Apró tanácsok a fogamzásgátláshoz (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Hello én 31 éves nő vagyok most 1 hónapja voltam eggyut a barátommal de nem védekeztünk belém élvezett aktus előtt be vettem a gyógyszeremet a Harmonett drazsét mindennap szedem esetleg ki maradt 1-2 de folytattam tovább nagyon félek ugye nem lehetek terhes?
mivel késik a menzesem csináltattam terhességi tesztet 2 őt is vettem elvégeztem de nem a reggeli órában hanem hét köznap és azt mutatta nem vagyok terhes szerinted van mitől félnem?????????? Kérlek váLaszolj sürgős félekkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Hello én 31 éves nő vagyok most 1 hónapja voltam eggyut a barátommal de nem védekeztünk belém élvezett aktus előtt be vettem a gyógyszeremet a Harmonett drazsét mindennap szedem esetleg ki maradt 1-2 de folytattam tovább nagyon félek ugye nem lehetek terhes?
mivel késik a menzesem csináltattam terhességi tesztet 2 őt is vettem elvégeztem de nem a reggeli órában hanem hét köznap és azt mutatta nem vagyok terhes szerinted van mitől félnem?????????? Kérlek vászolj sürgős félekkk
Sziasztok!
Én azt nem bírom megérteni hogy a fogamzásgátló levélbe miért nem tesznek legalább 1 plusz gyógyszert!Személy szerint nagyon félek h egyszer elgurul és nem találom meg!És ha ez megtörténik akkor mivan????vegyek ki a következő levélből???akkor meg felburul az egész rendszer!!!
Sziasztok!
Én csak annyit szeretnék kérdezni hogy én 2 hónapja szedek fogamzásgátlót,és ma kellene elkezdenem a 3.hónapi adagom...de sajnos elfelejtettem kiváltani.És azt szeretném megtudni h baj-e hogy ha 1 napot csúszok vele...?
Válaszotok előre is köszönöm!
Sziasztok
10 eve lesz lassan, hogy a triodena nevezetü fogamzasgatlot szedem. Kerdesem annyi lenne, hogy a parommal a "közeljövöben" szertnenk majd csaladot alapitani. Mennyi az az idö, amig ugymond kiürül a szervezetemböl a tabletta es nyugodtan vallalhatok babát?Decemberig meg van gyogyszerem, addig meg nem szertnem abbahagyni...
Kedves Hölgyek!
Most írom a szakdolgozatomat az Elte pszichológia szakos hallgatójaként. A témám a hormonális fogamzásgátlás pszichés és szociális területei; érintve párkapcsolati témákat is. Olyan lányokat/hölgyeket keresek, akik segítenék munkámat, és kitöltenék nekem az alábbi weboldalon található kérdőívet.
A kérdőív elég hosszú és részletes!
Az adatokat természetesen bizalmasan kezelem, és az eredményekről is szívesen küldök majd tájékoztatást (májusban).
Nagyon köszönöm a segítséget!
üdvözlettel: Varga Rita
a weboldal:
www.fogamzasgatlas.uw.hu
En nem csinalok magambol egy olyan gepet, ami barki kenye-kedve szerint barmikor elvezheto.Meg a telefonnak is kell ido amikor ujratoltodik.Nekem nem jar?
Nem vagyok beteg, hogy tablettakon eljek.
A cikk, amihez ez a fórum nyílt, már nem aktív.