Arra ébredtem, a feleségem önmagát elégiti ki mellettem az ágyban.. (beszélgetés)
mert "12éve megtaláltam azt az embert, akit szeretek, tisztelek, s nem tudok elképzelni mást!"- hogy ezt leirhatod :)
gratula!
:) Köszönöm a tapsot !
Miért is irigyelsz? Bocsi,örülsz.
nem mondtad
de ez nem fantázia
meredek különbséget bírok tenni valóság s képzelet között
majdnem azt irtam, hogy irigyellek, de rögtön fegyelmeztem magam, s azt mondom: örülök neked :)
hát most ez is az alatt zajlik..
ez a hsz talált a leginkább az eddigiek közül
Nem játszom én semmit.
Amiről írtam,a régmúlt és az érzéseim anno.
12éve megtaláltam azt az embert,akit szeretek,tisztelek,s nem tudok elképzelni mást!
A történet anno a válásom ideje alatt zajlott...
De mindettől függetlenül én nem ítéllek s nem ítélhetlek el az életviteledért. Azért írtam-amit félreértettek egyesek-hogy el kell fogadni a másik ember életét.Nem lehet mindenki egyforma.
A véleményem pedig a 36-os-néról annyi; egy NŐNEK meg kell éreznie hogy van más a VOLT férje életében.Szerintem sejti.Ha Ő így elfogadja a kapcsolatotokat,szíve joga.
mikor hánnyal tudok érdemben játszani
a játékra sok időt kell szentelni, hanem a pajtások megharagusznak és elmennek
na igy, látod
az életet finoman, érzékkel, érzésből kell élni, játszani, beszélni
Volt egy olyan film, Úri nő szobát keres.. :D
Nem én voltam hidd el...
Így jó, mármint a humorom? :)
nem vagyok én úri nő.. :)
Egyszerűnek vallom magam. Ami a szívemen a számon..
a finomabbik humorodat, azt szeretem
a durvulás nem egy úrinőhöz méltó :)
a többesszámban meg igazad van.. én az igéket vizsgáltam csak meg a többesszámban való ragozás végett, s totál kifelejtettem a főneveket..
szégyen, gyalázat
hááát igen! :)
Nem tudom az egyes számot megkülönböztetni a többes számtól... Hallatlan... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Hát tudod az, h a Te félédre szoktam azt mondani, jobb lenne neked a Szputnyikon! :D
Játszadozhatnál magaddal öcsém/bátyám! :)
márminthogy apa téged cseréljen le???
DDD
na erre nincs válaszom
pedig sokszor el szoktam tűnődni rajta reggelenként idegen ágyak szélén üldögélve, ismeretlen fürdőszobák zuhanyrózsái alatt
További ajánlott fórumok:
- 2 hét múlva szülök, és a párom nem áll mellettem, lehet meg is csal!?
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Megőrülök az elegáns Nőkért, de sajnos a feleségem nem így...
- A feleségem nem anyának való!
- Lányok, Asszonyok, kérem segítsenek! Feleségem 10 hetes terhes, most derült ki....
- A feleségem nem akar strandra, fürdőbe jönni, mit tegyek?