'Anyuci kicsi fia' típusú pasik meghódítása? (beszélgetés)
Kösz:)
Hát tudom, h nem látszik..de én többet szeretnék egy nőből, nem csak a testét..
Á de ez megint olyan hogy kinek mi a ideálja vagy micsodája na.:)
lényegtelen, Az a fontos hogy mindenki boldog legyen.
Nagymamám azt mondta, hogy: kisfiam a nagyvárosi nőket kerüld el, mert azok nem neked valók. Szót fogadok a nagyinak.
A vidéki lányok másabbul állnak az élethez. De ettől még nem lesznek buták.
Neo, Veled semmi baj nincs! A világgal van a baj, ahol a kigyúrt macsók érvényesülnek, akiknek tele a pénztárcájuk..., ahol ezek az emberek csak használják a nőket....
Te túl jólelkű vagy és tiszta, hogy ezzel azonosulni tudj. De biztos találsz egy olyan lányt, aki ezt a tisztaságot értékelni tudja.
Tényleg?Na ennek örülök :)
Akkor mindent bele :)
Nem baj az,ha férfilelkületű nő vagyok,kívülről ez nem látszik :)
Kezdő harmincassal nem,csak kezdő 18 sal :P
Na most meglepődsz lehet, de kellenék én a nőknek, még úgyis hogy tudnak mindent rólam...
De ez már az én sztorim és nem lenne jó, ha újrakezdeném taglalni.
Egyébként meg lehet vannak bajok velem, nálam. Senki nem tökéletes. erre találták ki az elfogadást is.
Ha rád gondolok, akkor az jut eszembe, hogy férfias lelkű nővel sosem kezdenék.. mert hülye azért nem vagyok:P Ahogy te sem kezdenél ki kezdő harmincassal:)
Nem olvastam teljesen végig a hozzászólásokat...de....én is fiús anya vagyok....és a fiam anyuka pici fia volt, ameddig itthon élt.
Mióta nős, minden megváltozott, komoly felelősségteljes férfi lett. Nagyon büszke vagyok rá!
Ha olyan menyem lenne, mint amilyenről írtál...kifutnék a világból...de ettől soha nem féltem, mert egy számító, pénzhajhász plázacicát soha nem vett volna el a pici fiam, mert úgy él, ahogy neveltük, ahogy itthon megtanulta.
Ezekkel a fiúkkal semmi baj az égvilágon! Válogatósabbak az átlagnál, de megtehetik...nem befolyásolhatóak. Ha az az érték, hogy ki mit tud felmutatni, kinek milyen lakása, kocsija, mit tudom én mije van, attól a lánytól menekülni kell!
Ha megszeret valaki, szeressen egy szál gatyában is!!!!!:)))
:) Erről eszembe jut a középiskolás tornatanárom, aki akkor végezte a TF-et. beszélgetett a barátnőjével az uszodában:
Én csak olyan pasival állok szóba akinek van minimum egy lakása, egy kocsija, meg 20 centi a gatyába...
Na puff..eltelt azóta vagy 15 év... és háát, lentebb adott az igényeiből, hogy finoman fogalmazzak. De boldog, és ez a lényeg.
Mindegy, kár vitázni, én megértem, hogy mindenki másra izgul be.
Nem vagyok megijedve, találok majd olyan lányt, aki azt értékeli aki vagyok, és annak szeret amilyen vagyok, ha üres a zsebem akkor is, ha tele van akkor is.
És nem fogja érdekelni a találkozáson, hogy én a szüleimhez jövök haza, és bizonyára nem lesz emiatt buta sem.
ne haragudjon rám senki, de akkor is számítónak érzem azokat akik előbb kutakodnak, hogy a pasi hogy él, kivel, mit csinál. Lehet csak a mesében létezne a tiszta, érdekmentes szerelem?
Vagy tényleg annyira befolyásolja egy pasi szerethetőségét, hogy mit ért el az életben, és azt mennyire gyorsan tette?
ÁÁá én nem hiszem ezt el..csak ugrattok, mert szerda van:PP
Szerintem meg okos nő megválogatja, hogy kivel találkozgat, és nyilván csak innen van esély szerelemre, majd szeretetre.
Tényleg életidegen a leírt párbeszéd, mert nyilván nem így zajlana le.
Akkor várd a hiteledet,de ne csodálkozz azon,ha gatyára nem jut,és eljár az idő feletted!:)))
Nekem van saját,engem nem érint!:)
Persze,mert a szeretet mindent megold!bla bla bla...
Ha te mondod...aki beéri,áldásom rá :)))
"71 éves, daganatos öreganyámat"
én úgy értelmeztem, hogy a te anyukád..na mindegy, akkor bocs.
azon nem változtat amit írtam.
elég szomorú ha már valaki megtagadja a szüleit is egy pasiért vagy nőért.
Nem az a típus vagyok aki egy alkalmakban gondolkodik, de hiba lenne albérletet kivenni, akkor már inkább érdemesebb várni egy kedvező hitelre és a törlesztéseket fizetni..addig meg marad a sok kellemetlenség.. de ha 2 ember szereti egymást akkor ez nem nagy gond...
Á, minden túl van bonyolítva! Ti úgy csináljátok hogy 'kész' pasit akartok. Szerintem sok nő 'beéri' a félkésszel is oszt jóvan:P
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet meghódítani egy skorpió jegyű férfit?
- Hogyan lehet meghódítani a bika csillagjegyű férfiakat?
- Magabiztos, jó kinézetű, okos pasi meghódítása... Hogyan?
- Oroszlán pasik meghódítása anélkül, hogy behódolnánk nekik. Ezen kívül vágynak még valamire?
- Hogyan lehet meghódítani egy bak jegyű férfit?
- Hogyan kell meghódítani egy 30-as férfit?