Arra ébredtem, a feleségem önmagát elégiti ki mellettem az ágyban.. (beszélgetés)
szia!
milyen jó, hogy jöttél...
Tehát levontad a konzekvenciát.. :))
Milyen érzés? Tanulsága is van a dolognak? :)
És mivel olyan sokat ismételgetett felfogtam és arra reagáltam....,de akkor hogy kerek legen számodra is!
Mivel a legtöbb párkapcsolatban él,igen olyankor is előfordul....
ezt eddig is tudtam...
a kérdés az volt, h éjszaka a férjük háta mögött-e
húú, de ezt már olyan sokat ismételgettem
Szia! Na már nem szednek darabokra a lányok?:)
Nekem minden barátnőm masztizik,tedd a statisztikádhoz;-)
:)
a tavasszal megkérdezte tőlem a feleségem egyik idősebb férfiismerőse. hogy maga most tleg szerelmes? és hogyan lehet igy élni?
mondtam neki, hogy azt nem tudom, hogyan lehet a szerelem nélkül
de nem akarom élezgetni ezt
s nem vagyok casanova sem, szomi!!
Hi Casanova!
Remélem nem maradtam le semmiről! :)
"Tökéletes a házasságom, mert amiről nem tudok, az nincs."
elég erős az ellentmondás.
:)
Hú, még főzöl is? Nagyon gáláns legény vagy te. Nem is csoda, ha repkednek x-ek, y-ok z-k...
A fiaidnak mutatsz ilyen jó példát párkapcsolatból, vagy egy kislány is azt fogja hinni, hogy minden férfi disznó?
Különbözőek vagyunk. Nekem fontosabb, hogy a gyerekemnek apja legyen, mint bármi más. Nem lehet valaki átmenetileg apa, tehát nem engedhet meg magának átmeneti időszakot sem.
Gondolom te az egészséges, idő-, és költséghatékony monogám masztit sokkal rosszabnak tartod, mint a bonyolult, egészségtelen, problémákhoz és lelki válságokhoz vezető megcsalást, ami még drága is, főleg egy pasinak.
Ha már itt tartunk erkölcsös ember nem szól annak a barátnőjének, akit csalnak, mert ez két ember abszolút magánügye, mint ahogy az is, hogy mit szól az asszony hozzá.
Én mindenkinek elmondtam, hogy az első ember, akit tutira seggbe rúgnék, az aki "jóindulatúan" felnyitja a szemem. Nem is ugat bele senki abba, mi felett húnyok, illetve nem húnyok szemet. Tökéletes a házasságom, mert amiről nem tudok, az nincs.:-)
Köszönöm.
Hiányzik is egy-két volt y-omnak ez a hozzáállás.
Ehhez át kellett élnem olyan éveket,mikor a "másik felem" nem volt mellettem.
Mindkettőnknek megvoltak a magunk évei,mikor x-ek,vagy éppen y-nok voltunk.
Te is megtalálod a magad z-jét :) .
További ajánlott fórumok:
- 2 hét múlva szülök, és a párom nem áll mellettem, lehet meg is csal!?
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Megőrülök az elegáns Nőkért, de sajnos a feleségem nem így...
- A feleségem nem anyának való!
- Lányok, Asszonyok, kérem segítsenek! Feleségem 10 hetes terhes, most derült ki....
- A feleségem nem akar strandra, fürdőbe jönni, mit tegyek?