Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Apám kettős életet élt. fórum

Apám kettős életet élt. (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

Nekem szerencsémre nagyon jó volt a gyermekkorom !
14. semleges (válaszként erre: 10. - Alinka01)
tegnapelőtt 19:09

Van. De nem osztom meg veled.

Ismerted az életét, a körülményeit, a lehetőségeit, az érzelmeit, az elköteleződéseit? Nem. Lehet köpködni egy ismeretlenre de az kinek jó? Kinek lesz jobb?

Gondolom hasonló cipőbe jártál mint nagyon sokat. Azért érint ilyen érzékenyen. Tényleg sajnálom. Engedd el és békélj meg. Csak magadat mérgezed, ahogy a fi is.

További szépeket.

13. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 9. - Alinka01)
tegnapelőtt 18:34

Attól függ melyik oldalon állunk, hol az okosság.

Az anyját is utálhatná,hogy miért nem vált el.

Elmúlt. De lehet a cart cipelni, ha vakakinek úgy jobb.

tegnapelőtt 17:06

Bárkin itélkezhettek nem érdekel, ha rajtam is. Kétlaki életet élt. Azért haragszom hogy mert mikor velünk volt, akkor sem volt velünk és ráadásul állandóan vitáztak anyánkkal. Ha választ családot... mindenki jobban járt volna. Valjanak el aztán mindenki mehet a dolgára. Vagy mondja a másiknak, hogy vége van velünk marad ő meg csak fogadja el a döntést. Valszeg ezért is vetett véget a saját életének inkább... nem kellett választani meg dönteni.... elmenekült a baj elől amit a csalásával okozott 4 gyereknek meg 2 nőnek. Nem tudom becsülni. Nem tudom megbocsátani soha.

Az lehet hogy ez már a múlt. De akinek rossz volt a gyerekkora az tudja, hogy nem lehet csak úgy átlépni ezen, még évek elmúltával sem. Főleg ha kiderül, mi volt az oka annak hogy a sok sz@r jutott csak, se öröm, se idő, se pénz, se nyugalom, se szeretet nem jutott elég soha.

11. K-né Zsóka (válaszként erre: 10. - Alinka01)
tegnapelőtt 16:54
Kötözködünk?:) Tulajdonképp a kedves fi. és persze a te problémád, hogy régi sérelmeket dédelgettek. Nincs is beleszólásunk, de mint írtad, kaphat negatív véleményt is. Mégis úgy érzem, hogy ránk pirítasz, amiért azt mertük írni, hogy próbáljon tovább lépni.Neki joga van a múltban élni, nekünk jogunk van véleményt mondani. Nem kell ezt túlspilázni.
10. alinka01 (válaszként erre: 8. - Semleges)
tegnapelőtt 15:29
Van még ilyen semmire sem jó idézeted?
9. alinka01 (válaszként erre: 7. - Kedvesenfanyar)
tegnapelőtt 15:28

Ha valaki idehoz, ezzel nyilvánosságra hoz egy témát, akkor arra számíthat, sőt talán éppen azért teszi, hogy kap reakciókat, véleményeket, ilyeneket-olyanokat. Különben inkább magában tartaná.

Én egyébként nagyon megértem a FI-t, az ő lelki állapotát, és nem hiszem, hogy az olyan odavetett "okosságok" segítenek neki feldolgozni a csalódottságát, hogy ne foglalkozzon vele, mert semmi értelme és hasonlók. Ő felette sem kell, ha már ezt használod, pálcát törni azzal, hogy rápirítunk, valójában értelmetlenül gyötrődik! Ez az ő élete, az ő problémája, az ő személyisége. Joga van ahhoz, hogy a tiszta, egyenes viselkedést szívesebben elfogadja, mint az éveken át tartó becsapást, amivel ráadásul csak utólag szembesült.

tegnapelőtt 15:16
"Ne ítélj, hogy ne ítéltess"
7. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 6. - Alinka01)
tegnapelőtt 14:55

Kétválasztása volt, a fórumnyitó családja, vagy a másik "családja". Tehát ő az előzőnél döntött, ahol a fórumnyitó élt. Gondolom nem akart nekik sérülést, ha azt akart volna, lecarja...lépett volna tovább.

A feleség tudott róla, mint kiderült, nem vált el, annak is oka volt biztos.

Ismeretlenül nem, törhetünk pálcát egy ember felett, mit és miért tett.

Én nem tenném, de mindenki a habitusa alapján döntse el, mit is akar. Lehet utálni, csak már semmi értelme, a saját lelkét nyomorítja vele.

6. alinka01 (válaszként erre: 4. - Kedvesenfanyar)
tegnapelőtt 14:19
Mellettük döntött??? Éppen hogy nem mert vagyí nem tudott választani! Aztán felőrölte a saját maga okozta, megoldhatatlan zűr.
tegnapelőtt 14:11
Igen, becsapott. És visszagondolva úgy érzed, hogy kevesebb szeretetet kaptál? Jobb lett volna elválik és a másik családot választja? Az megbocsátható lenne? Fölösleges régi, értelmetlen haragot hurcolászni magadban, semmin nem változtat. Egyedül te érzed sz@rul magad miatta.
tegnapelőtt 12:44
De biztos szeretett nagyon titeket (IS), ha mellettek döntött.
tegnapelőtt 12:36
Anyám megtudta valamikor. Mi csak később tudtk meg, hogy volt egy másik családja is, ott is volt 2 gyerek. Aztán apam öngyilkos lett és utána tudtuk meg mi is. Sosem bocsatom meg neki, hogy nem vált el, hanem becsapott minket.
tegnapelőtt 12:21
Anyukád tudott róla?
tegnapelőtt 12:21

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook