Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Ausztriai munkával kapcsolatos tapasztalatok. fórum

Ausztriai munkával kapcsolatos tapasztalatok. (beszélgetős fórum)

1 2 3 4 5
125. Idegesmunkakereső (válaszként erre: 121. - Éhező magyar)
2017. ápr. 6. 14:31

Hello Mindenki!


Épp álláskeresésben vagyok, felhivtam reggel óta egy tucat kecsegtetőnek tűnö hirdetést itt 3-at szeretnék megosztani ami KAMU!!!


Az első egy pékipari, süteményes csomagológyári Klagenfurtban: ezt egy ingyenes apróhirdetési portálon találtam.

A történet ugy kezdődött ,hogy: női hang, hívjam vissza 30 perc mulva tárgyaláson van.

Rendben visszahivtam. Hivjam vissza 20 perc mulva rendben visszahivtam. Felolvasott nekem egy szöveget (vagy épp betanulta és ugy adta le) 1650 euro 1 müszak 8 óra, 1 ember 1 szoba, wi-fi napi 3x étkezés, nyeltudás nem kell, céges busz blablabla... Itt ő a műszakvezető!!!

230 eurot kell előre fizetni!! Mert!! régebben próbálkoztak közvetítő céggel de az mindig lenyulta a pénzt és embert meg nem küldött!!! (A nőnek egyébként van érzéke a meggyőzéshez végig nagyon határozott parancsoló hangvételbe beszél) Tehát Pestről indul a céges busz minden hétvégén hazajárhatok túlóra az van de csak ha akarom!!! ÉRTED :D Szóval küldjem el a jelentkezési adataimat sms-ben aztán ö küldi a futárt és már mehetek is a bankba a kis 230 eurommal és küldhetem el az igazgató asszony részére(hoppá itt már új szereplővel bővült a mi kis asztaltáncoltatós mutatványunk) -Na mondom jó rendben is van kell a meló meg minden de ugye szokták mondani h pénzt ne küldjünk elöre. Tessék már nekem mondani mi a cég neve. Erre : -a cég neve Zááher (...) -Tessék betűzni! -Dominikánus Zááher igy ahogy mondom. Na rákerestem a cég neve Dominikus Zehrer (Dominikusz cérer igy ahogy én mondom németül :).) Fel is hívtam őket nem tudnak semmit erről a nőről...


A másik ilyen ugyan ezt csinálja csak férfi, úgyan ez a klisé hivj vissza fél óra mulva... ugyan azon az apróhirdetése!singyenes oldalon.


A3adik : az nem volt ennyire pofátlan csak 20 rongyot akart kérni regisztrációs dijra. Intervaicard Ltd. vagy InterValikárd Ausztria LTD. :)))Érted LTD:)))

A telefont egy idősebb nő veszi fel a háttérzajból itélve a sufniból fapakolás közben, kedves élettársa lelkesen olvassa fel a háttérből a hivatalos adatokat a cégről, ha kérdezem erről. Tudnak ők is mindent ami szem szájnak ingere munka lesz biztosan 1hét-1hónap kb.


Na erre az egészre elment kb 2000Ftom telefonálgatásra ezeket felhivni meg ausztriát h lecsekkoljam a kammernénit. száradjon le a hajuk..


ELŐRE SOHA NE FIZESS SEMMIT SE REGISZTRÁCIÓS DIJJAT SE SZÁLLÁST SEMMIT, Remélem tudtam segiteni, Szép napot !!!!

124. Ilona9
2016. dec. 7. 15:18
Itt azt írják, a szakácsok is részesülnek a borravalóból: [link] ez igaz lehet?
123. Bharmat
2016. aug. 29. 09:26
Érdeklődnék Bécs-ben végezhető szórólapos munkával kapcsolatban. Valós-e? Azt mondják, közvetlenül a postának, egyéni vállalkozóként kell dolgozni, nyelvtudás nélkül. Van ilyen? 360 000,- ft a fizetés.
122. Porcica (válaszként erre: 121. - Éhező magyar)
2014. márc. 19. 09:56
Na ez 100%, hogy átverés! Ilyen a világon nincs! Aki ezt beveszi, az hová tette az eszét???
121. éhező magyar (válaszként erre: 120. - Krisztus1)
2014. febr. 1. 16:57

Sziasztok!

Azért írok ide, mert érdekes dologra bukkantam. HIHETETLEN JÓ MUNKALEHETŐSÉG - ÁTVERÁS SZAGGAL……..

Bécs melletti Garesdorf városban lévő cukorgyárba keresnek embereket. Cég neve: Kuchen-Peter Backwaren GMBH. Helyileg pontosan: Hagenbrunn a Brünnerstrasse mellett.

Linkek:

[link]

Na most, ha valaki megnézi a honlapját ( [link] ), akkor látható, hogy cukorgyárhoz köze nincs. FURCSA!!! NEM TÉVEDEK, MERT A NŐ LEBETŰZTE NEKEM!!!!!! ERRE A CÉGRE MONDTA AZT, HOGY CUKORGYÁR….

Konkrétan ezt betűzte le nekem: Kuchen-Peter Backwaren GmbH, Industriestraße 16-17, A-2201 Gerasdorf ( a betűzésben is vétett hibákat, Ő, aki 8 éve csinálja ezt….) Egyébként is, nem Gerasdorf, hanem Hagenbrunn és ez a számuk: Tel +43 2246 2445-0 / Fax -18.

Ettől még lehet valós a hirdetés, de sok a furcsaság.

Furcsaságok:

- Pontosan kérdeztem tőle a gyár helyét, nem tudta megmondani. Ő, AKI 8 ÉVE CSINÁLJA EZT A MUNKÁT!!!!!!!!!!!!!!!!

-Maga a gyár ezen a linken [link] bewerber.html ezeket a jelölteket keresi CSAK!!!!!:

Derzeit suchen wir besonders dringend: Mitarbeiter/in in der Qualitätssicherung, Konditor/in. Magyarul: Munkavállalói / a minőségbiztosítási és Cukrász / in

Ezzel szemben a hirdető képesítés és nyelvtudás nélkül keres embereket.

ÉRTITEK??????????? NEM MINDENFÉLE EMBER JÖHET, CSAK OLYANOKAT KERES AZ IGAZI CÉG MAGA…

- A hirdetésben megadott Kerekes Adorjánnal egyszer sem sikerült beszélni. A hirdetésben megadott 06-30/454-6483-as számot mindig egy nő vette fel. (be nem mutatkozik – gyanús, meglehetősen gyanús!!!) A hirdetésben megadott kuchen.petergmbh@gmail.com e-mail cím nem is a cégé, mert saját weboldala van A CÉGNEK és itt tudsz vele e-mailezni: [link] allgemein.html

- Kb. öten felhívtuk a számot két különböző napon, mindig ugyanaz a szöveg jött a nőtől: „Hívjon fel fél óra múlva, fontos hívást várok!” Remélem a yard hívását várta.

Fél óra múlva hívod, és jönnek az infók:

1250 nettó, 13-dik, 14-dik havi fizetés. Ez eddig rendben, törvényi minimum!!!!!!!!!! Szállást biztosítanak és napi háromszori étkezést. 5 munkanap, napi 8 óra. (Csupa olyan feltétel, amelyért hanyatt-homlok rohansz!)

Újabb furcsaságok:

- Hiába laknál Te ott Bécsben, vagy a közelében, vagy hiába ingáznál, 250 AZAZ KETTŐSZÁZÖTVEN Euró foglalási díjat kell fizetned előre a szállásért! RÁADÁSUL NEM BANKSZÁMLÁRA, HANEM WESTERN UNION-ON KERESZTÜL!!!!!!!!!!!!!!!! ENNEK A DÍJA AZ ÁRFOLYAMTÓL FÜGGŐEN: 5600-6300 FT-ig TERJEDHET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HOPPÁ!

CSAK ÍGY KAPHATSZ MUNKASZERZŐDÉST, AZT IS CSAK FUTÁRRAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NEM MEHETSZ ODA SZEMÉLYESEN, NINCS HOVA –és azt mondja a nő, hogy 8 éve dolgoznak ott és ŐK A CÉG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Nézzétek meg a honlapot, hogy ki a cég - odamehetsz!!!! TEHÁT, EZEK A PESTI SENKIK NEM ADNAK MEG SEMMIT MAGUKRÓL, CSAK FIZESS)

ELMONDOM NEKTEK, HOGY ILYEN NINCS!!!!! OLVASSATOK MUNKATÖRVÉNYKÖNYVET!!!!

