Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
A Facebook plasztika csoportjából mennek mostanában többen Boros doktorhoz alsóra. Ha nem tesznek majd ki képet a csoportban, kérd meg őket küldjék el üzenetben.
Nemrég láttam ott Boros doktortól alsót, nagyon szép lett. Ha nem találod, írj és megkeresem.
VLuca naplóját láttad már?
Sziasztok!
Régi olvasó vagyok a hoxán,bár ritkán “szólalok”meg.
Lehet rossz helyen járok.
Van valakinek tapasztalat a szálbehúzásos arcfiatalításról?
Botoxot próbáltam,de nekem nem volt hatásos :/
Köszönöm a válaszokat.
Akkor lehet hogy részemről volt félreértés, mert valahogy úgy írtad sok a betege, hiába emelt árat.
Maga az áremelés más, ha nem így értendő, mint szűrő.
Persze lehet, tényleg olvastam a fészen is és rögtön ez jutott emiatt eszembe.
Mint orvost természetesen elismerem, hiszen nem járnék hozzá ha nem így lenne.:)
Ez ígéretesnek tűnik 😊
Mikor tevezed a beavatkozást?
Nagyon érdekel az eredmény.
centrifugálást képletesen mondtam, nem szó szerint értendő! tisztításnak megvan a technikája, Kovács doki megmondta előre nem tudja kellően tisztítani ezért cca 20 % marad meg!!!
Több féle eljárás létezik, a legkíméletesebb és legtartósabb a tulip gyár által kifejlesztette mikrokanülökkel történik, cca 80%-a marad meg. Ára is ennek megfelelő.
Nekem amit csináltak kb. 50% maradt meg, de alig vagyok 3 hónapos.
Jajjj bocsi 😁😂😃
Igen szemhéjplasztra, mivel Borosrol volt szó.
Igaza van Korinak, nem is figyeltem melyikben vagyok 😁😂😁
BB most 90
Csakpihet már műtötte Boros, sőt kezelései is voltak nála.
Dr Bögi Imre állkapocs sebész,szájsebész. A legjobb az országban!!!!
Torz gyerekeket hoz rendbe mint farkas torok , nyúlszáj. Baleseteseket. Nekem az állkapcsom rakta össze mikor összetört az egész. Most már idős de a legeslegugyesebb.
Amit tudok a zsirtöltésről, hogy kíméletesen kell leszívni, hogy minél kevésbé sérüljön, több őssejt maradjon, aminek később fiatalító hatása van.
Centrifugálással nem sérülnek tovább a zsírsejtek? Lehet Kovács doki ezért nem centrifugálja.
azért az igazsághoz hozzátartozik ne felejtsd el, hogy Kovács doki nem tudja kicentrifugázni a leszívott zsírt, ezt meg is mondta, azért ment el neked annyi...
én elégedett lennék zsírátültetéssel, ha annyit és úgy töltött volna V.CS, mint ahogy kértem...
Hasznos infókat, tapasztalatokat én is hiányolom, alig van aki megosztja ...(nem az arctalan "okoskodásra gondolok!" ) tisztelet a kivételnek!
Sziasztok!
Budapesten keresek olyan dokit aki állvonal korrekciot csinal. Nem arcfelvarrást, hanem egy baleseti torzulast kellene korrigalni egy ismerosomnel.
Tenyleg jo doki kellene, nem hiszem, hogy tobb traumat el tudna viselni a lany az arcaval kapcsolatban.
Koszonom