Ausztriai munkalehetőségek, tapasztalatok! (beszélgetés)
Sziasztok!
Kis segitség vagy információ kellene : alap német és angol nyelvismerettel, masszőrként (kezdő vagyok ) van lehetőség elhelyezkedni Ausztriában, ha lehet Burgenlandban ? Már nézelődtem, de némelyik hely olyan extrákat kér ....Köszi a válaszokat !
Szia!
Én is oda készülök!
Most csinálom a jogsit, mert nekem meg ez a híja van.
Én meg kolléganőmmel készülök, neki van kocsi, jogsi, de hát mi van ha másik műszakba kerülök vagy külön bekérnek túlórázni, vagy ő beteg lesz és máris bukta van mert nem tudom jogsi nélkül teleportálni magam.
Meg hát mi van ha jelentkezünk és csak az egyikünk felel meg? ;)
Amúgy van esélyed, ismerőseim közül egyre többen tűnnek el a színről, mert kimentek dolgozni.
Milyen területen gondolkodtok?
Sziasztok!
Ismerősömmel azon gondolkoztunk h ki szeretnénk menni ausztriába dolgozni...csak az a baj h ő nem beszél németül ( én németet meg angolt is ) mennyi esélyünk lenne??
Hello!!
Tudna nekem valaki segiteni abban hogy hol keresgeljek szezon munkakakat?
Miért lettek kitörölve a hozzászólásaim?
Abszolút legális volt az összes link...
Sziasztok!
Ausztriában szeretnék vegyészettel kapcsolatos állást vállalni. Végzett vegyész vagyok, minden megoldás érdekel. Angolul jól, németül alap és középfok közötti szinten beszélek.
Állást keresni itt lehet:
De ehhez nyelvtudás is kell. Vagy www.ams.at
Privátban küldök neked linket német nyelvtanulás ügyében.
tudnátok nekem segiteni? párommal most mennén ki jó megbizható szállás keresnék oda kint ami nem nagyon drága és állást is keresnénk, ha esetleg tud valaki újság kihordó is jó lenne?
valamint tudtok olyan oldalt ajánlani ahol német nyelvet tudnánk kicsit tanulni??
köszönöm előre is