NINCS OLYAN, HOGY EGY 8 ÉVE MŰKÖDŐ CÉGNÉL NEM ÍRHATOK ALÁ SZEMÉLYESEN MUNKASZERZŐDÉST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AKÁR PESTEN, NÁLUK SZEMÉLYESEN, AKÁR A (NEM LÉTEZŐ?) CUKORGYÁRBAN…..

Hogy ne gyanakodj, azt mondja: A 250 Euró foglalási díjat visszaadják az első napon (hiszen ők adják a szállást – tehát ezt le kell foglalni biztosra!!!).

Na, most akkor gondolkodjunk: Ha ott laksz Bécsben, vagy közelében, vagy ingáznál, akkor minek a szállás??????????????????????????????? NEM BAJ, AKKOR IS KELL (!!!!!!!!!) ELŐRE FIZETNED!!!!!!!!!!!!!!!!!! (csak aztán nehogy utólag munka ne legyen…)

A Western Unionos készpénz átutalásról annyit, hogy a másik oldalon azonnal leveszik a pénzt, akár egy hamis személyivel….

A fizetés feltételeit a következőképpen határozták meg:

Bemegyek MINÉL ELŐBB fizetni, MERT BÁRMIKOR ELFOGYHAT AZ A MARADÉK KÉT MUNKAHELY(!!!!!!!!!!!!!).

Amikor ott vagyok, akkor hívjam fel és CSAK AKKOR (!!!!!!!!!!!!!!) mondja meg nekem, hogy hova kell utaltatni a készpénzt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KAMÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Több munkaerő kölcsönző alkalmazott már és több cégnél dolgoztam már! ILYEN SOHA NEM VOLT ÉS TÖRVÉNYTELEN BÁRMILYEN ELŐLEGET KÉRNI BÁRMILYEN CÍMEN A MUNKAVÁLLALÓTÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EZEK BŰNÖZŐK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EZT EGY RENDŐR MONDTA!!!!!!!!!!!

AZT IS MONDTA, HOGY NE FIZESS, MERT AHOGY AZ ELŐBB HIVATKOZTAM A RENDŐRRE, TÖRVÉNYTELEN BÁRMILYEN CÍMEN PÉNZT KÉRNI A MUNKAVÁLLALÓTÓL!!!!!!!!!!!!!!!!! FŐLEG ELŐRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amikor a nő végképp lebukott, a következők történtek:

Megfogtam azzal, hogy olyan nincs, hogy nem tudok egy bankszámlaszámra utalni és nem tudok egy 8(!) éve működő céghez személyesen odamenni, szerződni. Bankszámlát akartam és személyes találkozót. EKKOR TÁRGYTALANNÁ TETTE RÉSZEMRE AZ EGÉSZET. ITT A BUKTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TEHÁT: AMIT SOK-SOK ÉVE MINDENKI SZAJKÓZIK:

NE FIZESS ELŐRE, MERT SEMMILYEN JOGCÍMEN NEM KÉRHET ELŐRE PÉNZT A MUNKAADÓ!!!!!!!!!!!!!!!!

NEM KÉRHET PÉNZT!!!

A RENDŐR AZT MONDTA: „Amikor ilyen van, vagy bármire hivatkozva előre pénzt kérnek, az átverés és bűncselekmény.”

EZT ÍRD BE A GOOGLE KERESŐBE ÉS AZT FOGOD LÁTNI, HOGY MÁR LE IS VETTE A HIRDETÉST A BANDA!

Austria Gerasdorf Allaslehetoseg! Mezőgazdaság, élelmiszeripar ...

www.expressz.hu/austria-gerasdorf-allaslehetoseg-48173926/ 1 napja ... Kuchen-Peter Backwaren G.M.B.H.. Közvetítő neve: Kerekes Adorján. Telefonszám: 0036 30 454 64. E-mail cím: kuchen.petergmbh@gmail.

FIGYELTED A PITI BŰNÖZŐ HIRDETÉST: AZ UTOLSÓ KÉT SZÁMOT LEHAGYTA A TELEFONSZÁMBÓL.

