Áprilisban indul a babaprojekt (beszélgetés)
Szia!
Elképzelhető, mert az elején nekem sem volt tőle semmi bajom, kb 1 hónapja kezdődött és én már szeptember óta szedem.
Szép délutánt! :)
Ma annyi mindent pakolásztam...
Ki is fáradtam rendesen. Elhalasztottuk a festést 29-re, ha már üres lesz a lakás, mert így nem tudtuk megoldani.
Reggel borzasztó hányingerre ébredtem, lehet nálam is a folsav a ludas? Bár eddig volt tőle gondom.
hát igazából egyik sem,csak felteszem főni kaporral ételízesítőt teszek bele,majd tejet és berántom.mi így esszük
Édesen szoktad csinálni vagy ecetesen?
Nekem ma nem volt időm főzni, kávézóban "ebédeltünk", de hát nem volt igazi ebéd.
Délután pedig joghurtokat ettem. Densiát és Activia Jó estét!-et.
én tökfőzeléket csináltam tükörtojással
Ma nem igazán ettem semmit, szendvicseztem. Hányingerem van a folsavtól. De most készülök a tegnapi sültcsirkéből enni. Holnapra nincs semmi tippem.
Hát igen,pedig mi még az elején vagyunk...
Nekem egyébként sok dolgom akad a költözés miatt, de még így is van időm érzékelni, hogy hűűű, de lassan telnek a napok. :)
én 200-400 olvastam,de lehet 2 naponta adom neki,elég az...
Tudom hogy közhely, de nyugi... Próbáljátok elfoglalni magatokat. Ha mással nem, akkor olvasgassátok a neten hogy éppen melyik héten mi történik a babóval, illetve hogy milyen vizsgálatokra kell menni, vagy hogy hol lehet a legcukibb de nem a legdrágább cuccokat megkapni. Én most pl egy ruhagyűjtést szervezek a sógornőmmel koraszülött babáknak.
Én 11-ét várom már nagyon, de hát az sem akar ideérni. :D
jajj mikor lesz még 18.-a
Éhes vagyok de még mindig zsibbad a szám :-(
Most olvastam hogy felnőtt adag naponta 12mg :-)
Nekem kb 1 nap eltérés van. Telifánt akkor hallgassatok a dokira,biztos jót mond.Lehet én is majd 2 naponta adom neki,nehogy kinyiffantsam párom :-D
értem. furi volt mikor beírtam az adatokat, és azt dobta ki hogy tegnap kellet volna lennie a pé-nek, miközben már rég túlvagyok rajta :-)
Habár az E vitamin (tokoferol) egy zsírban oldódó vegyület, a naponta bevitt mennyiség 60-70%-a kiürül a széklettel. Ugyanúgy, ahogy a B és a C vitamin, viszonylag rövid időn keresztül tartózkodik a szervezetben, éppen ezért elég nehéz az E vitamin túladagolás. Az E vitamin túladagolás csupán egyetlen mellékhatással járhat: a fokozott K vitamin szükséglet. Ha nagy mennyiségű E vitamint szedünk, muszáj mellé több K vitamint fogyasztanunk, mert pl. alvadásgátló szereket szedő emberekben vérzést okozhat a K vitamin hiány. A K vitaminra többek között a normális véralvadáshoz van szükségünk, a tokoferol ellenben éppen-hogy alvadásgátló hatású. Ezért fontos a két vitamin szedése közti megfelelő egyensúly betartása
Nekem is. :)
Ez részben azért van, mert a ciklus.hu átlagot számol. :)
:-)
Én is vezetem ott a dolgokat, de valahogy más időpontra írja a pé-t, mint ahogy az ovuteszt mutatja, illetve mint ahogy megszokott jönni.
A doki szerint mivel elég testes a párom és ez zsírban oldódó vitamin így nem szabad többet szednie.
Jujj, az már mindjárt itt van! :)
Nagyon drukkolok!
Egyébként én is mindent ciklus.hu-n vezetek. :)
Praktikus kis oldal.
Miért csak 2 napot szedheti? valami más problémája van?én 200 mg adok a páromnak
További ajánlott fórumok: