Áprilisban indul a babaprojekt (beszélgetés)
Valahol megértelek. :)
De azért csak nem lesz így... :P
Szülés gondolatával hogy állsz?
Nha akkor ezt is megbeszéltük. :D
Reménykedem benne egyébként, hogy terhesség alatt azért minimum két méretet nő majd, aztán az a +1 megmarad. :P
Mennyi van feleslegbe? :)
Egy C kosárral kibékülnék a B helyett. :)
Akkor adj nekem belőle egy kicsit. :DDDD
Az enyém átlagos.
Egyébként én tudom, ha megfog jönni, mert egy-két nappal előtte lent van nagyon a méhszájam.
Én is szorítok nektek!
El sem tudom mondani mekkora öröm lesz a pozitív teszt és 9hónap várandóság után az egészséges babánkat a kezemben tartani. :-)
Szia.
Bízzunk benne, hogy igen is sikerült! :)
Ez a legfontosabb, a pozitív hozzáállás.
Sziasztok!
Sajnos csak a legelején volt lehetőségem írni nektek, de igyekszem felzárkózni. Nálunk múlthéten volt akció, és 29.-én kiderül hogy mi a helyzet. Ha nem sikerült (bár mért ne sikerült volna) akkor megyek a dokihoz, mert eltelt 1 év mióta próbálkozunk.
Hát így alakult.
Ezért is jöhet nálunk a baba. :)
Aztán a többi meg majd lesz valahogy. Lesz három évem "révbe" érni.
Bár valószínű elvégzek valami kereskedelmi képesítést, és anyuék boltjában fogok besegíteni egyenlőre, amíg nem találok jobb állást.
Közgazdaságtant tanulok.
Régebben rettentően utáltam, de mára már hozzászoktam. :)
De emellé szeretnék most levelezőn letenni valami mást is, vagy OKJ-s képzésen mást, mert amilyen árak lettek tanévekre bontva a közgazdaságtan oktatásban, számomra megfizethetetlen.
Kíváncsi leszek rá nagyon. :)
Egyébként mindkettő. Most jelenleg halasztok, de szeptembertől levelezőn tanulok tovább.
Emellett pedig Párom munkájának csinálom egy részét. (Ő admin, rendszergazda különböző oldalakon.)
Így több mindent eltud vállalni.
Te mivel foglalkozol? :)
Aha azt is láttam :-).Itt végül is szüléseket mutat be,különböző történetekkel,de a végén mindig megszületik baba,én sokat könnyeztem rajta :-)
Te dolgozol,vagy suliba jársz,mondtad hogy 20 éves vagy.
Nálunk 22-től írja az esélyességet, addig mi is gyakorlunk. :D
Meglesem holnap ezt a sorozatot, szeretem az ilyeneket. :)
Már végig néztem az Élet az anyaméhben-t is. Az is nagyon jó.
Ohh, értem.
Akkor valóban esélyes a császár. Én egyenlőre nem tudok olyasmi okról, ami miatt császározni kellene.
Mi mától dolgozunk a baby ügyön, most már nincs megállás. :)
Én is szeretnék természetes úton szülni, bár nagyon félek magától a szüléstől.
Mi baj a gerinceddel?