:D

HÉTFŐN KIMEGYÜNK ÉS MEGNÉZZÜK SZEMÉLYESEN A CUKORGYÁRAT, HOGY LÉTEZIK-E. (hátha van meló náluk…)

120. krisztus1 (válaszként erre: 117. - TakLac87)
2013. aug. 30. 21:38
Szia, biztosan van rá kereslet, és biztosan jól meg is fizetik! Ha jól tudsz németül, nézegesd az álláskereső oldalakat, vagy küldd el az önéletrajzodat a kiszemelt hivatalokhoz közvetlenül! Ez utóbbi szerintem sokkal célravezetőbb... Sok sikert!
119. krisztus1 (válaszként erre: 116. - ZsolooHUN)
2013. aug. 30. 21:34

Szia!

Sajnos munkát kapni nagyon nehéz, kb. mint Mo-n. Telített a piac, és elsősorban az osztrák állampolgárokat veszik fel - tapasztalat. Általában mindenhova kérik a jó nyelvtudást, sőt olyan takarítói állást is olvastam, ahova angol nyelvtudást is kérnek... :(

Alább pár álláskereső oldal, remélem sikerül a szüleidnek munkát találni! Sok sikert nekik!!


Álláshirdető oldalak:

Magyar nyelvű:

[link]

http://ausztriaimunkakereso .hu/hu/ausztriai-munkak.html

Német nyelvű:

[link]

[link] apido.com/

[link]

[link]


Kifejezetten hotelokba, bárokba... takarítónő, recepciós egyéb állások:

[link]

118. krisztus1 (válaszként erre: 115. - Havasigyopár69)
2013. aug. 30. 21:25
Szia, ahol előre kell fizetni, ott valami bibi van... én a helyedben nem mennék bele. Hacsak nem szerződésbe foglaljátok, abban a pillanatban, ahogy fizettél. Sok sikert!
2013. aug. 29. 18:39

Sziasztok.

Esetleg azoktól érdeklődnék, akik már kint vannak, vagy valamikor kint voltak. Végzettségemet tekintve geográfus vagyok, természetvédelem, környzetevédelem területén szereztem ismereteket, emellett pedig geoinformatikai (GIS) tudásom, tapasztalatom van. Ezzel kapcsolatos állások egyáltalán léteznek-e kint, van-e rá kereslet? (Ilyenekre gondoljatok, mint nálunk vízügy, minisztérium, nemzeti parkok, stb). Németül jól tudok beszélni, azzal nem lenne gond.

Esetleges válaszotokat erre az e-mail címre küldjétek: talpo87@gmail.com.

Előre is megköszönve, üdvözlettel:


Laci

2013. aug. 28. 14:29

Sziasztok!


Ahogy látom tele van a fórum kérésekkel, de mégis teszek én is egy próbát:

Szüleimnek keresek munkát Ausztriában, Graz, Bécs környékén. A nyelvet most tanulják, nagyon alap szinten beszélnek, de hajlandóak tanulni, és bármilyen munkát elvállalnának, csak hogy el tudjanak indulni. Nagyon el vannak keseredve, mert ez az utolsó esélyük, Magyarországon képtelenek boldogulni. Autóval rendelkeznek. Megköszönök minden segítséget, infót!

Zs

2013. aug. 24. 19:54

Sziasztok!

Welsbe ajánlottak munkát,pékségbe,csomagolást.

Hallottatok már róla esetleg valamit?

Kauciót kérnek a szállásra és étkezésre,amit visszatérítenek az első fizetésből.

Bizalmatlan vagyok....

2013. júl. 25. 22:36

Sziasztok!

Én a férjem után májusban jöttem ki a gyerekekkel Bécsbe, ő 4 éve dolgozik itt. Jelenleg még gyesen vagyok a kicsivel (2 éves), de szoktatom a bölcsibe, és mellette aktívan keresek munkát. Én az alábbi oldalakon keresgéltem, eddig a kb. 40 elküldött önéletrajzból 2 jelzett vissza. Az első hely nem jött be, holnap lesz a 2. állásinterjúm.

