Arra ébredtem, a feleségem önmagát elégiti ki mellettem az ágyban.. (beszélgetés)
mennyi erkölcsös ember van a világon. Akiket zavar az, hogy egy ember két csajjal van együtt egyszerre, de ő maga nem szégyelli megcsalni saját párját, vagy nem szól róla, ha megtudja, hogy barátnőjét csalja az ura..... Tisztelet a kivételnek.
De ez a fórummásról szól.
Ez nem majomság kérdése! Mindenkinek más és más az érzelmi beállítottsága!
Nem kell egyformának lennünk,csak tudni kell elfogadni,ha valaki másképpen él meg dolgokat.
Mennem kell,viszlát.
Ez odáig OK, mindaddig amíg ezt nem velem Űzik.. :))
Értem én! :)) És Te érted??? :)
Lehet, hogy nem értelek KONKRÉTAN, de AZT nem akarja, mert visszautasította.
Viszont úgy volt vele, hogy ha Ő nem, akkor más se, és megdöbbent a rettenetes tényen, hogy este az asszony mégiscsak volt valakivel, aki nem ő.
Gondolom szegény 36osné azért főzött egy vacsit, és mosott egy pár büdi zoknit.
Nem 36-os helyett szeretnék magyarázkodni,de...
Szerintem mindenki érzett már kötődést a múlthoz.Az emlékek,a megszokott dolgok...sőt,maga a megszokás is nagy úr!!!!
Aztán jön az új illat,az izgalmas,MÁS idegen,a kíváncsiság,szerelem.
Sajnos a kettő nem választható azonnal szét!
Egy ideig "egy síkon" játszik az ember.
ebben igazad van
s most épp lépésben vagyok
sok mindent elkövettem már életemben (de talán nem többet, mint más), de azért tudom, mit szeretnék: egy igazi társat
Én nem hiszem, hogy mondtam bármi rosszat erre az emberre, csak nem értem, mitől meglepő, hogy az asszony még próbál valamit kihozni a kapcsolatból, azután, mivel nem jött össze neki, jelzi, hogy nem így képzeli a dolgokat.
Nem értem az asszonyt amúgy, hogy mi a frászt akar egy ki tudja mióta tartó kapcsolat után attól a pasitól, akit már egyszer leléptetett a színről. Gondolom, apát akar a gyerekének, vagy ilyesmi.
aki idekerül, annak vállalnia kell, hogy fikáznak vele
vállalom én is:)
ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel, olvasta dante, s olvashatjuk mi is
Ezzel egyetértünk!
Nő létemre voltam én is hasonló "cipőben".
De az vesse rám a követ,aki nem :) .
Amúgy elváltam Y-tól,s azóta X-el élek :) .
Sziasztok!
Végig olvastam az egész fórumot és nem tudok nem hozzászólni.
A fórum indító feltett egy egyszerű kérdést tegnap délután, hogy vajon milyen gyakran önkielégítenek a nők, ha a párjuk mellettük van az ágyban? ma pedig már ott tartunk, hogy ő egy undorító ember, akiben nincs semmi érzelem..stb.
Azért az is elgondolkodtató, hogy a felesége miért engedi az ágyába nem? Ha már 2 éve külön élnek.. Gyanítom a feleség tud "Y"-ról (vagy "X"-ről...).
Az, hogy éppen akkor este 36-os nem akarta a szexet egy dolog, de a feleséget ez nem zavarta, nyugodtan lefeküdt mellé, mellesleg pedig magához nyúlt.
Elképzelhető, hogy az én intelligenciámmal van probléma, de nem nagyon értem hogyan "fajult" idáig ez a fórum... Bocsánat, hogy beleszóltam :)
Szép napot!
nem panaszkodtam
csak kiváncsi voltam egy dolog előfordulási körülményeire, gyakoriságára stb, de most már fárasztó tizedikszer tisztázgatni, s visszautalgatni a legelső bejegyzésemre
nincs túlnőve az egóm annyira a bőrömön, hogy ne tudjam, nem rajtam nő a világ tengelye :)
További ajánlott fórumok:
- 2 hét múlva szülök, és a párom nem áll mellettem, lehet meg is csal!?
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Megőrülök az elegáns Nőkért, de sajnos a feleségem nem így...
- A feleségem nem anyának való!
- Lányok, Asszonyok, kérem segítsenek! Feleségem 10 hetes terhes, most derült ki....
- A feleségem nem akar strandra, fürdőbe jönni, mit tegyek?