'Anyuci kicsi fia' típusú pasik meghódítása? (beszélgetés)
Nagyokos?!
Te, vigyázz, mert megeszlek!!! ;)
A zubbonnyal igazad van!
Egyáltalán nem ciki számomra. :)
Egyébként már megszoktam, hogy sokan kicikiznek, mert eddig mindig olyan pasik érdekeltek, akik (mások szerint csúnyák, nem hozzám illőek). Senki nem volt képes megérteni, hogy én egy olyan lány vagyok, aki képes beleszeretni valakinek a humorába, a járásába, stb. Ami tudom, hogy gáz, de így van. Ezzel azt akarom mondani, hogy hiába csúnya a feje, ha olyan tulajdonsággal rendelkezik, amivel levesz a lábáról. :)
Azt írod, érdekel a világa. Akkor érdeklődj, és közeledj felé. Szerinted ciki lenne egy ilyen pasival szóba állnod? Azért kérsz véleményeket másoktól?
Ne engedd, hogy az itteni nagyokos nők ráhúzzák az általános zubbonyt arra a pasira. Ugyanis minden ember más és más. Ismerd meg, attól még később is futhatsz.
Próba cseresznye:)
;)
Nem ismerem személyesen, viszont ránézésre és ismerőseim által tudom, hogy az újabb kiszemeltem 'anyuci kicsi fia' típusú srác, aki (ismerősöm szerint) elég tunya, nem nagyon ismerkedős, egyszer volt egy kapcsolata (több éves, régóta nincs barátnője).A napjai úgy telnek, hogy reggel elmegy dolgozni, este vagy késő délután hazajön, majd leül a gép elé játszani, néha-néha olvas, eljárni bárhová is nem sűrűn (szerintem egyáltalán) szokott. Az anyukájával él, 29 éves.
Fogalmam sincs, hogy neki milyen elképzelése van az életről, passzolnánk-e, de úgy gondolom, hogy meg kellene ismerkednem vele.
Érdekel a világa, ha lehet ezt így mondani. :)
Szerintetek?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet meghódítani egy skorpió jegyű férfit?
- Hogyan lehet meghódítani a bika csillagjegyű férfiakat?
- Magabiztos, jó kinézetű, okos pasi meghódítása... Hogyan?
- Oroszlán pasik meghódítása anélkül, hogy behódolnánk nekik. Ezen kívül vágynak még valamire?
- Hogyan lehet meghódítani egy bak jegyű férfit?
- Hogyan kell meghódítani egy 30-as férfit?