A német nyelv nagyon fontos! Nagyon kevés - ha van egyáltalán, mert én még nem olvastam ilyet - olyan hirdetés van, ahol ne kellene a német ÉS az angol nyelv! Még egy takarítónőnek is kell a flüssiges Deutsch!

Keressetek az alábbi oldalakon, minden nap, többször is nézzétek, mindenhova küldjetek önéletrajzot, ami szimpi!

Ha kérdésetek van, írjatok nyugodtan, ha tudok, segítek szívesen. :)

Mindenkinek sok sikert!


Álláshirdető oldalak:

Magyar nyelvű:

[link]

[link]

Német nyelvű:

[link]

[link]

[link]

[link]


Kifejezetten hotelokba, bárokba... takarítónő, recepciós egyéb állások:

[link]


Önéletrajzot az alábbi oldalon tudtok egyszerűen "kitölteni", majd letölteni:

[link]


Munkára való jelentkezéshez fogalmazási segítség (német nyelvű!):

[link]

2013. jún. 17. 08:49

Sziasztok! Férjem keres épitőipari munkát,de sajnos nincs nyelvismeret ha esetleg valaki tud segitsen!

Kőműves-Burkoló-Gipszkartonszerelés stb....

Köszi marcsusz

112. sonne47
2013. jún. 13. 16:47
Sziasztok!Szeretnék kimenni Németországba dolgozni!Ha tudnátok telefonszámot, vagy kinti közvetítő tel.számát az már nagy segítség. Mindenképp kertészetbe szeretnék, ami télen nyáron ad munkát. 47 vagyok. Egyáltalán milyen önéletrajz lenne jó. Előre köszi a válaszokat!
111. diana29
2013. jún. 2. 20:18
sziasztok,egy kis segitséget kérnék. kiszeretnék menni Németországba szobalánynak.aki dolgozott már ezen a területen leírná a tapasztalatait,még csak próba napra mennék.ugy hogy meg kell hogy feleljek.mire kell nagyon vigyáznom?elöre is köszi a válaszokat.
2013. ápr. 30. 16:56

Sziasztok! Szeretnék a párommal nyár végén vagy ősszel Ausztriában vagy Németországban dolgozni.

Szállodai munka vagy gyári munka érdekelne.

Jól beszélek németül,a párom most tanul.

Ha valaki tudna gyári munkával kapcsolatban cég neveket és telefonszámokat adni(ahol szokott felvétel lenni) én fel tudnám őket hívni.

Esetleg ha valaki már dolgozik gyárban és tudja,hogy időnként van felvétel.

A szállodai munkával kapcsolatban pedig olyan segitséget szeretnék,hogy hogyan kell olyan pályázati anyagot összeállítani ami felkelti a munkaadó érdeklődését és ezzel ki lehetne iktatni pl. a közvetítőt.Ha valakinek lenne konkrét ajánlata a következő téli szezonra nagyon megköszönném.

109. Drews
2013. ápr. 25. 11:42

Sziasztok! Ausztriába mennék szobalányként dolgozni. Tud valaki segíteni ebben? Nagyon hálás lennék. Van két éves szobalányi gyakorlatom. A német tudásom alapfokúnál több: meg tudom magam értetni. Nem vagyok ismeretlen Ausztriában. Sokszor kijártunk kirándulni. Két és fél éve veszítettem el a jól fizető állásomat. Majd folyamatosan próbálkoztam itt Magyarországon, hátha sikerül egy rendes állást találni, de képtelenség! A kényszer döntette el velem, hogy külföldön kell próbálkozni. Itt jött képbe Ausztria. Nem akarok egyedül nekivágni, ezért keresek egy megbízható hasonszőrű utitársat.

Várom az írásokat. :) Szép napot!

2013. márc. 26. 20:26
Sziasztok!Jelenleg Ausztriában dolgozzom a vendéglátásban,de itt akarom hagyni ezt a helyet mert szeretnék a párommal közösen találni valamit mert egyedul nem jó:(Kérlek ha valaki tudna valami munkát vagy valami megbizható elérhetőséget munkával kapcsolatban nagyon megköszöném!a párom hegesztö nagyon jó a szakmályában!de bármi érdekel minket!!!a németet alapszinte beszéljük,de folyamatosan tanuljuk!
2013. márc. 22. 11:43

Sziasztok

Én most a téli szezonban kezdtem Münsterben (Tirol). Valaki nem dolgozik itt a környéken???(Münster, Fügen, Ried, Mayrhofen, Jenbach, Strass, Uderns, Kaltenbach, Aschau, Zell am Ziller, Ramsau, vagy amik még itt vannak a környéken)

Ezen az e-mail címen elértek: szosziagi@citromail.hu

106. Vandi68
2013. márc. 17. 19:00

Sziasztok!

Én 44 évesen szobalányként szeretnék Ausztriába menni dolgozni, de nincs ilyen munkatapasztalatom. Eddig elsősorban adminisztratív munkát végeztem, de voltam már takarító is. A németet alapszintnél jobban beszélem. Tudna esetleg valaki abban segíteni, hogy ebben az esetben milyen motivációs levél az, ami az osztráknak felkelti a figyelmét és hajlandó egyáltalán foglalkozni velem?

Ha van itt valaki, aki ugyanilyen paraméterekkel sikeresen elnyerte az állást és elküldené nekem a motívációs levelét, azt nagyon megköszönném.

(a681205@freemail.hu)

2013. febr. 26. 20:52

Én is Pertisauban dolgozom. Aki felvenné a kapcsolatot ezen az e-mail címen megteheti:


pm36@freemail.hu

104. groovejet (válaszként erre: 98. - Csőrike30)
2013. febr. 23. 14:00
Melyik Hotelben dolgozol??
2013. febr. 21. 12:45
sziasztok! Van itt valaki, aki Bludenzben (Vorarlberg) vagy a környékén lakik? Én itt élek a párommal. Ő dolgozik, én a tavalyi szezonban itt dolgoztam, az ideiben nem, de most ismét szeretnék. Keresek egy lányt, akivel lehetne közösen nyelvet tanulni, felfedezni a környéket, tapasztalatokat cserélni, stb! Lányok, aki nyitott erre, írjon! Szép napot Nektek!
102. Obmari
2013. febr. 11. 13:10
Sziasztok! Nyáron szeretnék kimenni Au-ba dolgozni (nyári vagy szezonmunkára) és később ott tölteni a szakmai gyakorlatomat is... Van itt olyan, aki hasonló cipőben járt és már volt kint szezonozni? :) Nagyon érdekelne, a suli miatt csak pár hónapra tudnék kimenni.... De azt sem tudom, hol kezdjem el a keresést, pedig sok fórumot olvasgatok. aki tudna segíteni és ellátna tanáccsal annak megköszönném :)
2013. febr. 6. 20:40

Sziasztok! Ausztriába szeretnék kijutni dolgozni gyermekfelügyelni, vagy esetleg au-pair-kedni is, a német nyelvet éppenséggel tudom, csak tökéletesítenem kellene...gyermekápolói és gyermekgondozói végzettségem van. Ha tudna valaki segíteni: szogdi.adriska@gmail.com

Köszi a válaszokat!

100. Csőrike30 (válaszként erre: 71. - Zimke)
2012. dec. 30. 17:28

Szia!

Ausztriaimunka.eu a honlap címe. Szállodákba közvetít, megbízható!

99. Csőrike30 (válaszként erre: 82. - Vfrtom)
2012. dec. 30. 17:26

Szia!

Ausztriaimunka.eu a honlap címe, megbízható, szállodába közvetít.

2012. dec. 30. 17:24

Sziasztok!

Él valaki Pertisauban(Tirol)? Egyedül jöttem ki dolgozni, 2 hete, és jó lenne valakivel beszélgetni.

2012. dec. 14. 19:23

Sziasztok!

Köszönöm, hogy segítettetek.

Sikerült az ápolói bizimet elismertetni Ausztriában.

Már dolgozhatom hivatalosan.

Köszi. :) :) :)

2012. dec. 14. 19:00

Sziasztok!

23 éves szlovákiai lány vagyok. Kozmetikusnak tanultam ki. Segítségeteket szeretném kérni. Szeretnék ki menni osztrákba dolgozni. Bármilyen munkát elvállalnék, legyen az takarítás, szobalánykodás, gyári munka, idősgondozás. ha tudnátok segíteni azt nagyon megköszönném.E-mail cimem: kucerka@freemail.hu

1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook