet, hogy anyád része addig megsemmisül, eladja, elajándékozza.
4. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 09:55
Nem tudtátok, hogy beázik? A tulajdonosok semmit nem tettek eddig? Azért komoly ázás kell ahhoz, hogy bontásra ítéljenek egy házat. Tulajdonjog nélkül nem sokat tehetsz most már.
3. apeeng (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 07:42
Mitől ázott be? Milyen anyagból épült, és mikor? Biztosítva volt-e? Talán konténerház gyors segítség lenne.
2. globus
tegnapelőtt 06:23
Ha meg szeretnétek menteni, összefogással. Mivel a te szomszédodban van, hááát...nem lesz egyszerű, ha többi tulajdonos nem lép.
tegnapelőtt 06:23
További ajánlott fórumok:
- Más is utálja a nagyszüleit?
- Nem szeretett soha? Megtudtam, hogy a barátomnak szeretője van, velem van 7éve, a szeretőjével 10 éve
- Nem értem: a nagyszüleimtől örökölt, 100 éves lepedőknek...
- Mit tanulhatnánk a nagyszüleinktől a babaápolással kapcsolatban?
- Te elmondanád-e a kislányodnak, és ha igen, mikor, hogy a terhességed alatt mind a nagyszülei mind pedig az apja teljesen cserbenhagytak?
- Szerintetek megérzi a kisgyermekem a nagyszülei betegségét, és ezért nem akar hozzájuk közeledni?