Áprilisban indul a babaprojekt (beszélgetés)
Akkor kitartás!
Remélem hamar túl leszel rajta.
Baba dolog, hogy halad...? :)
Nálunk is anyu részéről pazar rosszak a fogak..., de szerencsére apai ágról örököltem.
Kaptál időpontot is, mikor fogják kezelni?
Mi lett az eredmény? :)
Szedsz külön kálciumot? Én igen, már csak azért is, hogy az évek alatt, mikor nem figyeltem ennyire a vitaminokra, lemerült kálcium készletem feltöltsem.
Így a babának lesz mihez "nyúlnia" és talán nem veszi el a fogaimtól.
Nekem fogak terén mázlim van, nincsenek rossz fogaim (le is kopogom...), soha nem is voltak.
Pedig fog ápolásra főképp esténként jut időm.
Reggelente csak szájvíz, és valami rágó, esténként fogmosás, szájvíz, fogselyem. :)
Ebben a ciklusban már nem kezdetem el Párommal szedni, de ha nem sikerülne elsőre a baba, akkor mindenképp bevetem nála a folsavat, E vitaminnal. :D Köszi az infót Pannó! :)
De az E vitamin hatását is leírhatom :-DFérfi meddőség javítására hasznos lehet az E-vitamin szedése.
Az E-vitamin megerősíti és védi a spermiumok sejtmembránját és segíti őket, hogy megtegyék azt az utat, ami a gyerek nemzéséhez kell. Vagyis a beérkezés helyétől a hüvelyen keresztül a petevezetéken át addig míg nem találkoznak a szembejövő petesejttel.
Egy kísérlettel kimutatták, hogy megfelelő számú,de kevésbé mozgó spermiumokkal rendelkező férfiaknál 3 hónapon át, 200NE E-vitamin szedése után 30 %-kal növekedett a megtermékenyítés aránya.
Szép nevek! :)
Előlünk meg elhappolták a babakocsit, szóval marad a további nézelődés.
Sziasztok!
Bocsi hogy tegnap nem voltam, de dolgoztam.
Nálunk a családban nem olyan régen született egy kisfiú és egy kislány, így nekem majdnem minden tőlük lesz. De addig mindin marad a helyén amíg nem tellik el a 3. hónap hogy pocakos vagyok.
Neveink vannak, Bagi Szilvia Anna és Bagi Zsolt János. A második keresztnevek a mi nagyszüleink nevei
Pasiknál is használ a folsav? :D
Náluk mire jó? :)
Én majd Femibiont fogok szedni a pozitív teszt után, most folsavat, multivitamint, calcium+magnézium combót, és c vitamint szedek. :)
Igen láttam, azért is lepődtem meg milyen jó áron van.
Mi amit veszünk a szomszédunktól újonnan 100 felett van, használtam vesszük 50 ezerért.
Hű, jól néz ki ez a zöld, nekem is tetszik! :)
És most még az ára sem olyan vészes.
Igen, mindenképp piros.
Szerintem elég unisex, majd kilóg belőle a kék vagy rózsaszín takaró. :D
Stresszelni sosem jó, én olyankor mindig nagyon feszültté válok. :\
Ha minden a terv szerint halad, akkor ez lesz a babakocsink, pirosban.
Mindent kapunk hozzá, mózes, hordozó, sport rész...
Az igen... azért próbálj majd meg lazítani.
Nekünk elviekben megvan a babakocsink, a szomszédunktól vesszük, bár használt, de semmi baja nincs.
Elkezdtem nézni, hááááát. :)
Néha sikerül meggyőznöm magam, hogy megtudom csinálni :D, néha meg beleborzongok az egészbe...