Az a nélkülözhetetlen(?) bugyi. Hordani, vagy nem hordani … (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Az a nélkülözhetetlen(?) bugyi. Hordani, vagy nem hordani…
Bocsi, szeretem az idézeteket 😁
"Nem haragszom soha az emberekre, ha másképpen vallják a dolgokat, mint én, mert tudom, hogy az ő igazságuk is éppen olyan igazság a maguk szempontjából, akár az enyém. (...) Az élet sok apró igazsága között talán nem is az igazság a fontos. Hanem a békesség, mellyel megszorítjuk egymás kezét az igazság fölött."
Bocs, hogy ellentmondok, de nekem fontos, hogy egy P..a az én szemeimnek szép is legyen, mert eléggé vizuális alak vagyok.
Pasiból készültem.-))
Biztos marha jó lehet bugyi nélkül, ahogy a lágy tavaszi szellő csiklandozza a növekvő hold fényénél a réten sétálva... Na de a valóságban! Farmerben hosszú szeméremajkakkal, szülés utáni (vagy bármilyen) inkontinenciával, ciklus alatti különböző minőség és mennyiségű hüvelyváladékkal ( moshatnám naponta a nacit), rendszertelen ciklusnál meglepi és még sorolhatnánk, legtöbb nőnek kivitelezhetetlen. Még éjjel is bugyi van rajtam, mert félek, hogy belemásznak a hangyák, pókok, atkák, koboldok, trollok,szóval egyszerűen bugyiban érzem jól magam. És igen, szerintem csúnya. Hogy egy kedvenc filmemből idézzek: olyan mint egy marhaszeletbe csomagolt petárda.
Egészségére, akinek egy p*na szép, nekem nem. Nem az a rendeltetése, hogy szép legyen:D
4F-Club - Tanga
A zenei ízlésemtől ez az retro dalocska nagyon távol áll, de úgy gondolom illik a szöveg ehhez a témához.
Syria, megkérlek nekem ne küldj se képeslapot, se üzenetet privátban!
Nem nyitom meg. Negatív dolgokkal nem terhelem magam. Ha mondanivalód van, oszd meg itt bátran!
Ismered Nucát, a funtinelli boszorkányt? Hasonlót képzelj el.
Annyira mesteri megérzésekkel nem vagyok megáldva, de sokszor beletrafálok az emberek gondolataiba. A tiédbe is.
Sehol nincs mocskolódàs..
Vélemények vannak,sztorik,elmèlkedèsek,emlèkezèsek...
Mocskolódàs az nincs.
Ha valaki mocskolódott veled, akkor kérlek, annak a személynek címezd a megjegyzéseidet.
De attól tartok, te sajnos saját magad legnagyobb ellensége vagy.
Sok pszichopata van a földön.
Simán elhiszem.
Nem tudom. Mi lehúzzuk,ő azzal gyűjt be télen...
De nyáron ezer fokban guszta lehet.. 🤢🤮
A FI miért nem szól hozzá a témához?
Kapott hideget meleget.
:)))
Látod, fejlődöm. :)
Én is szeretlek :)
ennyi csoki után nem is csoda..))))))))
de én így is szeretlek..)