Az a nélkülözhetetlen(?) bugyi. Hordani, vagy nem hordani … (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Az a nélkülözhetetlen(?) bugyi. Hordani, vagy nem hordani…
Na, jól van. Te csak gyönyörködj benne! 🙂
Ok, főnök, megegyeztünk!
Bizony, bizony reggel eszembe jutott az pár sor amit tegnap írtam ide a "bugyogósba.":) Miért?!
Azért, mert ma reggel feltűnően hűvös, hideg volt. Gondoltam, hogy nah, most aki bugyingó nélkül közlekedik, bizony befagy a poppolója, az egész sejhaja!
Node még a kesztyű is elment volna, nemcsak a bugyingó!
De én " juszt sem veszem fel a kesztyűt!" :))
Kire gondolok?! Naná, hogy Ede bácsira! Tudjátok, Én, meg a Gyula, és a Tóth Ottó ...
De! Nem én vagyok az Ede bácsi! :))))))))
Ja, és felhívom a figyelmet, hogy reggel még hidegebb lesz! :)))
Csak arra gondoltam, hogy mennyivel szebb az "ottani" ajkakat az orchidea virágjához hasonlítani, mint valami randa, lógós szájú akármihez.
Na, jól van. Te csak gyönyörködj benne! 🙂
Nem hasonlíthatom, hanem gyönyörködök benne.
Szerintem minden pasi így van ezzel.
Az biztosan egy buldog volt, randa és lógós szájú...))
gondolom nyáladzott is.
A punci az nem ilyen.
(legalább ne vedd már el a kedvem tőle)
A koboldokat küldd el hozzám lécci"!
Beszédem van velük. :)
Milyen sunyi...
Pfff! :/
Én egyébként 4-6-oson egyszer láttam egy fiatal csajszit miniszoknyában, aki vagy megfeledkezett magáról,vagy nem, mindenesetre láttam, amit alapesetben nem akartam volna. Kifejezetten csinos csajszi volt, de még így is megbotránkoztam magamban.
Egy igen érett muff láttán ki tudja milyen károkat szenvedek.....😁😁😁😁
Az hagyján, hogy a növekvő hold fényénél a réten sétálva lágy tavaszi szél csiklandozza az illető bugyi nélküli alsó fertályát. Bár nem tudom, abban mi a jó. Való igaz, hogy ízlések és pofonok...biztosan van, akinek ez is elég inger. (Nem neked szól, félre ne értsd!)
De mi van akkor, ha a lágy tavaszi vagy nyári szellő fellebbenti a szoknyát (ruhát), és a szembe jövő akaratlanul is szembesül a meztelen valósággal? Hát...
Márpedig ilyen szellő eset velem is megtörtént. Nem kitalált sztori. Nagyon könnyű, lenge nyári ruhában sétálgattam, amikor a nyári szellő fellebbentette a ruhámat. De úgy rendesen, úgyhogy bizony akaratlanul is villantottam. Szégyellni valóm ugyan nem volt, mivel utcán, munkahelyen és nap közben mindenhol mindig van rajtam bugyi, mégsem volt egy felemelő érzés. Pedig senkit nem botránkoztattam meg, mivel egy pillanat műve volt az egész, és nem sokan jöttek velem szembe. Egy fiatal lány egy mosoly kíséretében csak annyit mondott: hoppá!
Szóval ilyen bárkivel előfordulhat. Egy bugyi nélkül mászkálóval is. Hát, ki tudja, kiből milyen érzést váltana ki egy bugyi nélküli villantás.
Trollok és koboldok....ezen felröhögtem. 😁😁😁😁
Nőként nyilván másképp látjuk a női szeméremtestet. Végülis az a fontos, hogy akinek odaadjuk, szépnek lássa.