'Anyuci kicsi fia' típusú pasik meghódítása? (beszélgetés)
hat a tied is!! :)
eloszor azt olvastam hogy "marmint az erdei tunder.." tehat valami sorbol kiragadt reszlet, ertelem nelkul. :)
de igy is nagyon jo!
na ez kicsit negativra sikerült, pedig lassan jobban szeretem az anyukáját mint a pasimat:DDDDDDD
volt hogy mondtam neki hogy anyut megtartom de őt nem:D persze poénból:D
Uhh, köszönöm, hogy ennyien hozzászóltatok. :) Jó volt visszaolvasni őket, sok igazságot, tanulságokat írtatok, próbálom kiszűrni azokat, amik a jól jönnek. :)
A srác nem tartozik a leghelyesebbek közé, maradjunk ennyiben. Furcsa mód olyan külső tulajdonságokkal rendelkezik, amikről eddig azt gondoltam, hogy nem az esetem. :) Ezek után nem fogom azt mondani, hogy ilyen vagy olyan az esetem, ez egy nagy marhaság.
Jó a kapcsolata nagyon az anyukájával, mindenben segítenek egymásnak - így tudom -.
Ezzel totál egyetértek :) Én sem magatól vagyok ilyen "okos", hanem volt egy "anyu kicsi fia", aki nekem nagyon tetszett és nagyon kellett. Anyira, hogy elvettem anyucitól >:)
Csak tudom, hogy ez nem mindig egyszerú és/vagy kivitelezhető, és gyenge idegzetűeknek nem ajánlanám.
Húúúúú, soha nem gondoltam bele ebbe a nézőpontba!!!
Nekem is nagy gyerekem van, de leány, és kireppent hamar.
Én nem bírnám, valószínüleg ő sem bírna ki engem. De hogy még ki is szolgáljam, azt már végképp nem! Naponta hisztiznék, míg elmenne, pedig amúgy imádom.
Valószínüleg rettentő önző vagyok...
Ötvenegynéhányévesen az ember nem öreg még...
Azt szoktam mondani, hogy nem mindegy: a tenger partján ülsz, vagy 200 méterrel távolabb.
Ki lát jobban rá???????????
Az élet is ilyen.
szerintme idealis ferj. vannak keson ero tipusok.
miert lenne o rossz? lehet csomo ok, pl anyagi.
es ha igy anyukajaval el, akkor valoszinu nyugodtan fog elni a felesegevel is. kiveve ha egy csendes oorult!!
Na csak nem bírom ki!
Nagymamám mindig azt mondta az efféle megjegyzésekre (6 fiút nevelt fel), hogy anya csak egy van, nő viszont több millió! És aki a saját anyját nem tiszteli, mit várhat egy másik nő? Új szita szegen függ, aztán az ágy alá is bekerül. Ezt is nagymamám mondogatta. Szerintem igenis tanácsos megfigyelni, hogy fiú milyen kapcsolatban van az anyjával. Ha évek óta nem látta már, akkor az 'veszélyesebb', mint ha otthon él még akárhány évesen. És ez is nagymamám véleménye, aki bizony sosem vált el, és boldogságban élte le házasságának mind az 55 évét!
Az én fiam is 29 éves, bár évek óta nem él velem.
Esetleg nem akar bennünket valaki meghódítani?
Szívesen venném :)
Áá, ne hallgass rájuk, totál negatívságosak! Biztos irigyek;)
Szerintem anyucival is jól kijössz majd, hiszen szereted az időseb embereket és könnyedén szót értesz velük. Valószínűleg az anyuci sem fiatalgyűlölő, Te meg nagyon kedves lány vagy. Ha bejön neked a pasi, ne futamodj meg.
nem szeretné állítólag egyedül hagyni az anyukáját.
Ha ez tényleg igaz, akkor gázos a fazon, mert majd úgy kell táncolnod, ahogy mutter fütyül :P
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet meghódítani egy skorpió jegyű férfit?
- Hogyan lehet meghódítani a bika csillagjegyű férfiakat?
- Magabiztos, jó kinézetű, okos pasi meghódítása... Hogyan?
- Oroszlán pasik meghódítása anélkül, hogy behódolnánk nekik. Ezen kívül vágynak még valamire?
- Hogyan lehet meghódítani egy bak jegyű férfit?
- Hogyan kell meghódítani egy 30-as férfit?